Jeanne d’Arc “Jullie zijn allemaal Licht en zeer krachtige wezens” / Gechanneld door: Erena Velazquez

Jeanne d’Arc
“Jullie zijn allemaal Licht en zeer krachtige wezens”

Gechanneld door: Erena Velazquez – 8 Mei 2021

Goedendag,

Ik ben Jeanne d’Arc en ik kom vandaag via dit kanaal als Vader, God wil dat ik tot de mensheid spreek.

Vele jaren zijn verstreken sinds mijn vertrek van dit niveau van bestaan. Ik ben hier om jullie te verheffen en te motiveren in jullie strijd tegen de Duisternis. Ik was nog een klein meisje, toen Vader, God tot mij kwam en mij vroeg om mijn land Frankrijk te leiden naar de bevrijding van de Honderdjarige Oorlog.

Aartsengel Michaël, de Heilige Margaretha en anderen toonden mij precies wat de waarheid was en wat het Licht was. Ik was gezegend om mijn land te helpen in de strijd voor bevrijding tegen de Engelse overheersing.

Koning Karel VII aanvaardde onmiddellijk mijn rol en begreep dat ik het Franse leger moest leiden om de vrijheid terug te krijgen, die verloren was gegaan tijdens deze lange en wrede oorlog. Ik was zeventien toen ik Karel VII ontmoette, ik werd door Vader, God, Schepper geleid om het Licht te zijn in die donkere tijden, waarin de inquisitie nog bestond.

Mijn betrokkenheid in de oorlog gaf hoop en kracht aan de soldaten, die vochten voor hun onafhankelijkheid, omdat ik de directe bron was van Lichtwezens die wilden helpen en een einde wilden maken aan de oorlog die vele mensen dwong hun fysieke lichamen te verlaten.

Jullie weten uit de geschiedenis dat ik gevangen werd genomen door de Franse edelen, die bondgenoten waren van de Engelsen, en mij in 1431 verbrandden. Ik was pas 19 jaar oud, toen ik vocht voor de soevereiniteit van mijn geliefde land Frankrijk. Het was een zeer barbaarse dood, vooral voor een jonge vrouw, die nog niet eens aan haar leven was begonnen.

De tijden waren erg duister en onderdrukt. De kerk kwam weg met inquisitie en gaf niets om de mensenrechten of het leven, alleen om meer macht te hebben. Ik verliet alleen mijn menselijk lichaam, ik leef nog steeds en doe het goed in een andere vorm.

Vader, wil dat ik jullie er allemaal aan herinner, dat één persoon de wereld kan veranderen, als hij voor de waarheid vecht en in de zaak gelooft. Jullie moeten beseffen hoeveel kracht er in jullie zit, en niemand kan dat van jullie afnemen, hoe hopeloos de dingen er nu ook voor jullie uitzien, alles kan veranderen in een oogwenk van een seconde.

Als jullie je nu allemaal als één verenigen, zullen jullie heel snel deze lang uitgestelde controle en manipulatie op deze planeet door de Negatieve Wezens verwijderen.

Alsjeblieft, wacht niet te lang, nu is de perfecte tijd voor het Licht om de Duisternis van hier te verdrijven. De energieën, de tijd en het Goddelijke zijn in een perfecte afstemming voor jullie om te zegevieren en een Nieuw Tijdperk op Aarde te vestigen.

Jullie zijn allemaal Licht en zeer krachtige wezens, die alles kunnen bereiken wat zij wensen. Degenen die de leiding hebben gehad, zijn niet geleid of gesteund door Vader of Opgestegen Wezens naar jullie vrijheid. De Duisternis heeft iedereen het recht ontnomen om van zijn leven te genieten in overvloed, gezondheid en geluk.

Ik ben Jeanne d’Arc die mijn Licht, Liefde en steun zendt op jullie reis naar een nieuw leven. Niets en niemand kan de waarheid tegenhouden om het Licht te zien. Het hele systeem is voor een lange tijd corrupt geweest, nu komt het tot het einde als de Goddelijke Balans hersteld gaat worden.

Ik ben Joanna van Arc en ik ben blij dat ik deze boodschap aan de mensheid kan geven. Onthoud alstublieft dat jullie Strijders van het Licht zijn die nooit opgeven, jullie zijn de Ziel en het Hart van Moeder Aarde.

Merci beaucoup.

Blijf sterk en geloof in jullie kracht

Joanna van Arc

 

door: Erena Velazquez

 

 

Vertaling: Martien