Jeshua: Herinner Je De Vreugde

Jeshua: Herinner Je De Vreugde

Gechanneld door: Pamela Kribbe – 18 Januari 2022

Ik ben weer bij jullie en ik verheug me bij jullie te zijn.

Voel mijn vreugde. Alleen al het delen van dit moment met jullie verheft mijn hart, omdat jullie één zijn met mij, zo dicht bij mijn hart. Voel de vreugde die over je heen stroomt en door je heen gaat.

Vreugde is de essentie van creatie. Alles, elke scheppingsdaad begint met vreugde. Je reis naar de Aarde begon ooit met een gevoel van vreugde. Herinner je dat gevoel.

Ooit had je een visioen in je hart van een mooie en evenwichtige Aarde. Dit visioen is nog steeds levend en komt nu elke dag dichterbij.

Ik weet dat wanneer je om je heen kijkt, je veel chaos en negativiteit ziet, maar de dingen zijn in beweging en aan het veranderen en je hoeft geen deel uit te maken van de chaos en negativiteit in de wereld. In je hart kun je terugkeren naar de tuin van Eden, naar het paradijs.

Je kunt dat visioen in je hart levend houden en het elke dag koesteren. Je kunt in het paradijs zijn terwijl je nu op Aarde leeft. En dat is eigenlijk hoe je de energie van het paradijs op Aarde binnenbrengt.

Dus je ziet dat het je missie is om deel uit te maken van deze wereld en er tegelijkertijd geen deel van uit te maken.

En hoe doe je dat?

Je bereikt dit door de energie van liefde. Als je worstelt met de wereld en de energieën erin, word je meegezogen in de negativiteit en de chaos. Maar als je deze energieën aanvaardt als deel uitmakend van een fase van evolutie, wordt de energie in je hart zachter, milder.

Soms betekent het vasthouden van die visie in je hart, dat je je moet terugtrekken uit de wereld, althans tot op zekere hoogte.

Jullie allen hier aanwezig zijn gevoelige wezens, die reageren op de energie om je heen, dus vaak heb je het nodig om op jezelf te zijn en tijd in de natuur door te brengen om jezelf te verfrissen.

Als je te lang in de energieën van de wereld vertoeft, kan je geest in beslag worden genomen door de negatieve gedachtevormen erin, en dan is het tijd om je terug te trekken in jezelf, in je essentie; om in de stilte in jezelf te zijn.

Laten we nu een paar momenten van stilte nemen om de eeuwige bron te voelen waarvan je een deel bent….

Sta jezelf toe gevuld te worden met deze energie en sta toe dat het je heelt. Proef de energie van Thuis en wees je ervan bewust dat je eindeloos geliefd en gekoesterd wordt.

Je bent een kind van het universum en als zodanig is het je toegestaan je te uiten en het leven op alle mogelijke manieren te verkennen. Voel de energie van vreugde hierachter.

Jullie zijn bedoeld om het leven te verkennen vanuit een gevoel van vreugde en nieuwsgierigheid; het is jullie geboorterecht.

Jullie zijn zeer geliefd bij ons allen aan de andere kant; wij respecteren en eren jullie.

Jullie zijn onze gelijken.

We komen hier niet uit medelijden, we zijn hier omdat we vereerd zijn tijd met jullie te delen en jullie te omhelzen als broeders en zusters.

Hartelijk dank dat jullie hier zijn.

Jeshua

Kanaal: Pamela Kribbe

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org