Waarheid: Wat Het Wel En Niet Is / Door: Sophia Love

Waarheid: Wat Het Wel En Niet Is

Door: Sophia Love – 10 Mei, 2022

Het is de Ene.

Dank u.

Jullie naderen een afgrond van ontkenning die, eenmaal bereikt, geen andere optie heeft dan recht naar beneden te vallen in waarheid. Het is het enige dat overblijft.

Waarheid.

De fundering van elk element in deze verzonnen werkelijkheid ligt daar. Gelegen in de waarheid.

Waarheid is de enige situatie die van belang is voor jullie evolutie.

Alles wat van belang is, bevindt zich in de waarheid.

Je zult waarheid niet herkennen aan haar volume of grootte. Zij kan niet worden herkend aan haar schoonheid of presentatie. Met andere woorden, zij presenteert zich misschien niet als de glanzendste of meest gepolijste verpakking die er te zien is.

Waarheid wordt gevoeld.

Om de waarheid te kunnen voelen, moet het volume van het verzinsel worden teruggedraaid.

Het is trouwens om deze reden dat het huidige matrixvolume zo hoog is gezet. Het wordt zo gedaan om je afgeleid te houden. Het wordt zo gedaan om je gefocust te houden op het verzinsel.

De waarheid schreeuwt niet om opgemerkt te worden.

Het is er gewoon.

Wanneer het duidelijk wordt dat je alle wijsheid in je hebt – zul je stoppen met het zoeken naar begeleiding of goedkeuring van buiten jezelf.

Op dit punt verschuift jouw wereld. Het wordt dan een spiegel van wat je weet; een weerspiegeling van jouw waarheid.

En welk beeld wordt dan duidelijk voor je? Een van serene soliditeit, nauwkeurige beoordeling, gezond oordeel, uniek perspectief, enorme hulpbronnen, veelvoudige en gevarieerde vaardigheden, en wijsheid.

Toegang tot jouw innerlijke zelf is communicatie met het goddelijke.

Als je daar eenmaal diep graaft, zul je uitgedaagd worden om enig verschil te ontdekken tussen die twee – innerlijk zelf en goddelijkheid.

Want jullie zijn geboren uit de Bron en zijn niet en nooit afgescheiden geweest vanaf het begin.

Waarheid en feiten verschillen. Er zijn generaties van feiten, historische feiten, van de tijd van de mens op aarde. Hoewel zij het verhaal kunnen vertellen van wat er met het Ras is gebeurd, geven zij niet de waarheid van de mensheid weer.

Die waarheid wordt versluierd door de feiten, in plaats van door hen te worden verteld; want het ras is gemanipuleerd in de richting van een maatschappij van verovering, vergaren, schuld en competitie. Macht is gedegradeerd naar specifieke en zichtbare krachten en eigenschappen.

Echte macht komt naar boven. Het wordt niet verleend.

Echte macht ontstaat van binnenuit. Op die manier kan ze niet worden weggenomen of gegeven als gevolg van tijdelijke kenmerken.

Het ras is gemanipuleerd om valse afgoden te aanbidden en daardoor zijn eigen waarheid te ontkennen. “Valse afgoden” verwijst niet naar standbeelden of specifieke rollen, maar in plaats daarvan naar zakelijk inzicht, staatsschap, fysieke schoonheid en dapperheid; geld.

Zodra de mens zijn eigen waarheid begrijpt, zal hij of zij toegang hebben tot onvoorstelbare macht. Het is de macht, letterlijk, om werelden te scheppen.

De eerste stappen zullen een terugkeer naar de natuur inhouden op een niveau dat nog niet eerder bereikt is. Dit kan gebeuren door een wandeling of een bezoek aan een tuin aan je dag toe te voegen. Het inplannen van wat stille tijd, meditatie in de buitenlucht.

Zet de door de mens gemaakte geluiden uit en zoek die van de natuur. De vogels, de insecten, de wilde dieren, de wind. Deze dingen zijn je meststof om jezelf te ontdekken, de waarheid te vinden en toegang te krijgen tot persoonlijke kracht. Deze vind je in jezelf – niet ergens anders.

Zodra je jezelf herkent – zul je hem overal tegenkomen. Dit is het geschenk van het verminderen van de ruis van de matrix. Bekrachtiging.

Je bestaat nu in een wereld die dergelijke introspectie ondersteunt. Er zijn krachten en frequenties die liefde en kalmte aanmoedigen. Deze emoties komen voort uit jullie ware aard. Als zodanig blijven ze standvastig en bloeien ze.

Ze worden aangemoedigd door herhaling en actie. Gebruik deze positieve, vredelievende neigingen om alles wat je doet te motiveren – praten, luisteren, posten, communiceren, werken, spelen en rusten komen allemaal ten goede.

Dit is hoe jullie wereld verandert.

De verandering begint van binnen.

Je doet het prachtig, mijn dierbare, dierbare mens. Er is niets dat jullie mooie nieuwe wereld in de weg kan staan.

Dat is alles.

Dank jullie.

©2011-2022 Sophia Love Alle rechten voorbehouden.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org