Maria Magdalena: De wereld loslaten en je met de Aarde verbinden / 20 augustus 2020

Pamela channelt Maria Magdalena:
De wereld loslaten en je met de Aarde verbinden
20 augustus 2020 / Door Pamela Kribbe
 
Lieve vrienden en vriendinnen,
Ik ben Maria Magdalena. Ik voel me diep verwant met jullie. Ik was en ben één van jullie. Een zielsverwant, deel van jouw zielenfamilie. Ik liep op de aarde met hetzelfde verlangen als jullie. Aan de ene kant een diep zoeken en streven naar zelfheling, naar innerlijke genezing en vrede. En aan de andere kant de droom van een toekomst op Aarde waarin er ook op uiterlijk vlak vrede en harmonie is. Deze droom bestaat nog steeds; ze wordt levend gehouden door jullie. Keer op keer komen jullie terug in een aards lichaam, je ziel wordt steeds opnieuw aangetrokken door de Aarde.

Daar is blijkbaar iets wat je wilt begrijpen, wilt snappen. En iets wat je wilt belichamen, in de materie wilt neerzetten.
Waarom die moeizame reis?

Want het leven op aarde betekent dat je je ziele-energie min of meer samenperst in een mal, in een vorm. Een vorm van klei, je aardse lichaam. Deze realiteit is weerbarstig voor je ziel. Ergens leeft in jou nog de herinnering aan de vloeiende staat van zijn die je ooit eigen was. Vrij als een vogel, je verplaatsend met de kracht van een gedachte, niet geremd door tijd en ruimte, door beperkingen in de materie. Je was en bent een engel van licht. Herinner je die werkelijkheid. Herinner je de lichtheid van deze zijnstoestand, het gemak en de eindeloosheid.

Meer lezen >>>