Oth: Od-energie en de nieuwe vitamine. Ellen Rauh Geplaatst: 30 april 2015

Oth:
Od-energie en de nieuwe vitamine.
Ellen Rauh
Geplaatst: 30 april 2015
Wij hebben een boodschap voor jullie allen. Wij willen het hebben over de keerpunten, de netwerken, de Od-energie en zeer belangrijk: de nieuwe vitamine.
De zuiverheid komt aan het licht maar ook de onzuiverheid.

Wij hadden het reeds over de keerpunten in jullie leven. Omdat het volledige netwerk klaar is, zijn mensen in staat om in te pluggen op de nieuwe energie. Een energie dus dat subtieler is, zuiverder. Waardoor alles wat niet zuiver is, of zoals jullie het soms zeggen, oneerlijk is, duidelijker aan het licht komt. De zuiverheid komt aan het licht, maar ook de onzuiverheid. Weet dat je je niet meer kunt verbergen als je je inplugt op dit nieuwe netwerk. 

Dan zal jij laten zien wie jij bent in zijn totaliteit. Het licht gaat aan en jij wordt zichtbaarder, ook die delen van jou waarvan je liever zou hebben dat ze onzichtbaar bleven. Maar lieve mensen, weet dat je oké bent, helemaal oké zoals je bent.

Als jij maar een deel wil laten zien, zal maar een deel van jou kunnen functioneren. Meer en meer mensen voelen zich gefrustreerd, weten vanbinnen dat ze tot meer in staat zijn, weten vanbinnen dat een nieuw hoofdstuk aanbreekt, dat een nieuwe tijd aanbreekt met vernieuwde kansen. Verstop je niet, laat je zien en al zou je je verstoppen, je wordt gezien. Maar als jij kiest om volledig in het leven te gaan staan — helemaal zoals je bent — zal jij een kracht ervaren, die je niet kende. Een innerlijke power en hierdoor zal jij positie innemen in dit keerpunt van de evolutie van de Aarde.

Allen aanwezig en velen met jullie zijn noodzakelijk om deze belangrijke stap, dit keerpunt in de evolutie, te laten slagen. Het kan alleen maar slagen als jullie beseffen dat je deel uitmaakt van de hele mensheid, als jullie volledig mens durven te zijn en beseffen dat je bij het ras van mensen hoort.
Als je dit volledig durft te zijn, zal je meer, meer verbonden zijn met de planeet Aarde, waarvan het gezegd werd dat het een karmische planeet was, een planeet van vrouwelijk en mannelijk, een planeet van grote tegenstellingen. Meer en meer zal het een planeet worden van eenheid.
De tegenstellingen, de grote verschillen tussen mannelijk en vrouwelijk, zullen vervagen. Meer en meer zullen mannen ook hun vrouwelijke energie toelaten. Meer en meer zullen vrouwen hun mannelijke energie toelaten. Wij willen ter verduidelijking zeggen dat dit niks te maken heeft met, zoals jullie het noemen: seks. Het heeft niks te maken met homofielen. Het heeft niks te maken met lesbiennes. Wij weten dat hier veel verwarring over bestaat. Bij ons is daar totaal geen verwarring over. Het enige wat telt, is zuivere liefde en hier is veel over te zeggen.
Veel liefde is nog altijd gebaseerd op eigenbelang. Als iemand van je houdt, en jou overlaadt met complimenten, is het gemakkelijker om goed in je vel te zitten en meer eigenwaarde te hebben. Deze eigenwaarde is niets waard, want op het moment dat de persoon ophoudt met complimenten uit te delen, is het gedaan met deze eigenwaarde. Je maakt je afhankelijk van die persoon.
Jouw eigenwaarde zit in jezelf, wat jij jezelf als mens waard vindt. Ga hieraan werken, meer en meer, waardoor je sterker en krachtiger in het leven kunt staan. Want vele mensen hebben de subtiele energie van de ziel reeds toegelaten in hun persoonlijk zijn. Hierdoor word je als het ware neutralere liefde.
Hierdoor is er een subtielere energie massaal aanwezig op de Aarde, omdat jullie mensen deze energie integreren en verspreiden. Hierdoor gaan jullie stralen, hierdoor gaan jullie bloeien en kosmisch gezien, wordt de planeet Aarde steeds zichtbaarder en steeds kleurrijker en steeds subtieler, waardoor alles wat zwaar is meer opvalt. Meer haat komt naar boven, meer wrok komt naar boven, zo lijkt het toch.
Als jij een veld ziet met wat jullie onkruid noemen, zal je prachtige wilde bloemen zien. Als jij een siertuin neemt, zal dit onkruid of deze wilde bloemen een doorn in jullie oog zijn. Meer en meer worden jullie allen geurende veredelde bloemen. Maar daardoor ook teerder. Jullie worden bruikbaar, jullie vallen op en vele mensen kunnen jullie gebruiken.
Laat niet van deze subtiele energie profiteren. Het is de energie van jouw ziel en jouw ziel laat zich nooit ofte nimmer vermengen met andere zielen. Zielsenergie is puur individueel.
De enige die zich kan vermengen met jouw zielsenergie, is jouw zielsgroep. Dit is een totaal ander verhaal. Hierdoor zal het duidelijk zijn, dat je als je contact hebt met zielen op dezelfde golflengte, jij nooit van elkaar, of jullie nooit van elkaar kunnen profiteren. Het zal altijd een uitwisseling zijn, maar nooit een vermenging.
Od-energie
Je zielsidentiteit is uniek als een vingerafdruk. Twee vingerafdrukken kun je vermengen met inkt, maar de vingerafdrukken kun je nooit vermengen en dit heeft te maken met de O-D-energie, oftewel Od-energie.
Het symbool dat we doorgaven van Oth, is een vermenging van mijn naam Oth en Od, de speciale energie in jullie aura’s. Dit gebeurde zeer bewust, want ik, de Meester van de Galaxy, ben zeer verbonden met de dierbare Aarde. Het hoort bij één van mijn taken, om de zielen, de zielsgroepen en alle kosmische verbindingen in eenheid te bewaren in deze tijd van evolutie. Vandaar het dubbele teken van Oth. Elk van jullie heeft een grote hoeveelheid Od-energie. Deze energie is zeer subtiel en zit in jullie aura’s. Hij is terug te vinden in jullie lichamen, maar puur als energie. Geen enkele bioloog zal ze kunnen lokaliseren. Maar door deze Od-energie zijn jullie zichtbaar voor diegenen die voor jullie onzichtbaar zijn. Hoe meer Od-energie, hoe gemakkelijker jullie te lokaliseren zijn op de planeet Aarde. Hoe meer jullie innerlijke waarden hanteren, hoe meer jullie verbonden zijn met je ziel. Hoe meer Od-energie zich verspreidt in jullie aura, hoe zichtbaarder jullie worden voor ons, die onzichtbaar zijn voor jullie.
Deze energie is wel degelijk uit te stralen en wij willen jullie vertellen dat iedereen die overgaat naar een andere sfeer, een deel Od-energie achterlaat en die verspreidt bij allen die hem of haar dierbaar zijn of waren.
Op het moment dat je overgaat naar een andere sfeer, heb jij een overzicht over diegenen die écht dierbaar waren. En er zullen er bij zijn die jij met jouw bewustzijn reeds vergeten was, maar in die andere sfeer is het onmiddellijk duidelijk. Dan laat jij de Od-energie die jij verzameld hebt als een soort erfenis achter bij jouw dierbaren, waardoor jij ze te allen tijde overal kunt lokaliseren. Dit geeft een liefdeslijn en een liefdesband.
Als je ervaart, als iemand overgaat, dat jij veel of gemakkelijk contact kunt maken met deze persoon, weet dan dat jij een groot deel van zijn of haar Od-energie gekregen hebt, want het is deze energie die de verbinding mogelijk maakt. Zij plaatsten als het ware een zendertje bij jou. Hierdoor word jij zichtbaarder.
Deze Od-energie is zeer belangrijk om energetische voeding op te nemen via jouw energieveld naar jouw lichaam. Hierdoor krijg je een ander soort vitaliteit, een andere ademhaling en een andere spijsvertering, maar helaas ook een ander zenuwstelsel.
Storende energieën zullen meer gaan irriteren. Je gevoel en je gehoor versterkt. Hier zal jij zuiniger mee om kunnen gaan en moeten gaan. Want als jij nonchalant blijft en storende factoren blijft verdragen, zal jij vervuild geraken. Want deze Od-energie zuigt als het ware deze subtiele energie naar binnen, maar ook de storende energie. Wat dus een groot cadeau is, is tegelijkertijd een moeilijke factor in je leven.
Maar door het nieuwe netwerk, zijn jullie in staat om jezelf op te laden en te cleanen. Want deze nieuwe energie stelt jullie in staat om verstorende elementen te neutraliseren.
Meer en meer zal het belang hiervan duidelijk worden en vele mensen zullen het met gemak hanteren en dan ben je als mens met een grote hoeveelheid Od-energie in staat om overal te zijn en te verblijven, zonder deze storende energie in je op te nemen.
Je wordt vrijer als mens en nuttiger als mens. Want hoe meer jij deze zuivere neutrale energie uit kunt stralen, hoe groter jouw invloed op waar je ook bent, mensen of sferen of de natuur.
Kijk naar de planten die jou omringen. Zij zullen jou vertellen of je storende energie uitstraalt of harmoniserende energie. Vele planten kunnen leven van energie zonder veel water te krijgen. Kijk en observeer en je zult jezelf leren kennen.
De nieuwe vitamine en de maan
Dan hadden wij het nog graag over de nieuwe vitamine die reeds ontdekt is, maar nog maar aan weinigen bekend is.

Deze vitamine is zeer gevoelig voor het maanlicht. Wij zeiden reeds vaak dat de energie van de maan een steeds belangrijkere rol gaat spelen. Bepaalde vitamines kun je opnemen in je lichaam door het zonlicht.

Deze vitamine kun je opnemen door je bloot te stellen aan het maanlicht en denk niet dat als jij ligt te slapen met de gordijnen dicht, dat je niet beïnvloed wordt door het maanlicht.
De maan — symbool voor het vrouwelijk aspect — zal meer en meer invloed krijgen op de planeet Aarde, omdat de energie rond de Aarde subtieler en ontvankelijker geworden is voor deze energie. De planeet Aarde zal meer en meer een ontvangende planeet worden.
Laat zien wie je bent
Alle mensen op de planeet Aarde zullen steeds ontvankelijker worden voor de subtiele energie en voor de Aarde-energie. Het is gedaan met de gespletenheid.
Of je bent mens, verbonden met de Aarde — of je gaat over naar andere sferen, want de zware energie die mensen verspreiden, die totaal geen verbinding hebben met subtiele sferen, zal stoorzender zijn en nutteloos in de evolutie van de Aarde.
Wij willen onmiddellijk zeggen dat het niet aan jullie is om te oordelen wie nuttig is en wie onnuttig is. Denk niet dat alle mensen die nu overgaan, onnuttig zouden zijn en denk niet dat iedereen die geboren wordt, nuttig is. Jullie zijn niet in staat om te zien of iemand nuttig is of onnuttig.
Er kunnen mensen bij zijn waarvan het lijkt dat zij totaal geen spirituele verbondenheid hebben. Maar lieve mensen, de spirituele verbondenheid van deze persoon zou wel eens veel groter kunnen zijn dan van jezelf. Oordeel nooit over welke verbondenheid dan ook, want jullie hebben een beperkt zicht.
Maar bereid je maar voor dat alles wat onzuiver is, meer en meer aan het licht komt. Hierdoor zal er nog veel verwarring ontstaan. Mensen waar je naar opkeek, mensen die je op een voetstuk gezet had, blijken ineens gewone mensen te zijn met menselijke fouten.
Kom dus naar buiten met jouw menselijke fouten. Laat zien wie je bent, vrijwillig, anders zou het wel eens onvrijwillig naar buiten kunnen komen. Het zou je kunnen verrassen op momenten dat het jou totaal niet uitkomt. Laat zien wie je bent, met je gaven en je gebreken en je leven zal zoveel gemakkelijker worden. Je vriendschappen zullen zoveel eerlijker zijn, je liefdesbanden zullen zoveel eerlijker zijn en zoveel intenser. Want hoe meer jij laat zien, hoe meer er is om van te houden.
Harmonische slaapplaats
Wij willen jullie nog melden dat het zeer belangrijk is dat je je goed voelt op de plek waar je slaapt en waar jij vrijwillig lang verblijft.

Word meer alert voor de sfeer waar jij vrijwillig verblijft en zeker waar jij slaapt, want deze sfeer kan jou belemmeren om je op te laden of kan jou helpen om je op te laden. Neem geen genoegen met gewoonteplaatsen omdat je nu eenmaal gewend bent om daar te slapen.
Wees alert, voel als een baby of jouw wieg oké is. Een baby zal zich melden als de wieg niet oké is. Jullie zullen dit op een andere manier doen. Maar wees alert, voel en ervaar of dit een plek is waar jij veilig, in schoonheid kunt slapen.

Verwijder elementen die storend werken. Kleine details kunnen een groot verschil uitmaken, kunnen zeer storend werken als jij slaapt. Word alert en observeer jouw ruimte of hij helemaal oké is voor jou. Elimineer kleine facetten en voeg eventueel kleine facetten toe.
Wij zouden je afraden om in de ruimte waar je slaapt edelstenen of halfedelstenen te plaatsen. Wij hebben hier al veel over gezegd en wij gaan hier niet over uitwijden. Wij willen jullie er alleen maar op wijzen dat het zeer belangrijk kan zijn dat de ruimte waar jij slaapt goed en harmonisch aanvoelt voor jou.
Voel de grote liefde van Oth en de Zijnen.
(Ontvangen via Hs voor wakkeremensen.blogspot.nl)