[NIEUW] DEEL 10: BOODSCHAP VAN SCHEPPER GOD ATON VAN LICHT~VOOR HEN DIE HET LICHT ZIEN

[NIEUW] DEEL 10: BOODSCHAP VAN SCHEPPER GOD ATON VAN LICHT~VOOR HEN DIE HET LICHT ZIEN

Gechanneld door: Anne Bellringer – Fourwinds10.com – 31 Oktober 2022

IK BEN ATON OM RAAD TE GEVEN IN DE GLORIE VAN DAT WAT IS.

Er is zoveel te schrijven en te herschrijven, want de mens schenkt weinig aandacht aan wat hem eerder is gegeven. Maar telkens als het opnieuw onder zijn aandacht wordt gebracht, schenkt hij er een beetje meer aandacht aan. Dat wat dertig jaar geleden naar voren werd gebracht, kan nu worden blootgelegd en in waarheid worden herbevestigd.

Jullie mensen van het aardestation zijn gevangen in een strijd om het leven waaruit jullie moeten worden vertaald, getransmuteerd, want jullie kunnen niet zomaar evolueren naar hogere substantie. Jullie hebben te lang gewerkt in de discipline van zelfbevrediging, ingeprent door de Duistere Meesters.

ALLE TEKENEN ZIJN AANWEZIG

Deze gedeelten worden geplaatst voor de boodschappen van Zeven Cohans van de Zeven Stralen des Levens. De zuiverheid van deze leraren en de opgerichte “Ordes” zijn gedegradeerd en de namen zelf ingenomen en ingenomen door de Kwade Broederschap om de mens van zijn pad naar zijn grotere erfenis te doen verliezen.

Deze orden zijn zoveel langer geleden ingesteld dan jullie je kunnen voorstellen en waren alleen bedoeld als identificatie, zodat jullie een naam, een label zouden herkennen – zoals de Meester Cristos vele labels heeft, afhankelijk van de taal en de evolutiecyclus. Ik heb evenveel labels gehad als jullie groepen mensen hebben – dat betekent niet dat ik afzonderlijke energieën draag – alleen dat de mens alle dingen labels moet geven omdat hij in stilte niet langer “zuivere energie” kan onderscheiden. Jullie zijn gebonden aan de behoefte aan woorden om te communiceren en toch kunnen jullie geen nauwkeurigheid hebben. Bijvoorbeeld, de Fraternitas Rosae Crucis, die de Orde van het Rozenkruis was, lijkt in geen enkel opzicht op datgene wat in het verleden is opgericht, en als je jezelf in waarheid etiketteert met die etiketten, ben je er bijna zeker van dat je niet aanvaard zult worden als iets anders dan werkers van Satanische orden. Want Satan heeft de verzameling van volkeren die zich in uw huidige dagen met die namen noemen, slim en volledig geabsorbeerd.

DE MENS WENST ZIJN AFKOMST NIET TE KENNEN. HET IS GEMAKKELIJKER OM TE DRIJVEN IN EEN ZEE VAN MYSTERIE EN MYSTIEK VAN “WEL, IK BEN GEVORMD UIT VUIL, WERD VERLEID DOOR DE SLANG, ZAL MIJN LEVEN SLIJTEN IN HET KWAAD, ZAL OP DE EEN OF ANDERE MANIER HERSTELLEN EN DE MEESTER CHRISTUS ONTMOETEN ERGENS IN DE LUCHT, ERGENS, WANNEER ALLE TEKENEN AANWEZIG ZIJN!” ALLE TEKENEN ZIJN AANWEZIG. KINDEREN. EN TOCH WENTELT GIJ U IN UW KLEUTER ONWETENDHEID – AANVAARDT WAT DE LEUGEN IS EN WEIGERT WAT DE WAARHEID IS EN VERVOLGT DEGENEN DIE OP DEZE WIJZE DE WAARHEID WORDT GEGEVEN.  WAARHEIDSBRENGERS HALEN GEEN GROTE BELONING UIT HUN TAAK, ZIJ HEBBEN GEEN SEMINARS OM DE MASSA’S TE VERMAKEN – ZIJ BESTUDEREN NIET DE GROTE GEACCEPTEERDE “AUTEURS” VAN BOEKEN VAN AUTORITEIT, ZIJ SLUITEN HUN MOND, OPENEN HUN GEEST EN ONTVANGEN DE WAARHEID – VERDER, TENZIJ U DE WAARHEID ONTVANGT, ZULT U OP GEEN ENKELE WOLK DRIJVEN NAAR WAAR DAN OOK, BEHALVE NAAR MEER DICHTE RECYCLING IN ONDERAARDSE WERELDEN OF DRIJVEND IN HETZELFDE TYPE ASTRALE LEEGTE ALS U HEBT GEKOZEN TOT DEZE OPEENVOLGING VAN UW HUIDIGE ZIELENBESTAAN.

ER IS ALLEEN ZUIVERHEID IN DE KONINKRIJKEN VAN HET LICHT. ALS HET KWAAD BINNEN HET KONINKRIJK VAN LICHT RAAKT, WORDT DAT DEEL VERWIJDERD.

 http://www.fourwinds10.com/journals/pdf/J007.pdf

Vertaling: wakkeremensen.org