De Aarde: De inspiratie van het leven

De inspiratie van het leven

18 december 2020 / DoorPamela Kribbe

Ik ben de stem van de aarde. Ik groet jullie allen, diep vanuit mijn hart, vanuit het centrum van deze planeet. Jullie zijn mij zo dierbaar, zo lief, niemand uitgezonderd. Je bent welkom hier op aarde. Geef mij je hand. En jij, reik je hand uit naar mij. Ik ben je partner. Wij samen gaan de dans aan.

Jouw licht heeft vorm gekregen in een lichaam, een lichaam dat uit mij gemaakt en geboren is. Ik ben de stof, de materie die jou helpt om vorm aan te nemen, de materie die jou voedt. Zelf ben ik levend bewustzijn. Ik ben niet dood. Voel mijn leven. Voel het stromen onder je voeten bij elke stap die je op mij zet. Voel mijn veerkracht, mijn onuitputtelijke energie, en laat je daardoor voeden. Laat het eens door je benen omhoog stromen: heldere zuivere aarde-energie. Mijn kracht is zowel fysiek als etherisch. Laat mij binnenstromen. Niet alleen je lichaam zal dan versterkt worden, maar ook je geest. 

Ik voed je met een inspiratie die je in de natuur overal aantreft: de inspiratie van het leven zelf, dat bloeit en groeit en zijn weg gaat zonder te twijfelen aan zichzelf. Heb je ooit gehoord van een bloem die twijfelt aan haar bestemming om open te gaan en haar schitterende pracht aan de wereld te tonen? Om zich vrijelijk te voeden met de stoffen uit de aarde, de regen in zich op te nemen en de zonneschijn? Heb je ooit gehoord van een bloem die eraan twijfelt of ze dat mag ontvangen?