Oth Spaar je energie / 3 Juli 2015 /door Ellen Rauh

Spaar je energie
3 Juli 2015 /door Ellen Rauh
Lieve samen, de vorige keer hadden wij het over het jojo-effect, allerlei golven van emoties die vanuit het niets op en neer konden gaan: je goed voelen, je down voelen, je blij voelen, je intens verdrietig voelen, veel emoties en gevoelens werden ervaren.
Nu zullen jullie merken dat je in een rustiger vaarwater terechtkomt. Maar is dat wel zo fijn? Want nu heb je zoiets van: “Ja, wat nu?” Niemand weet wat nu. Het is gewoon een rustiger vaarwater in jezelf. Want het voelen, het jojo-effect ging om jezelf.
Heel veel mensen hebben voor een grote schoonmaak gezorgd in zichzelf. Als je in staat was om emoties te ervaren, weer los te laten en in de andere emotie kwam, heeft er een grote cleaning plaatsgevonden in jouw geheugenkaart van het voelen. Het resultaat daarvan is dat veel mensen nu ervaren dat ze vitaler zijn, dat ze fitter zijn, dat ze grotere lichamelijke reserves hebben, dat er iets gebeurd is. Ja, er is ook iets gebeurd.

Maar als je je fit voelt, als je je vitaal en energiek voelt, en je hebt niets te doen, wat doe je daar dan mee?

Dat wordt de oefening voor de komende maand: je vitaal en fit voelen, overlopen van energie en niets te doen hebben en dan de energie gewoon zijn. Ben eens fit. Ben eens vitaal. Ben eens energiek. Zonder dat je dit meteen weer weg moet geven.
Dat is een hele opdracht voor veel mensen die verslaafd zijn aan het doen. Ga maar oefenen in het niets doen. Ga maar oefenen in het niet meer weten en toch fit zijn. Waar liggen je doelen? Waar wil je je energie voor inzetten? Als je dit niet hoeft te weten, zal het zich vanzelf aandienen en als niets zich aandient, ben dan gewoon fit voor jezelf zonder dit onmiddellijk weg te geven door allerlei actie te ondernemen. Als je in staat bent om je eigen energiehuishouding te beheersen en efficiënt te gebruiken, kun je de komende maand een enorme reserve aanleggen aan energie. Want de omwentelingen zijn gaande voor iedereen.
Veel mensen ruiken de vernieuwing al. Spaar dus je energie, dat als er actie ondernomen moet worden, om welke reden dan ook, dat jij reserves hebt; zodat je dan gefocust geconcentreerd je energie in kunt zetten voor een doel dat zich aandient op dat moment.
Probeer in het nu te blijven. En als iets zich aandient, waar jij beschikbaar voor bent, waar je de energie voor hebt, ga er dan voor. Heb je geen reserve, stel het dan indien mogelijk even uit. Dat wordt de training voor de komende maand.
http://oth-channeling.com/