Aanklacht tegen David De Rothschild: Rothschild Bank Onder strafrechtelijk onderzoek. / Zondag, December 3, 2017

Aanklacht tegen David De Rothschild: Rothschild Bank Onder strafrechtelijk onderzoek.
Zondag, December 3, 2017
David de Rothschild werd aangeklaagd door de Franse regering nadat hij werd beschuldigd van fraude in een regeling die naar verluidt grote sommen geld van Britse gepensioneerden verduisterde.
Het heeft vele jaren geduurd om deze zaak tegen Rothschild en zijn bedrijf de Rothschild Financial Services Group te voeren, die honderden gepensioneerden gevangen hield in een neplening tussen 2005 en 2008.
Een voor een verloren de gepensioneerden hun geld en drongen aan op aanklachten tegen de beruchte bankier, en begonnen een zaak die vele jaren zou vergen om zelfs maar een aanklacht te krijgen.

In juni oordeelde de in Parijs gevestigde rechter Javier Gómez Bermudez dat Rothschild een rechtszaak tegen zijn misdaden moest ondergaan en gaf hij de lokale politie de opdracht hem te zoeken in zijn verschillende herenhuizen die verspreid zijn over het land.

“Het is een goede stap in de juiste richting. De rechtbanken zijn het nu met ons eens dat er voldoende bewijs is om Baron Rothschild te ondervragen. Het eerste dat ze zullen moeten doen, is hem vinden. Zodra ze dat hebben gedaan, kunnen ze hem beginnen te ondervragen. Het is een echt doorbraakmoment voor alle betrokkenen,”  vertelde advocaat Antonio Flores van Lawbird Olive Press na de uitspraak.
“Kortom, onafhankelijk van wat er met de investering gebeurde, maakte Rothschild reclame voor een lening gericht op het verlagen van de successierechten, wat een schending is van het fiscaal recht,” voegde hij eraan toe.
Hoewel nieuws over een enkele beschuldigde Rothschild zeker de moeite waard is, werd deze vrijdag een bijzonder belangrijke aankondiging gedaan.
De Franse regering heeft aangekondigd een onderzoek te hebben ingesteld naar de hele Zwitserse vestiging van het bankwezen van de Rothschild.
Volgens Bloomberg:
De Zwitserse eenheid van Edmond de Rothschild zei dat het het onderwerp is van een Franse enquête over een vroegere zakelijke relatie beheerd door een voormalige werknemer.
Edmond de Rothschild (Suisse) SA neemt actief deel aan het lopende strafrechtelijk onderzoek,” zei de in Genève gevestigde bank vrijdag in een verklaring per e-mail. “De bank ontkent alle beschuldigingen die tegen haar zijn ingebracht.”
Edmond de Rothschild, een in 1953 in Parijs gevestigd privaatbank- en vermogensbeheerbedrijf, houdt toezicht op ongeveer 150 miljard euro (164 miljard dollar) en wordt vandaag geleid door baron Benjamin de Rothschild en zijn vrouw Ariane. De Zwitserse eenheid vindt zijn oorsprong in de acquisitie van Banque Privee in 1965 in Genève.
Het bedrijf heeft verder geen commentaar op dit moment, volgens de verklaring. Ambtenaren in Genève waren niet onmiddellijk beschikbaar om te reageren op een telefoontje van Bloomberg News op vrijdag.
Het Rothschild-imperium heeft de rijkdom van de mondiale elite helpen verplaatsen van traditionele belastingparadijzen zoals de Bahama’s, Zwitserland en de Britse Maagdeneilanden naar de VS.
Vorige maand rapporteerde het Free Thought Project over het boven de wet staande belastingparadijs dat binnen de Verenigde Staten is ingesteld door de Rothschilds.
Na het openen van een trustbedrijf in Reno, Nev., begon Rothschild & Co. de massale rijkdom van ’s werelds meest rijke personen uit de typische belastingparadijzen naar de de Rothschild-Amerikaanse trusts te leiden, die zijn vrijgesteld van de internationale rapportagevereisten.
De Rothschild bankdynastie is een familie lijn die is beschuldigd van het trekken aan de politieke touwtjes van veel verschillende regeringen door hun controle over verschillende economische systemen over de gehele wereld.
Historisch gezien is er voldoende bewijs om aan te tonen dat de familie misbruik van voorkennis heeft gebruikt om geld te lenen van zowel particuliere als publieke fondsen.
Tijdens de Slag bij Waterloo in de Napoleontische oorlogen was Nathan Rothschild verantwoordelijk voor een van de oudste gevallen van ‘handel met voorkennis’, wat ertoe leidde dat de familie Rothschild een hele natie blind roofde. In 1815, toen de slag bij Waterloo plaatsvond, waren er geen snelle communicatiemiddelen zoals we die vandaag de dag hebben, dus werden boodschappers gebruikt voor communicatie in tijden van oorlog. De Rothschild’s profiteerden hiervan door spionnen te hebben in de frontlinies van de strijd die sneller informatie aan de familie zouden overbrengen dan de boodschappers die door het leger werden gebruikt.
vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl