Pallas Athena door Fran Zepeda 20 mei 2013

 
Ik neem jullie dicht tegen mijn 

borst en hart en troost jullie 

in jullie onzekerheid
 
 

 Gechanneld door Fran Zepeda 20 mei 2013
 
Groeten,
 
ik ben Pallas Athena, strijder van de waarheid, liefdevolle aanwezigheid en beschermer van de hele mensheid. Ik kom tot u met goede tijdingen en woorden van vreugde en hulp te bieden. Voor jullie is het geen gemakkelijke taak, maar een monumentale,  en het is tijd om alle hoeken van de aarde op te lichten in de voorbereiding op de echte ascensie voor iedereen.
 
Ik ben een zoeker van waarheid, een leverancier van waarheid en een leidend licht voor uw reis hier op Moeder Aarde. Velen van jullie kennen me niet, maar ik sta te wachten op jullie oproep voor hulp. En jullie zullen het hebben, geliefden, op aanvraag.
 
Kom in mijn energie, breng mijn energie voort, als je onzeker van je pad bent, als je onzeker van je waarheid bent, want jullie zullen het hebben met slechts een verzoek en de intentie om volledig in overeenstemming te worden gebracht met de waarheid en met de alomtegenwoordige liefde.
 
Ik zie je worstelen met de aanval van de energie van onachtzaamheid, zoals riet dat buigt in de wind. Echter, net als het riet dat uiteindelijk opstaat ​​en lang en onbuigzaam volgt ondanks de hindernissen, zal ook jij herstellen als je de stroom van energie en licht alleen bedoeld voor uw eigen welzijn accepteert. Net zoals een bloem die het zonlicht met dankbaarheid aanvaardt, aanvaardt jij de energie uit SOL (de zon) met evenveel dankbaarheid en zelfs opluchting, want met die lawine van Waarheid en Licht komt Vrijheid en u staat er allen voor in de rij.
 
Ik neem jullie dicht tegen mijn borst en hart en troost jullie in jullie onzekerheid, zoals wolken opklaren, zien jullie een heldere nieuwe dag. Net als de wind eerst het stof moet wegblazen, en de regen het roet moet wegspoelen voordat het landschap weer sprankelend en zuiver kan zijn, ben je bestand tegen grote drommen van opheldering voor uzelf en anderen en het enige ding dat er uit voort kan komen, als je het toestaat ​​zonder te buigen of je terug te trekken of je omlaag te duwen, is een helder nieuw leven dat u en anderen ten goede komt.
 
Mijn liefde voor jullie allemaal is er altijd, en mijn dankbaarheid voor jullie is altijd aanwezig als ik samen met de andere Verrezen Meesters, het Engelen Rijk en de Sterren Wezens, werk om u te helpen en om Moeder Aarde door deze overgang te helpen,  jullie gaan er allemaal doorheen. Alleen het goede kan ervan komen. Weet dat, lieverds.
 
Jullie kracht is immens en jullie blijven meer aantrekken, want het goede van moed, sterkte en kracht is oneindig, want jullie zijn uit de pure ware Bron aan het tappen, lieverds. En jullie worden er elke dag beter in.
 
Ga zo door, geliefde harten. Ik ben altijd aan jullie zijde, biedt jullie mijn woorden van wijsheid en aanmoediging voor jullie om door te gaan. Tot dusver goed gedaan! Nu door al het schuim, en ga met al de macht waarmee je jezelf tot nu toe hebt gedragen, alstublieft In dezelfde lijn verder. Jullie trouwe dienaar,
 
Pallas Athena
 
Vertaald: www.wakkeremensen.net
 
Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included.