Oth: Turbo-energie. / Ellen Rauh Geplaatst: 25 juni 2015

Oth:
Turbo-energie.
Ellen Rauh
Geplaatst: 25 juni 2015

Goede avond jullie allen hier aanwezig en velen met jullie.
Wij hebben een belangrijke boodschap voor jullie en voor alle bewoners op Aarde. Weet dat hier in het Universum de hel is losgebarsten – zoals jullie het zouden zeggen. Vele tsunami’s van energiegolven zijn op weg vanuit het Universum naar de planeet Aarde. Dit is niets om bang van te worden.
Ben alert op wat je denkt
Het enige wat wij jullie allen aan zouden raden en zegt het voort: ben enorm alert op wat je denkt. Onderzoek je denken, want alles wat jij denkt, gaat in een stroomversnelling om gemanifesteerd te worden. Alles gaat sneller. Dit is niet meer alleen met de stroom meegaan, dit is absoluut met vloedgolven meegaan, verzetten heeft geen zin. Als je je verzet, wordt je toch meegesleurd en kun je schade ondervinden. Laat je meedrijven met de stromingen. Weet dat dit grote gevolgen zal hebben op het denkniveau.

Je bewust zijn van de roerige tijden

Iedereen die bezig is geweest met de grote schoonmaak in zijn eigen privéleven of in het bedrijfsleven, al die mensen die wakker werden en die hongerig naar nieuwe ideeën op zoek gingen omdat bepaalde ideeën en bepaalde structuren waar zij in leefden geen voldoening meer brachten; deze mensen mogen blij zijn dat zij het herkend hebben, want dat wil zeggen dat je je eigen energie losser gemaakt hebt.
Vastgeroeste patronen zijn losgetrild, bepaalde gewoontes zijn afgezwakt en bepaalde gedragspatronen waar je inzicht over gekregen hebt, kun je nu moeiteloos veranderen. Ben dankbaar dat jullie je bewust waren van deze roerige tijden en de tijden gebruikt hebben om schoon schip te maken met jezelf om je af te stemmen op jouw nieuwe lijnen en je nieuwe netwerken. Het leek misschien bij velen of er geen schot in kwam, of het een statische toestand van zijn was met allemaal mooie ideeën en beloftes en opofferingen vanwege jezelf. 

Maar lieve mensen, het wachten was niet voor niets. Ben blij als je trouw aan jezelf was en geen toegevingen deed, hoe mooi ze ook leken. Het enige wat nog voldoening en tevredenheid kan geven, is als het helemaal in lijn is met jou als persoon met een zielsverbinding. Concessies en toegevingen hebben grote gevolgen in de tijd die wacht, want alles krijgt een enorme push.
Wij spraken vaak over het feit dat jullie voorbereid werden om rustig te zijn in tijden van chaos. Velen van jullie hebben zware opleidingen achter de rug om in tijden van stress en topspanning – terwijl je hele leven overhoop staat bij wijze van spreken – rustig te blijven en te blijven vertrouwen dat dit de goede manier is en inderdaad: het is de goede manier. Doe geen concessies, doe geen toegevingen als dat indruist tegen jouw nieuwe geweten. Elk van jullie zal grotere verantwoordelijkheden krijgen en onderzoek jullie wensen, want ze zouden wel eens in drievoud uit kunnen komen. En het is de vraag of dat je dat dan nog aankunt.
Je bevrijden van angstige emoties
Laat oude angsten varen, angsten die te maken hebben met oude herinneringen, met oude pijnlijke herinneringen. Deze codes dienen dringend veranderd te worden. Want alles wat nog aan angst aanwezig is in je lichaam of in je energielichaam, zal nu de komende tijd getriggerd worden. Het komt er op neer: hoe sterk jullie innerlijke verbinding is en dan kan je niks, maar dan ook niks gebeuren. Maar iedereen die wankel in zijn schoenen staat, die toegevingen doet en zichzelf daardoor ontkracht, die zal meegesleurd worden in een chaos van denken en gevoelens.
Gebruik de tijd die je vrij hebt om je te bevrijden energetisch van oude angsten en beperkende emoties, want zij beïnvloeden jouw denken en jouw vaste denkpatronen en blijven deze angstige emoties in stand houden. Het is een wisselwerking. Maar we zouden je aanraden om de komende drie maanden de klemtoon te leggen op het je bevrijden van angstige emoties. Kom terug naar de eenheid. Kom terug bij je vredige één-zijn met jezelf en je eigen unieke hogere verbinding. Volg geen raadgevingen op die indruisen tegen je innerlijke weten.
Jouw brede veilige route
Vele mensen zijn wakker geworden en hun intuïtie en hun innerlijk weten is enorm toegenomen. Dit kun je niet meer negeren. Als je in de komende tijd je intuïtie negeert, zullen de omwegen groter zijn, omdat je met een grote snelheid afdwaalt van je pad. Je zult onmiddellijk weten wanneer je afdwaalt en je zult onmiddellijk weten als je op jouw brede veilige route zit, want dan gaat het snel, maar het is niet angstig. Wij geven je deze vergelijking: als je op een 5-baansweg 150 rijdt, is er niets aan de hand, je gaat snel vooruit. Maar als je op een kleine zijweg met dezelfde snelheid gaat rijden, moet je niet verbaasd zijn dat je de macht over je stuur zult verliezen. Voel je dus veilig en voel je op je brede evolutieweg en dan gaat alles goed maar zeer snel.
Onderzoek wat je diepe wensen zijn. Het wordt allemaal losgewoeld en er is al veel losgewoeld. Je diepe wensen zullen nu met versnelling in vervulling kunnen gaan. Als je diepe wens in lijn is met je innerlijk zijn en met je zielsaspecten, zal alles zeer snel gaan. Ben dankbaar voor je eigen leiding die je zo perfect voorbereid heeft voor de tijden die komen.
Veranderingen in stromingen
Verder kunnen we jullie zeggen – en het zal absoluut bewezen worden – dat bepaalde stromingen in de zeeën en in waterlopen beetje bij beetje zullen veranderen. Zo zullen de kustlijnen die nu niet onder druk stonden ineens onder druk kunnen komen staan. De erosie gaat veranderen. Laat dit gebeuren. Weet dat het hoort bij een groots plan.
Vele vissen zullen helemaal in de war zijn en hun sonar zal niet meer werken zoals zij dachten dat het was. Dit schept verwarring. Ook bij trekvogels zal er grote verwarring komen, omdat niet alleen de waterstromen gaan veranderen maar ook veel luchtstromen. Sommigen gaan sneller, anderen gaan trager.
Het zal wetenschappelijk grote brokken slaan in hun “zeker weten”. Computers zullen elkaar tegenspreken en er zullen zeer veel stroomstoringen komen die voor jullie mensen onverklaarbaar zijn. Dit zal jullie mensenras stimuleren om naar andere energieën over te stappen die meer zekerheid en meer bestendigheid te bieden hebben. Grote veranderingen – ook ten goede – zijn op komst. Helaas hebben jullie deze schokken nodig om tot de conclusie te komen dat je niets in de hand hebt.
Navigeer op je eigen zender
Navigeer op je eigen zender. Navigeer op je eigen intuïtie en je gaat perfect door deze stormachtige tijd heen. Na een maand of drie zal alles weer beetje bij beetje kalmeren. Maar de veranderingen in stromingen zullen blijven. Zo zullen er gebieden zijn die bekend waren om droogte, die meer en meer regen te verwerken krijgen. Er zullen gebieden zijn die gewend waren aan veel water, die beetje bij beetje zullen opdrogen. En zo zal het landschap van de planeet Aarde langzaam maar zeker gaan veranderen.
Ga niet mee in de angst. Jullie hoeft niks te gebeuren als je je radar volgt. Volg je intuïtie en je zult altijd op de juiste plaatsen aanwezig zijn.
Op jullie allen en velen met jullie zal een beroep gedaan worden om rust te verspreiden bij mensen die in paniek zijn. Vele mensen zullen als het ware blind ronddolen omdat ze de juiste signalen niet kunnen opvangen.
Train jezelf om te navigeren op je innerlijk zijn en op jouw intuïtie of hoe jullie het ook willen noemen. Dat is de beste radar en ben niet verbaasd als onverwacht je hele werkschema of vrije tijd schema in de war gestuurd wordt. Dat kan allemaal met gemak gebeuren de komende drie maanden. Ben flexibel en stel je flexibel op. En dan kan deze periode voor vele mensen een waar feest worden. Eindelijk komt er beweging in wat je al zo lang wenste.
Verhoogde energietoevoer
De energietoevoer zal enorm zijn en je zult moeten leren leven met een enorme toestroom van energie. Train je om rustig te blijven in deze turbo-energie, zoals Ellen dat noemt. Laat je niet opjagen door niets of niemand. Leer te leven met verhoogde energie. Geef je lichaam en je zenuwstelsel de kans om rustig te blijven in deze verhoogde energietoevoer en ga hem niet onmiddellijk verspreiden. Als je je hier beter in traint, zal je dus merken dat je levensritme – slapen en eten – gaat veranderen. Je kunt in één uur tijd iets doen waar je voeger misschien een dag over deed en dit alleen als je in staat bent om met die verhoogde energie enorm rustig niets te doen. Dan leer je je nieuwe versnelling te gebruiken.
Onderzoek dus je emoties. Want met die verhoogde energietoevoer zullen alle emoties heftiger worden. Laat je niet verleiden om in driftbuien uit te barsten. Vind technieken om in totale rust te zijn met die verhoogde energie.
Later zullen wij meer vertellen over deze specifieke energie die jullie vroeger adrenaline zouden noemen. Dit is geen adrenaline. Het is een toevoeging van een bepaald soort energie die lijkt op adrenaline en die daardoor het gevoel verhoogd van adrenaline. Het is niet te verhelpen met medicijnen die je adrenaline zouden verlagen. Dit is een klein aspect van de grote veranderingen waar mensen doorheen gaan. Langdurige ziekteprocessen kunnen versneld genezen. Ziekteprocessen die pas na zeer lange tijd aan het daglicht kwamen, kunnen nu versneld de kop opsteken. Ook dit alles gaat in de versnelling. Clean je lichaam, bevrijd je van angst en ga rustig en krachtig door deze tijden.
Voel de grote liefde van Oth en de Zijnen.
Oth-channeling  –  Ellen Rauh  –  Oth-channelings 2010  –  BOEKEN OTH  –  2012  –  webdesign & illustraties 
(Ontvangen via Hs voor wakkeremensen.blogspot.nl)