Oth: Universeel Internet. / Ellen Rauh 28 maart 2015,

Oth:
Universeel Internet.
Ellen Rauh
28 maart 2015, Egypte
Lieve mensen, samen, verbonden met vijf meesters op Aarde. Een netwerk tussen vijf channels en elk hier aanwezig verbonden met z’n eigen unieke netwerk, verbonden met vijf kringen rond een meester-channel op dit moment. Een grootste Universele boodschap komt nu naar de Aarde. Op vijf plekken tegelijkertijd, elk gekleurd door diegenen die het doorgeeft. Zo worden van één Universele boodschap vijf aspecten geactiveerd. Dit staat voor de nieuwe vijf culturen die gaan samensmelten.
Ga niet denken over namen van culturen. Dat is oud denken. Het zal een nieuwe naam krijgen en er zullen nieuwe culturen ontdekt worden, zoals er al de laatste tijd zaken ontdekt worden die tijdschema’s in de war sturen.
Tijdschema’s blijken niet te kloppen. Wat het oudste was, blijkt niet het oudste te zijn, of het blijkt nog ouder te zijn. Laat dus alles wat je weet van oudheid, van tijdlijnen los.
Hij is bijna niet in woorden uit te drukken. De nieuwe tijd, de taal van de nieuwe tijd. Helaas, helaas. Het digitale tijdperk zal rigoureus veranderen. Dit zet hele toekomstvisies op z’n kop. Vele toekomstvisies zijn gebaseerd op het digitale netwerk. Het nieuwe tijdperk, laten wij dit nou eens het PIJNAPPELNETWERK noemen.

Jullie hebben gezien als voorbeeld hoe informatie gedownload kan worden zonder informatica. Ellen noemt het vaak lachend: “Ik ben verbonden met een Kosmisch Internet”.

Lieve mensen, dat is de nieuwe tijd. Bereid je voor dat elk van jullie hier aanwezig steeds vaker aangesloten zal zijn en moeiteloos in kan pluggen op een ‘Kosmisch Internet’. Je krijgt dan precies de informatie die jij nodig hebt en die nuttig is voor jou. Er worden als het ware voor jou in de Akashakronieken eindeloos veel boeken verzameld en jij krijgt de samenvatting die nuttig is voor jou.
Dit levert zeer veel vrije tijd op, vrije tijd om te genieten van de Aarde. Deze kennis is beschikbaar voor iedereen. Kosteloos gratis. Dit zet schoolsystemen op z’n kop. Dit zet armoede bewustzijn op z’n kop. Dit zet onderdrukking op z’n kop. Want hoe kun je iemand verbieden om aangesloten te zijn op een kosmisch Universeel Internet? Dit zal dus ontzettend belangrijk zijn voor de hele mensheid.
Het zal zeer veel verspilling voorkomen. Het zal zeer veel machten onderuithalen. Neem het bankwezen, wat afhankelijk is van een Aards Internet. Als dat wegvalt, valt de hele bank in elkaar en ook de macht. Dit kan enkel en alleen gebeuren als vele mensen aangesloten zijn op een Universeel Netwerk. En dan zal je denken: “Jaja, allemaal goed en wel, maar hoe kun je nu brood betalen en geld overmaken via een Universeel Internet?” Lieve mensen, het kan. Niet volgens jullie denken, maar het is toekomst. Niet met Bitcoins, want ook dat is weer afhankelijk van Aards Internet.
Maar zoals vijftig jaar geleden niemand kon bedenken – en honderd jaar geleden al zeker niet – dat geld bijna alleen nog maar virtueel aanwezig is. Stel je dan voor dat het heel goed mogelijk kan zijn om via Universeel Internet geld over te maken – energetisch geld – waar je – ja alles mee kunt betalen. Ga daar eens over nadenken, wat een enorme omwenteling dat zou zijn. Het is niet te hacken, want het is beveiligd. Het zal geprobeerd worden, zoals nu vele mensen proberen in te breken in aura’s en in systemen van mensen. Maar daar kun je je tegen beveiligen. Niet met alarminstallaties die weer afhankelijk zijn van Aardse stroom, maar van je eigen security. Je eigen radar, dat jij weet: “Hee, even opletten”.
Lieve mensen dit was een tipje van een belangrijke – zeer belangrijke – Universele boodschap die te maken heeft met Aards Internet, wat hoe dan ook steeds meer vervangen zal worden door een Universeel Internet.
Voel de grote liefde en support van Oth, Atha, Era, Allen, Ehama
(Ontvangen via Hs voor wakkeremensen.blogspot.nl)