Creatie-Hoe het nu werkt – Door: Sophia Love

Creatie-Hoe het nu werkt

Door: Sophia Love – 5 augustus 2022

Het is de Ene. Er blijven dingen onuitgesproken die gezegd moeten worden.

Sofia Love: Dank u. Wat zijn deze dingen?

De Ene: Er zijn onderwerpen die verzoend moeten worden met jouw kijk op hoe het leven er voor jou uitziet. Het ziet eruit zoals het eruit ziet vanwege jouw vooropgezette verwachtingen en vooropgezette plannen. Je hebt het leven voor jezelf ingericht om de voltooiing van jouw levensopdracht te vergemakkelijken. Dit zul je bij elke beurt doen.

Je zult werken met wat zich voor je aandient, of wat zich voor je aandient, elke keer weer. Dit is hoe het werkt. Dit is het mechanisme van creatie op volle toeren.

Je bent een scheppingsmachine. Er is nooit een moment waarop je creatiemotor wordt uitgezet. Met elke gedachte en elke reactie, ben je aan het creëren. Het is een functie van dit leven.

Creatie overkomt je niet. Het komt tot uitbarsting als een conclusie van je elke beweging. Je kiest een beweging, een richting, een woord, een reactie, een gedachte, een actie – en de resulterende reactie is creatief. Het wordt een bijproduct en gaat verder om verdere creatieve inspanningen te voeden.

Ik spreek hier nu over, zodat je de complexe ingewikkeldheden kunt beginnen te doorgronden die elke creatieve handeling vormgeven. Het wordt allemaal voortdurend en aanhoudend veranderd door acht miljard zielen.

De Ene is dat alles.

De enkele stem die uit de mensheid voortkomt heeft acht miljard componenten. Al die componenten manifesteren zich dankzij de vrije wil.

Vrije wil is een constante.

Begin je nu de enorme aard van de menselijke reactie te zien? Zoiets voorspellen is alleen mogelijk in de ruimste zin van het woord.

Timing is het struikelblok voor jou om verder te kijken, om geloof te behouden.

Wat kan worden gevoeld, waargenomen en zelfs gezien is de opbouw van energie die tot een onvermijdelijke conclusie leidt.

De geboorte van een baby is een goed voorbeeld. Er zijn geen garanties over het precieze moment, maar wat wel zeker is, is dat er een geboorte zal zijn.

Hoewel de meeste van jullie creatieve handelingen niet zo zichtbaar zijn, in termen van oorzaak en gevolg, als een bevalling, werken ze op een vergelijkbare manier.

Het is om deze reden dat we verantwoordelijke creatie introduceren.

Het wordt net zo belangrijk voor jullie leven als geboortebeperking.

De energie voor manifestatie is nu ongekend krachtig.

Jullie rusten in een wereld die rijp is met creatief potentieel.

Let goed op.

Wanneer je gebeurtenissen en resultaten om je heen ziet gebeuren, denk dan terug aan je gedachten en handelingen die eraan voorafgingen.

Voornamelijk jouw woorden.

Onthoud – Eerst was er het woord.

Het is het begin van fysieke creatie.

Heroverweeg de noodzaak van het herhalen van negatieve uitkomsten, resultaten, voorwaarden of reacties van het Universum. Wat met woorden herhaald wordt, zal herhaald worden.

Wat met woorden wordt herhaald, zal zich herhalen.

Je gaat de tijd van de geest binnen: ” Jouw wens is mijn bevel.”

Let goed op.

Dit is het begin van leven op jullie nieuwe aarde. Het is het begin van visueel bewijs voor de kracht die jullie al die tijd al bezaten.

Alleen nu ondersteunt de atmosfeer jullie intenties in plaats van ze te dwarsbomen.

Jullie hebben de hefbomen van de controle in eigen handen genomen.

Realiseer je hun kracht en blijf je altijd bewust van hun aanwezigheid.

Je zult magie creëren.

Je bent in voor zo’n behandeling.

Dat is alles.

 

 

 

 

 

Vertaling: wakkeremensen.org