Raad van Opzieners: Verander De Inhoud Van Jouw Realiteit

 

Raad van Opzieners: Verander De Inhoud Van Jouw Realiteit

Gechanneld door: L’Aura Pleiadian – 14 Maart 2023

Dierbare Geliefden, elk moment geven jullie signalen af, dat wat jullie zijn in elk moment. Dat wat je bent communiceert actief met de interface van jouw eeuwige ziel via je bewustzijn.

Jouw innerlijk bewustzijn is de substantie van jouw werkelijkheid.

Alle dingen zijn gemaakt van deze substantie.

Jouw gedachten, overtuigingen, verbeelding en gevoelens vormen samen jouw eigen unieke frequentie van bewustzijnswerkelijkheid.

Door jezelf, je gedachten, gevoelens en overtuigingen te veranderen, verschuift datgene wat je met je interface uitzendt, waardoor je de spiegel van je bewustzijn terugkrijgt. De realiteit waarin je leeft, en daarom er buiten.

Er is niemand om te veranderen behalve jezelf.

Jouw Goddelijke Eeuwige Wezen is een Schepper.

De Scheppergoden die de Aarde schiepen, zijn ook Scheppers. De Goddelijke Raad van Opzieners waakte over hen. Velen nu op Aarde waren aanwezig. De herinneringen zitten in alle DNA, die de frequenties vasthouden.

Jullie hart is de Goddelijke Sleutel om alle herinneringen van vóór de Aarde en vóór elke incarnatie te ontsluiten.

Ik herinner me dat ik eerder hier was, gestuurd werd, aankwam. Iedereen zal het zich herinneren. Op het moment dat men oversteekt, herinneren zij het zich ook.

Je kunt je deze substantie van bewustzijn voorstellen als een kwantumveld van Goddelijke mogelijkheden. Waar geen beperkingen (behalve die van jezelf) bestaan.

Als we zeggen iemands eigen beperkingen, bedoelen we de angsten, de twijfels, de bezorgdheid en het verdriet die in je worden vastgehouden en die een slot op je hart vormen, waardoor je Volledige Onbegrensde Wezen niet bewust wordt geactiveerd.

De schepping is dit Goddelijk Bewustzijn en nu kun je via je hart communiceren met deze interface van zijn. Er is nooit meer toegankelijke kracht geweest om meer van deze bewustzijnswerkelijkheid te verschuiven en er toegang toe te krijgen.

De realiteit van je keuze creëren, is toegang krijgen tot je Substantiebewustzijn via de sleutel van je hart.

Haal nu langzaam adem en ontspan, want dit brengt je nu in het moment.

Zie je Goddelijke grenzeloze zelf. Voel hoe je Goddelijke Zelf zich uitbreidt naar het Universum. Voel en zie het Gouden Licht. En adem. Terwijl dit je hart opent, laat je iets los dat je niet langer wilt uitstralen en creëren, in jezelf.

Herinneringen binnenin verbinden zich met het Goddelijke jij en creëren de spiegel zonder jou.

Doe dit dagelijks, concentreer je op dat ene ding, tot je het verschil ziet in je wereld, de werkelijkheid.

Dit is allemaal stof van bewustzijn, die jouw werkelijkheid is, die je creëert, op de ene of de andere manier. Begin nu met bewustzijn om je bewustzijn te verschuiven. De onderstaande audio kan je helpen.

L’Aura Pleiadian (The New Divine Humanity

Wij zegenen jullie ALLEN nu, want nu is het MOMENT van Grote Transformatie!

Met de Goddelijke Raad van Opzichters, die jullie nu zegenen! Weet dat we altijd aanwezig zijn. In Goddelijke liefde, altijd.

 

Kanaal: L’Aura Pleiadian

copyright L’Aura Pleiadian, The New Divine Humanity 2012-2023.

 

 

Vertaling: wakkeremensen.org