Raad van Opzieners: In de Hemel Zijn / Gechanneld door: L’Aura Pleiadian

Raad van Opzieners: In de Hemel Zijn

Gechanneld door: L’Aura Pleiadian – 3 Mei 2022

Wij zijn hier op Aarde aanwezig en laten jullie weten, (degene die vertegenwoordigd wordt door het hebben van een vorm) dat in de Hemel zijn een staat van ZIJN is. JIJ door het hebben van een vorm (een voertuig) op Aarde bereikt de Unie van deze staat van Hemel, door jouw incarnatieproces.

Velen noemen dit Ascensie.

Dit is jullie Hemel op Aarde.

Wij zien dit graag als jullie volledige vereniging versmolten met de Kosmische Goddelijke JIJ, (Kosmische God Zelf) die eeuwig bestaat doorheen alle dimensies en werelden.

Voordat jullie in jullie huidige incarnatie arriveerden, werd er een levensplan voor jullie opgezet, een ontwerp, waarmee jullie instemden. Deze overeenkomst is volledig begrepen voordat jullie door jullie menselijke geboorte-ervaring aankwamen.

Elke incarnatie van verschillende vormen van jou; elk aspect van JOU (je Ziel) bestaat nu continu en gelijktijdig.

Dit omvat alle parallelle wereldversies van jullie, die ook andere soorten van jullie omvatten dan de menselijke vorm, het incarnatieproces.

Met de Elohim ~ de Schepper Goden; wij, de Goddelijke Raad van Opzieners, schiepen deze Aarde wereld, om het proces te zijn van jouw samen smelten en in deze dimensie DE Kosmische God Jij te Worden.

De term ascensie (die een voltooiing is) markeert jullie volledige integratie van alle versies van JOU en de eeuwige Verbinding volledig bewust geactualiseerd, door alle niveaus en dimensies ~ EEUWIG.

Met deze volledige Vereniging bereikt men, terwijl men in vorm is, een Opgestegen Meester (sterfelijke taal) en Ascendeerd naar wat mensen De Nieuwe Aarde noemen.

Dit is een Aarde versie vergelijkbaar met Mu, De eerste beschaving in de 5e dimensie.

Deze ervaring maakt de cirkel rond naar een nieuw begin.

Deze Nieuwe Aarde-beschaving wordt in het leven geroepen door de Opgestegen Wezens die nu zelf bewust de Goden zijn geworden, meesters van vorm. Bouwers van vorm.

Het idee van een doel hiervan is natuurlijk niet hoe het is.

Het volledige herinneren van jou als eeuwige Spirit, is de activeringsbron; die plaatsvindt via het hart, dat automatisch gesynchroniseerd wordt in JOUW DNA.

Dit signaleert je bereidheid en bewustzijn van je onderbewustzijn dat bewust is en je VOLLEDIGE HART her- inner – ing actualisatie van alles wat je eeuwig BENT.

Dit in zijn zuiverste staat is pure Liefde. Pure gelukzaligheid, Pure hemel terwijl je op Aarde bent. Deze verklaring van zijn is de samensmelting van het Boven met het Beneden, het Binnen als het Buiten. Zoals verklaard in de Smaragden Tabletten van Thoth.

Als zijnde met de Elohim en zijn schepping WETEN wij dat de Smaragden Tafelen uit MU voortkwamen. Zoals de manier van Zijn voor de nieuwe incarnaties duidelijk werd verklaard ~ dat is; hoe de Aarde werkt.

Voor nu in jullie expansie en deze versnelde DNA TRANSFORMATIE, door dit dood en wedergeboorte proces IN DIT, kunnen wij niet genoeg verklaren, dit is jullie HART PROCES.

Concentreer jullie diep op het voelen van alles wat je bent, voorbij de Aarde. Laat de vorm los als zijnde jij. Laat de tijd los en ga je HART binnen om de eeuwige jij te leren kennen.

Dit zelfde proces verbindt jullie in een eeuwige brug van Goddelijke Kosmische Liefde, met alles wat jullie zijn.

Wij hebben ook voor jullie een brug gecreëerd, om je hiermee te verbinden, zelfs nu.

Deze reikt tot in de Hemelen (hoewel er geen afstand is) naar de hogere rijken, niveaus en dimensies, naar ALLES DAT JULLIE ZIJN.

Voel het Gouden Licht in jullie harten stromen, blijf hier aanwezig lang nadat deze woorden zijn geëindigd.

Weet dat wij bij jullie zijn. Met de Elohim, de Koningin van Licht, Sanut Kumara en vele anderen, zelfs buiten dit Universum. Allen nu, in liefde, het activeren van jullie DOOR DIT.

Kanaal: L’Aura Pleiadian

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org