Sanat Kumara De Zonnewende: Vier de Terugkeer naar Liefde / 17 Juni 2015 / Meredith Murphy

Sanat Kumara
De Zonnewende: Vier de Terugkeer naar Liefde

17 Juni 2015 / Meredith Murphy

Groeten Geliefde Zielen,
Ik Ben Sanat Kumara en Ik Ben hier bij jullie in deze communicatie, om met jullie te delen over deze tijd in jullie wereld. Over de aankomende Zonnewende uitlijning. Over jullie levens – wat er aan het tevoorschijn komen is, wat mogelijk is, wat belangrijk is en wat het meest betekenisvolle aspect zou kunnen zijn dat voor jullie, in jullie ervaring van nu, beschikbaar is. De ervaring van de terugkeer van Liefde.
Liefde is aan het terugkeren naar de Aarde in golf op golf van hogere frequentie energieën die hier geaard worden. Natuurlijk, alle dingen zijn gemaakt van Goddelijke Lichtenergie, hetgeen Liefde is, maar de hogere frequenties van Liefde, de kwaliteit van Liefde die jullie ervaren als de emotionele ervaring van Liefde, dat is waar wij over spreken wanneer we zeggen, Liefde is aan het terugkeren. Liefde is aan het terugkeren naar de Aarde aangezien jullie in toenemende mate de hogere frequentie aspecten van jullie wezen belichamen.
Dit is niet iets kleins. Het maakt het leven zeer zoet, dat dit alles aan het gebeuren is.
Jullie leven in een verbazingwekkende configuratie. Een gebied van ervaring waarin de samenstellingen bezig zijn te veranderen. De overeenkomsten bezig zijn te veranderen. De manieren van het vertalen van de vibraties zijn aan het veranderen. De relatie tot het bewustzijn is aan het veranderen. Dit alles is aan het veranderen in jullie ervaring, op deze manier, en terwijl het dat doet wordt Liefde meer beschikbaar voor jullie, en in deze ervaring van het kennen van meer Liefde voelen jullie je levendiger. Meer hoop is er op de Aarde beschikbaar, want het gevoel van het potentieel in het menselijke leven is bezig zich te openen.
Dit is een verlenging, een spiegelen van de manier waarop het energetische gebied van de planeet Aarde zich ook geopend heeft. De gehele manier waarop de Aarde energetisch in de galaxy aanwezig is, werd getransformeerd en gaat verder te veranderen. Het is bezig een meer verheven gebied van ervaring te worden.
Waarom is dit?
Enerzijds, is er gedurende enige tijd nu een momentum in jullie wereld geweest over de positieve gedachte. Over de waarde en het voordeel van positief denken. Dit idee, alhoewel het diens gebreken heeft, is fundamenteel positief! Het is fundamenteel voordelig om positief te denken over het leven en omdat jullie dit als een soort leren, zijn jullie je meer bewust van de toonzetting van jullie gedachten. De stemming waarin je bent en de manier waarop je gedachten hiernaar zouden kunnen verwijzen en hoe dit alles ook je lichaam beïnvloedt. De verbinding lichaam-geest wordt duidelijk her/erkend. Dit transformeert wat het betekent om mens te zijn en wat er voor de mensheid mogelijk is.
Het is belangrijk voor jullie om te beseffen dat jullie in een tijd van grote verandering leven en dat jullie werkelijke leven het steunpunt is – de spil is waarop deze verandering gecreëerd en ervaren wordt. Jullie zijn de mensen met schakels naar het verleden, bruggen bouwend in/naar de toekomst. Jullie plaatsen nieuwe voorbeelden naar voren over wat het betekent om mens te zijn. Daar zijn nog steeds diegenen op jullie Aarde die denken dat geld en materiële dingen overhoopliggen met het spirituele leven. Daar zijn nog steeds diegenen op jullie Aarde die niet ontwaakt zijn jegens hun innerlijke verbinding en zijn volledig geïntrigeerd door de zintuiglijke ervaringen. Dan zijn daar diegenen van jullie die in/naar iets zeer nieuws en uitgebreids versmelten en het overbruggen. Dat zijn diegenen van jullie die meer onvoorwaardelijk werkzaam zijn met de kwaliteiten van de ervaring hier, en zichzelf laten leren hoe meer vrij te zijn.
Jullie herzien jullie familie geschiedenis, jullie genetische en ziel familie afstamming als jullie belichaamde gestalte vrijer wordt. Wij hebben vele van deze zaken eerder aan jullie verteld en jullie mogen vertrouwd zijn met hen allemaal, en toch omdat jullie in een tijd van immense transformatie en overgang leven, gaan wij door met jullie te herinneren aan deze verbazingwekkende veranderingen die jullie creëren en aan de context van jullie ervaring als tot om jullie te helpen gefocust te blijven op de overzichtelijkheid van de ervaring. Wij willen dat jullie duidelijk zien hoeveel jullie herzien en hoeveel jullie veranderen. Wij willen dat jullie dit opeisen en het gebruiken om zelfs meer liefdevol en onvoorwaardelijk te worden in het relateren naar jullie zelf, wat jullie weten aldus een gigantische sleutel te zijn voor de verzelfstandiging die jullie ontsluiten. Zelf-Liefde maakt het allemaal mogelijk.   
Wij begroeten jullie ook vandaag, wetende dat de energieën op jullie planeet zeer hooggestemd zijn geweest de laatste tijd en de Zonnewende deze week is. Het is een tijd van wonderbaarlijke/prachtige mogelijkheden, en voor jullie om deze energieën te gebruiken door samen te komen om jullie verbinding met het land, met de hemel, met de Zon, met elkaar en met alles dat jullie zijn te voelen. Om jullie vermengdheid met elkaar te leven. Om jullie gezamenlijk open te stellen voor de magische ervaring van de bewuste multidimensionaliteit, en om de verschuivingen en wendingen van jullie levens te vieren. De Zonnewende zou ook voor jullie kunnen symboliseren, hoeveel Licht jullie binnenlaten. Hoe het soms werkelijk weg ebt en andere keren het op zo een toonhoogte is, dat jullie je niet voor kunnen stellen om nog meer energie vast te kunnen houden. Echter, alles ervan maakt deel uit van jullie beweging door de ruimte. Een beweging welke jullie tamelijk opzettelijk gebruiken om jullie energetische capaciteit te temperen en jullie belichaming toe te laten nemen.
Het is verbazingwekkend en inspirerend om te aanschouwen en wij genieten van iedere kans die wij hebben om met jullie, jullie succes te delen en feest te vieren.
Naarmate wij in deze communicatie komen, hebben wij verder één ding die wij in deze tijd willen delen en dit is misschien het meest belangrijke geschenk dat wij jullie zouden kunnen geven: dierbaren, heb plezier. Laat jezelf plezier hebben. Speel meer. Doe vaker wat je wilt. Laat jezelf vrij zijn. Laat jezelf kiezen om vrij te zijn en zie hoe het je leven verandert. Zie hoeveel meer mogelijk is dan wat jullie geloofden toen jullie opgroeiden. Laat jullie zelf de keuzes maken die jullie willen wanneer het ook maar is dat jullie je gereed voelen. Beschouw jezelf niet te laat bij het spel te komen, want het is dat soort van spel waar je in bent – eentje die aan het rijpen en veranderen is en je had de bedoeling ervoor om zo te zijn. Dat je onophoudelijk nieuwe manieren van zijn/bestaan zou openen, en iets daarvan zal het opnieuw opeisen van dingen zijn die je lang geleden terzijde schoof, want nu ben je meer heel en kan je hen weer oppakken, met onschuld en frisheid en zonder wat voor zorgen dan ook over wat dan ook dat je mogelijk genoemd hebt verouderen, of ouder-dom of wat dan ook.
Het idee dat er een tijd is voor dingen is waar en dan wederom, is het helemaal niet waar. Het is poëtisch om te zeggen, “Het is het perfecte tijdstip.” Het is een prachtige manier van in harmonie met het leven te zijn. Van het volledig aanwezig te zijn. Het is ook prachtig om verrast te zijn over de timing van de dingen. Om dingen te hebben die terugkeren waarvan je dacht dat zij verdwenen waren. Om iets leuk te vinden waarvan je dacht dat je het haatte. Om je open voor iets te voelen waarvan je dacht dat het voorbij was. Om op te merken dat je in iets geïnteresseerd bent waar je nooit “op jouw leeftijd” aan gedacht had dat je het in overweging zou nemen. Dit alles is fris en levend en voor deze redenen alleen, is het waard het te vieren en ervan te genieten.
Laat jezelf meer plezier hebben, en van alles dat een bedoeling voor jou heeft. Plezier is belangrijk en het is meer van een sleutel om volledig te leven dan je kenmerkend erkend en uit opereert. Dus waarom dat niet doen met deze Zonnewende? Verklaar je intentie om meer zonnig te zijn, meer gelukkig, meer heel en om daar te komen door meer plezier te hebben. Het is een geldig pad weet je?, voor alles dat je bent en voor alles dat is. Plezier. De moeiteloze weg van verbinding. Hoe is dat voor een idee?
Wij houden heel veel van jullie en wij vieren met jullie, jullie doorgaande terugkeer naar de volledigheid van jullie wezen, ondertussen hier zijnde – in deze zeer prachtige en overvloedige wereld, van zoveel schoonheid en zo een groot en onophoudelijk uitbreidend potentieel.
Ik Ben Sanat Kumara
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Copyright © 2009 – 2015, Meredith Murphy | Expect Wonderful by Meredith Murphy. All rights reserved.http://www.expectwonderful.com