Oth: Maak de keuze die jouw leven lichter maakt. / Ellen Rauh 9 augustus 2015 Geplaatst: 14 september 2015

Oth:
Maak de keuze die jouw leven lichter maakt.
Ellen Rauh
9 augustus 2015
Geplaatst: 14 september 2015
Oth, ik wilde graag weten of het feit dat de leeuwenpoort geopend is, of dat ook met deze channeling in verband staat?

Weet je lieve dame, of je het nu een leeuwenpoort noemt of een toegang tot Atlantis, of een toegang naar welke namen mensen ook verzinnen, er komen poorten open, niet één poort, maar zeer veel poorten tegelijkertijd en soms apart. Heel veel mensen zullen nu eindelijk toegang krijgen tot de kennis, de frequenties, de energieën, waar ze al zo lang op zitten te wachten. Deze poorten, deze toegang is zeer individueel, afgestemd op jouw vermogen, afgestemd op jouw frequenties. 

En het zal moeiteloos gaan. Als er een poort opengaat en jij wil met je persoonlijkheid absoluut toegang hebben tot de poort omdat mensen zeggen dat het belangrijk is, en het is voor jou zwaar, wij zouden dan zeggen: sla die poort over en neem een andere, want er is zeer veel keuze. Maak die keuze die jouw leven lichter maakt. Maak die keuze waar jij blij van wordt, dan is het de poort die jou levensvreugde schenkt, dan is het de poort waar frequenties door naar jou stromen, met een zeer, zeer essentiële vitamine die je nodig hebt om diepe levensvreugde te ervaren. En die levensvreugde is totaal niet afhankelijk van omstandigheden. Dus niet meer zo: “Als ik nu maar een man heb. 

Als ik nu maar een ander huis heb. Als ik nu maar een ander werk heb. En ga zo maar verder …”. Al die als-en zijn niet belangrijk. De levensvreugde, de frequentie van jouw unieke levensvreugde zal je voelen zonder dat er iets veranderd is. En als jij hem kan absorberen, kunt ontvangen, kunt voelen, erop kunt stromen, dan ben jij levensvreugde, dan verspreid je levensvreugde en ga je in het kwadraat levensvreugde aantrekken.


Dus lieve mensen, hoe gemakkelijk kan het zijn? Maar … Daar zijn we weer met onze maar-en. We zijn verslaafd – velen van ons – dat elke vernieuwing pijn doet en met moeite tot stand gebracht wordt. Om die overtuiging af te leren, heb je veel support nodig, heb je veel vernieuwing nodig. Het is niet genoeg om iets te weten. Het is veel belangrijker om het toe te passen, steeds maar weer toe te passen. En de vaardigheden onder de knie krijgen, zodat het steeds moeitelozer gaat. En als je dan eens het gevoel hebt: ik heb de wind tegen, alle support valt weg, dan heb jij een reservetank bij je, waar je uit kunt putten. Een reservetank van levensvreugde, die je niet door weten verzameld hebt maar die je verzameld hebt door levensvreugde te ervaren. Het staat in het boek.

En als je iets ervaren hebt, zit het in jouw menselijk geheugen. Weten zit alleen maar in je mind en zal je vaak vergeten. Maar als de kennis, als het weten regelmatig leidt tot ervaringen, heb je dit weten geïntegreerd en is dit weten van jou.

Er is een hoofdstuk over vertrouwen. Wat is vertrouwen? Wat is zelfvertrouwen? De enige manier om zelfvertrouwen te krijgen, de enige manier om zelfvertrouwen te ontwikkelen, is door het fysiek als persoon te ervaren, het te durven, het nog eens te durven en weer te durven, tot je het onder de knie hebt. Of je nu leert fietsen, of touwtje springen, je kunt wel weten hoe het moet, maar dat is niet genoeg. Door te oefenen, zal je leren fietsen en op den duur de vrijheid en het genieten van het fietsen ervaren. Maar je hebt het niet zomaar gekregen. Wat eraan vooraf ging, was: oefenen. Oefenen, oefenen, oefenen en nog eens oefenen. En de beste manier om te oefenen is om regelmatig feedback en support te krijgen van mensen die echt om jou geven.

Dus wederom: leer jou verwachtingen bijstellen, leer en durf te accepteren dat er mensen zijn die geen supporter zijn en ga onderscheid maken wie wel supporters zijn. En het kan er aan liggen over welke fase en welk deel van het leven jij het hebt, maar als er iets is wat nieuw is, en jij moet nog zelfvertrouwen ontwikkelen, zoek dan de supporters die je daarbij ondersteunen. En dan kun jij in veiligheid oefenen, tot je het onder de knie hebt.

Voel de grote liefde en support van Oth, Atha, Era, Allen, en Ehma

bron: Oth-channeling door Ellen Rauh
http://www.oth-channeling.com/