Commander Hatonn: VS Cabal Kwaadaardiger dan Atlantis Beschaving / door: Anne Bellringer

Commander Hatonn: VS Cabal Kwaadaardiger dan Atlantis Beschaving

Gechanneld door: Anne Bellringer – 6 Juni 2022

Hatonn: Ik heb je naar de computer geroepen, Anne, en heb om een gesprek gevraagd.

Anne: Dank je, Hatonn. Ik ben vereerd dat je om een gesprek hebt gevraagd. Geef ons alstublieft de boodschap die je ons wilt laten horen.

Hatonn: Ik heb een korte boodschap voor de Lichtwerkers, die mijn Grond Bemanning zijn. Ik zeg tegen jullie allen, geef niet op, noch denk dat alles verloren is gegaan door de Duistere kant. God’s Plan 2000 is in volle gang, en de laatste uren van de Duistere kant zijn nabij. De strijd is lang en zwaar geweest met vele ontberingen, rotsen op het pad, en kronkels en bochten die niet werden verwacht; maar weet dat Schepper God altijd wint!

Er zijn beloften gebroken, geschreven contracten ingetrokken, complotten en terroristische aanslagen geprobeerd, zelfs de vernietiging van Moeder Aarde door de Duisteren. Er is geen middel onbeproefd gelaten door de Duistere Kant in hun poging om deze planeet te beheersen, of anders haar te vernietigen, zoals zij hebben gedaan met andere planeten in jullie zonnestelsel en daarbuiten. Zoals jullie weten is de Aarde Shan de gevangenisplaneet geweest voor Satan en zijn volgelingen, en zij hebben hun werk goed gedaan in het controleren van deze planeet sinds het begin van de 20.000 beschavingen. Er zijn eindeloze oorlogen geweest en vernietiging van miljoenen en miljoenen mensen, terwijl deze Duistere Wezens levensstroom na levensstroom zijn teruggekeerd om hun doel van wereldbeheersing voort te zetten.

Ik heb in de Phoenix Journalen geschreven hoe deze trucs zijn uitgehaald naar de mensheid, die “zo blind als een vleermuis” is geweest; echter, gedurende de laatste paar jaar sinds 1989, toen het eerste Journaal werd geschreven, zijn er velen geweest die zijn ontwaakt voor de Leugen, en die voor het eerst de trucs van de Duistere Kant zien. Velen zitten nog in de “kleuterschool”, maar er zijn strijdende Lichtwerkers, die heel hard hebben geprobeerd om anderen wakker te maken voor de Leugen waaronder mensen hebben geleefd en die veel kwaad van de Aarde hebben verwijderd met de hulp van Sananda.

Ik kan zeggen dat jullie Amerikaanse Cabal het hoogtepunt is van het slechtste van de Duistere Kant sinds deze planeet werd gevormd. De Atlantis-beschaving was slecht, maar de Amerikaanse Cabal en al zijn bondgenoten hebben zelfs wat Satan zich kon voorstellen ver overtroffen. Dit is de reden waarom de strijd om Goedheid langer heeft geduurd dan verwacht, omdat Aarde Shan een vrije wil planeet is.

Vele malen is de Duistere Kant gevraagd om naar het Licht te komen, maar zij hebben geweigerd. Nu is de Goedheid in volle gang en de Duistere Kant eist niet, maar smeekt. Er zijn op dit moment bijeenkomsten om deze booswichten van jullie kwaadaardige regering “op te voeden”, dat zij klaar zijn met hun wereldheerschappij en dat de Eén Wereld Orde, waar zij de afgelopen millennia aan gewerkt hebben, DOOD is. De “octopus” met al zijn tentakels is uitgeroeid.

Er is weinig of geen woord van de Waarheid gekomen van jullie gecontroleerde, liegende media, maar ze zijn bang en gaan door met de OWO-agenda, wat er ook gebeurt. De Waarheid sijpelt naar buiten en de dam van leugens staat op het punt vernietigd te worden, want het kwaad kan niet veel langer blijven bestaan.

Ik wil jullie een woord van hoop geven, geen wanhoop, een adem van frisse lucht om te weten dat alles nu in de juiste volgorde en timing is voor GOEDHEID die aan het gebeuren is, ondanks wat jullie zien in de leugenachtige media en jullie meest kwaadaardige communistische regering!

Ik heb geen exacte minuut voor de lancering, maar weet dat we op Rood, Hoog Alarm staan en Moeder Aarde nauwlettend in de gaten houden. Jullie moeten doorgaan, alsof jullie veel tijd hebben, want niemand zou achterover mogen leunen en zeggen, “Oh, Moeder Aarde gaat naar de 5de Dimensie, en ik heb niets om me zorgen over te maken.”

Ik prijs de Lichtwerkers voor alles wat zij hebben gedaan om Moeder Aarde te helpen.  Blijf werken aan jullie contract tot het einde. Geef de hoop niet op, maar weet dat de Duistere Kant verslagen is, hoewel jullie niet veel bewijs zien. Pleit voor Moeder Aarde, voor alle Lichtwerkers en blijf sterk. De overwinning is hier! Het Licht heeft gewonnen!

Ik dank al jullie Lichtwerkers, die het geloof hebben behouden. Jullie kwamen hier immers voor zielsgroei, en jullie hebben het onmogelijke volbracht door het kwaad op Moeder Aarde op te ruimen!  Zuiver vaak, houd de negatieve gedachten, woorden en daden ongeschapen door de Violette Vlam van St. Germain.  Roep de Vloeibare Liefde, Licht, Wijsheid en Kennis op om jullie Kelk te vullen.

Luister naar Sananda’s woorden:

“Ik zal komen als een dief in de nacht!”  Moeder Aarde zal onaangekondigd om haar as draaien!  Blijf trouw!

IK BEN DIE IK BEN. Ik Ben Schepper God Aton/Hatonn van het Ene Licht der Schepping.

Kanaal: Ann Bellringer

http://www.fourwinds10.com

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org