Oth: Volksverhuizingen : Ook bij dieren, planten en mineralen. / 9 augustus 2015 / Ellen Rauh Geplaatst: 13 september 2015.

Oth:
Volksverhuizingen : Ook bij dieren, planten en mineralen.
9 augustus 2015 / Ellen Rauh
Geplaatst: 13 september 2015.
De wereld heeft het nu vaak in de media over al die bootvluchtelingen. Wat denk je dat er gaande is in de dierenwereld, in de plantenwereld?
Op nog grotere schaal vinden daar volksverhuizingen plaats. Het is wel geen volk, maar ze symboliseren wel degelijk een volk. Er zullen plantensoorten voor gaan komen, zichtbaar worden, die daar normaal nooit waren. Er zullen dieren op plaatsen verschijnen die daar normaal nooit waren. Dit zijn allemaal signalen van de vernieuwing. Zij worden gestuurd en de regie bij hen ligt bij de morfogenetische velden. Daar verandert veel en sommige dieren, sommige planten vervullen een voortrekkersrol. Zij zijn bruggenbouwers. Zij zijn de rebellen die de weg vrijmaken voor anderen. Grenzen vallen weg en veel wat onmogelijk leek, wordt ineens tastbaar, zichtbaar, anders. En het gaat vooral om tastbaar en zichtbaar.

Observeer de natuur. Observeer het gedrag van de mensen. Observeer het gedrag van de dieren en je zult de vernieuwing zien. Jaren geleden hebben we al gemeld dat zelfs edelstenen aan het verhuizen zijn. Via de leylijnen in de aarde veranderen zij, verhuizen zij van de ene plek naar de andere plek. Dit heeft zeer grote gevolgen, want kristallen zijn zeer belangrijke elementen, ontvangers en zenders van frequenties. Dit is allemaal gaande in de aarde en zal vroeg of laat gevolgen hebben op de aarde.

Oth
(Ontvangen via Hs voor wakkeremensen.blogspot.nl)