De Meesters / Gechanneld door Sophia Love

De Meesters

Gechanneld door Sophia Love – 1 juni 2022 – via e-mail

Jullie zullen genieten van het gesprek van vandaag met de Ene.  Voordat ik daarheen ga, zal ik een stukje delen van een privégesprek dat we een paar dagen daarvoor hadden. Ik voelde me gefrustreerd en was erg moe op dat moment, dus ik was een beetje brutaal. Sorry daarvoor (ik denk dat de Ene er nu wel aan gewend is)! Hier zijn wat woorden die je kunnen oppeppen als ook jij het gewicht van dit moment in de tijd voelt:

Ene: Jullie, als ras, hebben er zelf voor gekozen om dit te doen, en dat doen jullie. Jullie hebben nu nog dingen te voltooien, zodat er een bevredigend einde komt aan dit tijdperk van menselijke geschiedenis.

Sophia: We zouden tevreden zijn als het nu gebeurde, geen probleem daar.

Ene: Wat u zult moeten toestaan is dat het leren wereldwijd plaatsvindt – als het zou worden gestopt vóór het wereldwijde bewustzijn van wat er gebeurt, is er een mogelijkheid dat het opnieuw gebeurt.

Het plan is gemaakt om dit hier en nu te laten eindigen, onder jullie toezicht. Niets zal dit plan veranderen, Sophia. Niets zal het onderbreken. Hoe moe en ontmoedigd jullie ook zijn, het plan zal zichzelf voltooien als het voldaan heeft aan de criteria die het beoogt.

Het naar buiten brengen van de gevangenneming en het misbruik van het ras is noodzakelijk voor elke deelnemer. Iedere deelnemer zal weten wat hier gebeurd is.

Het doel hier is bewuste keuze en volledige soevereiniteit.

Degenen van jullie, de Grote Meesters die dit plan hebben georkestreerd, zouden het niet anders willen.

Ene

Kanaal: Sofia Love

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org