Oth: Jouw weg. / Ellen Rauh 6 september 2015 Geplaatst: 23 september 2015

Oth:
Jouw weg.
Ellen Rauh
6 september 2015
Geplaatst: 23 september 2015

Je bent altijd op de goede weg. Wat jij leert van jouw keuzes, is aan jou. Het belangrijkste is: word jij blij van je keuzes? Zo ja, ga er dan voor. Word je er maar half blij van. Dan zal het resultaat ook maar half zijn. Maar dan ligt dat ook op jouw weg. Volg jouw navigatie en jouw weg is jouw weg en jij volgt niet jouw weg. Jouw weg volgt niet jou. Jouw weg is. Ga daar maar over nadenken. Precies zoals wij het zeggen: jouw weg is er niet voor jou. Jij bent er niet voor jouw weg. jouw weg is jouw weg.

De weg. Zo vaak vragen mensen zich af en zijn er allerlei theorieën, vanuit geloof, vanuit de maatschappij. Vele mensen noemen hun loopbaan hun weg, hun relatie hun weg, kinderen hun weg. Er is veel te zeggen over ‘de weg’, jouw weg, die nog niet van jou is. Laten wij daar even helderheid in brengen. Jouw levensweg is bekend van het begin tot het einde. Exact tot op de halve seconde, wanneer je je eerste lucht inademt en wanneer jij de laatste lucht uitademt, Aardse lucht wel te verstaan. Jouw verbinding met de planeet Aarde, jouw eerste inademing en je laatste uitademing. Die weg ligt tot op de millimeter vast. En jij moet je verbinden met jouw weg. Jouw weg is de weg. Alleen moet jij tijdens je leven je deze weg eigen maken, vertrouwd geraken met jouw weg. Dit is jullie levensopdracht. En pas bij de laatste uitademing weet jij in een totaal overzicht wat jouw totale weg was. Niet eerder en niet later.

In het Universum bestaat geen tijd. Jouw levensweg, jouw pad gedurende het leven kan in drieëntwintig jaar langer lijken dan dat van een ander die vierentachtig jaar wordt. Jouw weg is jouw weg en de één zal tijdens zijn leven gigantische afstanden afleggen en een ander zal op zijn dooie gemak wandelen door het leven.

Dus wat is jouw weg? Het je eigen maken van jouw weg, is jouw rode lijnen, de rode draad door jouw leven herkennen. “O wacht even, dit is nu de zesde keer dat mij dit overkomt. Hoort dit bij mijn weg? Is dit mijn lot of kan ik er iets aan veranderen?”


En dan komen wij terug bij de boodschap. Misschien wel ja. Misschien kan je 20% veranderen. Maar weet je wat een gevolgen dat heeft? Of jij blootsvoets ontheemd over jouw weg strompelt of dezelfde weg op een luxe-fiets of met een luxe auto of met een motor, wat je maar wil, aflegt? Misschien is dat wel een keuze. Stel je voor dat jullie in staat zijn om een keuze te maken. Niet om van je weg af te wijken, maar jouw weg voor jouw gevoel prettiger en aangenamer te maken. Terwijl het dezelfde weg is. We raden jullie aan om daar over na te denken.

Voel de grote liefde van Oth, Atha en Era, Allen en Ehma.

(Ontvangen via Hs voor wakkeremensen.blogspot.nl)