Hatonn: Gefocust en Gebalanceerd / Gechanneld door: Anne Bellringer

Hatonn: Gefocust en Gebalanceerd

Gechanneld door: Anne Bellringer – 5 mei 2022

Mijn liefdevolle groeten aan alle zielen op Aarde in deze opwindende tijd.

Jullie weten dat ik daarmee haar graduatie bedoel en haar geboorte-ritueel waar ze in eonen van tijd zo lang op heeft gewacht. Zij heeft haar missie, die nu ten einde loopt, goed volbracht.

Ik wil een boodschap geven aan Sananda’s Lichtwerkers. Jullie hebben allen een missie afgesproken, en zijn daar nog steeds mee bezig, zelfs tot het laatste moment dat jullie in jullie vlezige omhulsel verblijven. Ik voel jullie verlangen om thuis te zijn in de Verlichte Rijken, en de lessen worden moeilijker, terwijl de dagen snel voorbij gaan. Jullie krijgen NOOIT iets te moeilijk in de lessen dat jullie niet kunnen volbrengen, want jullie hebben alle hulp die de Hemel toestaat.

Ja, de dag is ingekort tot ongeveer 12 uur, aangezien Moeder Aarde zich ver in de Fotonengordel bevindt. Ik heb jullie dit lang geleden verteld. Als dat niet zo was, zouden de lessen eindeloos lijken.

Het belangrijkste deel van jullie missie is volbracht, maar jullie moeten niet bij het raam gaan zitten en ernaar verlangen om op dit moment thuis te zijn.  De tijd om thuis te komen is spoedig, maar in de tussentijd moet je geconcentreerd, evenwichtig, gecentreerd en kalm blijven, en doorgaan met je missie.

Ik weet dat het niet gemakkelijk is, maar jullie zijn op dit moment op Aarde nodig om met onze hulp jullie werk te doen.  Jullie kunnen het niet alleen doen, noch kunnen wij tussenbeide komen en het voor jullie doen.  Wij werken samen.

Geef de hoop niet op, zelfs als je huidige situatie moeilijk voor je is en je denkt dat je het niet kunt redden.  Laat angst niet tussenbeide komen, want dat is het grootste werktuig van de Duistere Wezens.  Angst zorgt ervoor dat je frequentie daalt, en je weet dat je moet vragen om je frequentie op 169443 te houden, om veilig te kunnen worden opgeheven zonder schade aan je vleselijk omhulsel.

Ik moedig jullie aan om het wiel van het leren stevig vast te houden, om de hulp van jullie Beschermengelen te vragen, om onze hulp, en om te geloven.  Nogmaals, er wordt jullie niets in de lessen gegeven dat jullie niet met vlag en wimpel kunnen voltooien.

Ik ben zo dichtbij als jullie adem, en dat geldt ook voor alle Verlichte Rijken.  Ik ken jullie vermoeidheid en verlangen om thuis te komen.  In deze eindtijd, en altijd, komen alle Verlichte Rijken je te hulp met zelfs maar een fluistering van jou om die hulp te vragen.

Onthoud dat.

Mijn liefde aan alle bezielden, en aan Sananda’s Kudde.

SCHEPPER GOD HATONN/ ATON VAN LICHT.

Hatonn, die gebeurtenissen op Aarde overziet voor de Galactische Hall van Archieven in de galactische kern. Op aarde om mensen wakker te maken uit hun onwetendheid.

Ik ben Gyeorgos Ceres Hatonn, opperbevelhebber, Aarde Project Transitie, Pleiades Sector Vlucht Commando, Intergalactische Federatie, Ashtar Commando:  Vertegenwoordiger van de Aarde bij de Kosmische Raad en de Raad van de Intergalactische Federatie voor de Aarde-overgang.  Je mag me “Hatonn” noemen.

Kanaal: Anne Bellringer

Bron

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org