Channeling Het zwaard van Waarheid durven te hanteren / Pamela Kribbe channelt Jeshua / 6 januari 2019.

Channeling
Het zwaard van Waarheid durven te hanteren
Pamela Kribbe channelt Jeshua
De stap naar de nieuwe tijd is er niet zomaar één. De hogere trilling van de vrouwelijke energie dient te worden bijgestaan door een enorm stevige daadkracht en helderheid. Die opstaat voor rechtvaardigheid en waarheid. 


Er is veel verwarring bij lichtwerkers omdat jullie nogsteeds veel meedeinen met de collectieve energie van het oude.  Jullie  breken niet écht los. Jullie denken dat de nieuwe tijd komt, maar dit komt niet vanzelf. Het gebeurt niet vanuit het niks, het gebeurt door jullie heen. Er is een groep nodig van zielen op aarde die in de voorhoede staat die de weg opent, het bewust zijn vrij maakt voor iets nieuws, iets anders. Maar er is in ieder van jullie nog een angst werkzaam. Echt anders zijn maakt jullie ontzettend bang.

Om daadwerkelijk de stap te zetten om anders te zijn is nog een hele klus. Omdat je dan de oordelen van de ander moet loslaten. Echt op jezelf moet gaan staan, je eigen waarheid spreken en je eigen woorden vinden. Jullie proberen nogsteeds je aan te passen, aardig gevonden te worden en dit zijn de tralies van je gevangenis. Je kunt pas uit die gevangenis losbreken, als je eerst weet dat je erin zit.  Om vrij te breken moet je eerst weten wat er in jullie leeft. Waarom zijn jullie niet in staat of onvoldoende in staat om vreugdevol deel te nemen aan deze wereld? Omdat je niet in de diepte voelt wat nodig is: namelijk losbreken.


Wat er op dit moment ontbreekt is de hoge mannelijke energie van het hart. Ruimte innemen, je eigen mannelijke energie belichamen, grenzen stellen. Als iets wanorde brengt, de natuurlijk orde op aarde verstoort, mag je heel duidelijk nee zeggen, actie nemen en zelfs waar gepast geweld gebruiken. Die hogere energie van liefde, eenheid en begrip kan alleen bestaan in deze wereld als je het zwaard in jezelf, het zwaard van waarheid, durft te hanteren. 

De duur van deze channeling is 32 minuten.

Deze channeling was live tijdens ons Lichtwerkers Nederland Event met Pamela Kribbe en Gerrit Gielen op 6 januari 2019.

Bestellen: 
De prijs van deze opname is met korting voor € 11,- en je ontvangt hem direct na je bestelling. Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop ‘betaling bevestigen’.  Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.