Bakens van Licht in de Storm / door: Sophia Love –


Bakens van Licht in de Storm

Gechanneld door: Sophia Love – 1 Maart 2023

Het Is De Ene

Hallo Sophia.

Er is een reden dat je koos en gekozen werd om deel te nemen aan de grote ontvouwing en het grote ontwaken. Het is deels te danken aan je inzicht en kracht. Waar deze eigenschappen toe leiden is ongeduld en het is dit ongeduld dat jou het meest verontrust.

Wat nu goed voor je is, is het versterken en beoefenen van datgene waarin je uitblinkt. Als dat kunst is, pak dan een verfkwast of wat voor gereedschap dan ook. Als het bouwen, muziek of beweging is, neem dan lange periodes van deze dingen op in jouw dagen.

Dit zal je herinneren aan wie je bent, aan je natuurlijke vermogens, je gaven. Zo versterk je je kern en wek je ook een gevoel van vrede op.

Het is deze vrede die nu het meest nodig is. Die komt niet van een ander, maar van jezelf. Ze bloeit van binnen op onverwachte momenten en groeit. De uitbreiding van jouw persoonlijke waarheid maakt deel uit van je doel. Je wist dat dit moment zou komen tijdens deze incarnatie. Het is hier en het is nu.

Je hebt geen ander nodig om te beginnen. Wat jou inspireert, zal jou ook kalmeren, en het is jouw sterke en vredige frequentie die nu nodig is.

Het is om die reden dat je geadviseerd werd weg te blijven van de sociale media. De mechanismen van die plaatsen zijn gecreëerd om je af te leiden en te verzwakken, en een afhankelijkheid in je te creëren.

De methode om die afhankelijkheid om te keren is binnenin te vinden. Het zal voor iedereen anders zijn. Je zult moeten “afkicken” van het zoeken naar validatie, erkenning of goedkeuring buiten je eigen weten.

De waarheid over jou wordt van binnen ontdekt.

De reden dat je op dit moment je weg naar deze woorden hebt gevonden, is een keuze. Je koos ervoor om één van de vroege gebruikers te zijn en je werd ook gekozen.

Dit is jouw roeping.

Terwijl je je passies nastreeft, zul je krachten en inspiratie ontdekken waarvan je niet wist dat ze er waren. Dit zal je versterken en kracht geven.

Jouw licht is nodig, nu en in de komende dagen. Jouw licht wordt fundamenteel. Jullie zullen samen het fundament van de Nieuwe Aarde leggen, ongeacht de fysieke afstand tussen jullie.

Jullie licht is massief en met de kracht van intentie en zelfrealisatie verbinden jullie je – de een met de ander. *

Zo dienen jullie de hele mensheid.

Het versterken van je kern initieert zo’n persoonlijk plezier dat vreugde oplevert en zich vervolgens verspreidt.

Dit wil niet zeggen dat jullie de pijn en het lijden op jullie planeet moeten negeren. Het is om je te herinneren aan je doel.

Want jij bent een baken, bedoeld om door de storm heen schitterend te schijnen, zodat anderen hun weg kunnen vinden.

Zo worden jullie bolwerken, ankers voor jullie Nieuwe Aarde.

Het begint binnenin.

Onthoud dat.

Dat is alles.

Dank U.

*Ik zag een raster. Het was een raster van licht, dat continenten overspande. Het was prachtig. Wij waren het.

Sophia

Vertaling: wakkeremensen.org