2014 Transitie: De 3 Paden van de Mens De Hathors, met de Andromedaanse opzieners van de Galactische Raad

2014 Transitie: De 3 Paden van de Mens

De Hathors, met de Andromedaanse opzieners van de Galactische Raad

17 januari 2014

Jullie die ervoor hebben gekozen om nu op Gaia te zijn – jullie die ervoor hebben gekozen in deze tijd op deze planeet te zijn – stap elke stap met bewust gewaarzijn, want jullie zijn gekomen om jullie in moeilijkheden verkerende dimensie te genezen. Jullie zijn een werkkracht van Licht dragers, in dienst van het Goddelijke plan voor ascentie op Gaia – en toch verschillen jullie in je methoden en stijl van opereren. Op dit moment zullen we zeggen dat er 3 primaire wegen of manieren van werken binnen uw gelederen zijn. Dit is een vereenvoudiging, maar het dient een doel in deze tijden.

Het eerste pad is die van de Strijder van het Licht. 

Jullie die dit pad bewandelen schijnen jullie Licht openlijk zodat het voor iedereen te zien is, met allen dezelfde woorden sprekend als ontwaakten, snijdend door de sluiers van de illusie die de mensen hebben verblind voor vele jaren. Jullie zijn de leraren, de leiders, de initiatiefnemers die het Licht volk bij elkaar te brengen. Jullie moed en vastberadenheid zal veel gemakkelijker vruchten opleveren in dit jaar 2014 welk – meer direct dan ooit aanbreekt, want je beweegt in de richting van de tijd van instant manifestatie.

Degenen onder jullie die nu geïncarneerd zijn als Pleiadian Godinnen in jullie beschavingen, die je magische weg op het Aardoppervlak weven, jullie zijn de Magische Wevers. U geeft blijk van lichtheid, vreugde, frivoliteit en desondanks produceren jullie minstens zo krachtige resultaten, want dit is jullie manier van verspreiding en houden van Licht. Er zijn natuurlijk Magische Wevers uit andere sterrenstelsels dan de Pleiaden, maar je eigen stijl is altijd om veranderingen teweeg te brengen door middel van spel en creativiteit. Je verhoogt trillingen door middel van muziek, kunst en het channelen van alle vormen van creativiteit, je geneest anderen door gelach en plezier te brengen, en velen van jullie werken met de Indigo en Crystal kinderen, en assisteren hen in hun bloei.

En degenen onder jullie die de middenweg bewandelen, en noch Strijders of Magische wevers zijn, jullie zijn de Frequentie Houders degenen die een constante trilling vasthouden. Jullie houden het balans punt, de hart chakra frequentie van jullie heelal constant, zoals zij in Samadhi dit eerder hebben gedaan voor jullie. Jullie zenden Christus Bewuste trillingen en een hogere dimensionale frequentie in jullie 3-D wereld. Deze manier lijkt meer passief, maar is de moeilijkst bereikbare van alle, want jullie moeten voortdurend op elk mogelijk moment in je eigen frequentie blijven om je ster codes en de hogere dimensionale frequenties in de trilling van jullie planeet te zaaien.

Weet dat jullie in een van deze 3 categorieën zitten of je het nu herkent of niet. Soms heb je meer dan een aspect in je, maar in elke fase van jullie leven zal jullie primaire doel een van de 3 sterkste weerspiegelen. Het is soms passender om over te schakelen van het ene pad naar het andere in de verschillende fases van je leven – van een Strijder van Licht naar een frequentie Houder, bijvoorbeeld, als een weg tot bloei gekomen is en is af gewerkt. Ons kanaal Solara An-Ra is doorgereisd van de Strijder fase naar een Magische Wever in de afgelopen paar jaar, zoals haar tijd van leven heeft bepaald. Ze is alleen een frequentie bewaarder op die momenten wanneer ze onze energie uitzendt. En dus zie je, het is mogelijk om alle drie te zijn op basis van de context en tijd – maar we herhalen dat er altijd een overwicht is van een pad in elk stadium van het leven. Weet dat er geen vaste volgorde is waarin een pad volgt op een ander – en er is ook geen pad dat hoger of beter is dan de andere. De paden zijn van jou overeenkomstig zowel keuze en natuurlijke aanleg of persoonlijkheid. Er zijn velen onder jullie bij wie een pad dominant voor je hele leven zal zijn.

Wij geven jullie deze informatie zodat jullie kunnen herkennen dat jullie weg uniek is en perfect. Jullie kunnen de wereld bestormen met jullie ideeën, met het zwaard van waarheid en licht glimmende in je opgeheven arm, of je kunt rustig in meditatie zitten, met de glimlach van de Boeddha die van je lippen straalt. Of je kunt met de boom wezens spelen, dansen in het bos, of anderen aanmoedigen om de planten geesten en deva’s te gaan zien, of je kunt de volksstam van Gaia verzamelen voor een ceremonie of conferentie waar andere leiders van het Licht hun wijsheid doorgeven.

Heb de intentie dat jullie je gekozen pad zullen volgen met vreugde en gebruik zullen maken van je gaven – het bijzondere geschenk dat jullie gekomen zijn om te zaaien op deze planeet! Degenen onder jullie die magische wevers zijn accepteer je pad met een lichtheid die deel uitmaakt van je essentie en je eigen matrix! Degenen onder jullie die Strijders zijn, accepteer je missie met een moed die jij van nature bent! En degenen onder u die bewaarders van trillingen zijn, die de 5e dimensionale frequentie van onvoorwaardelijke liefde bewaren, en voortdurend deze trillingen uitzenden naar de vele lagen van jullie planeet , accepteer jullie missies met de gelijkmoedigheid die natuurlijk voor je zijn.

Jullie bevinden je tussen de tijden, tussen realiteiten, en jullie voelen jezelf nu schakelen tussen deze. Sommigen van jullie zijn verlangend om op je plaats van herkomst te zijn in de sterren – je zoekt ernaar te ontsnappen aan de beperkingen van je lichamelijkheid en wat voelt als belastende verantwoordelijkheid op aarde. Vergeet niet dat je hier bent met een doel. Je hier bent met een doel! Accepteer je doel en verantwoordelijkheid met vreugde, en je leven zal daarvoor een van de 3 primaire paden reflecteren en ontvouwen van mensen in de Nieuwe Eeuw. Erken Nu de energie van de Krijger, de Magische Wever of de frequentie Houder binnenin je , en dans de dans waarvoor je hier kwam om te dansen. En zo is het.

Wij brengen onze zegeningen en liefde in deze dageraad van 2014.

Namaste.

http://www.solara.org.uk/channeling.aspx?element=479

Vertaald: Martien