Moeder Mary: Jullie Betreden een Periode van Diepe Verfijning van Jullie Energieën 23 Juni 2013 / Fran Zepeda

Moeder Mary:

“Jullie Betreden een Periode van Diepe Verfijning van Jullie Energieën”

23 Juni 2013 / Fran Zepeda

Hallo mijn dierbaren,

Ik ben in verbijstering van jullie ontwikkeling en jullie verfijning in energie.

Veel is er gebeurd en het is doorgaand terwijl wij spreken. De zonnewende en de supermaan energieën hebben een enorme impact op jullie Lichtlichamen gemaakt en dus moeten jullie met tussenpozen rusten om het allemaal te bevatten en te verwerken.

Ga door om deze energieën te absorberen en te verwelkomen zonder verwachting en afwachting, maar in plaats daarvan met volledige acceptatie en toestemming, vreugde en dankbaarheid. Hoe meer jullie je openstellen, hoe meer transformatie er plaats kan vinden. En het is niet slechts in jullie Lichtlichamen; het is in ieder aspect van jullie wereld.

Houd jullie een poosje rustig om het meeste gebruik van deze energieën te maken, dierbaren. Zoals ik gezegd heb, het is doorgaand, en veel kan er binnenin jullie verschuiven en veranderen als jullie je openstellen en zonder controle en oordeel ontvangen. Ontvang het als de welkome regen na een lange droogte en verheug je in de regenbui.

Jullie betreden een periode van diepe verfijning van jullie energieën en vele deuren zullen voor jullie geopend worden in de komende dagen als jullie je verdediging laten zakken en er gewoon middenin zitten zonder enige controle over de uitkomst. Sta alleen jullie zuivere hart intenties toe het aan te sturen en de uitkomst te beeldhouwen, iedere mogelijkheid toestaand om zich te manifesteren die voor het hoogste goed van iedereen is.

Laat de teugels een beetje vieren, en weersta het controleren van de uitkomst, terwijl jij je tezelfdertijd in de omstandigheden ziet en voelt waar je naar verlangd, altijd de details toestaand om gevormd te worden vanuit de overgave aan jouw Hogere Zelf en de Schepper voor een optimale manifestatie.

Jullie, mijn lieverds, staan aan het roer en werken magie terwijl jullie het overgeven aan alle mogelijkheden van het Universum in volmaakte vorm voor iedereen. Jullie zijn de scheppers terwijl jullie je lotsbestemming vervullen, en zoals een schilderij dat nog steeds niet afgemaakt is, begint jullie meesterstuk zichzelf te openbaren en wordt uitgewerkt en verfijnd terwijl je kijkt en het voltooid wordt, altijd toestaand voor verrassingen en verlichtingen die niet ontvangen werden in jullie voorafgaande staat van illusie.

Jullie, mijn lieverds, zijn de Meesters van jullie Universum, en jullie beginnen om nu al jullie vermogens te zien. Het zal zich slechts vermenigvuldigen met bewijs in de dagen die eraan komen. Wees voorbereid voor verrassingen en verrukking terwijl jullie doorgaan om jullie zelf te koesteren binnenin de aankomende energieën van deze belangrijke periode.

Ik ben jullie gids en jullie supporter op deze reis terwijl jullie jezelf openstellen tot alles waartoe jullie in staat zijn, tot alles dat jullie verlangen, en tot alles dat er op jullie wacht als jullie jezelf verlichten met deze schitterende doch sterke energieën van de laatste tijd en die voortduren terwijl wij spreken.

Een ieder van jullie zal hen om de volmaakte manier voor jullie ontwikkeling omvatten. De tijd is nu om jullie verdediging te laten zakken welke jullie zou kunnen beperken voor alle mogelijkheden en om in de vrij stromende energie van jullie nieuwe wereld en de verdwijnende grenzen van jullie oude wereld te baden. Verwijder de vrijheidsbeperkingen die door jullie lineaire denken van het verleden opgelegd zijn en open je tot alles dat er op jullie wacht.

Jullie zijn de meester scheppers van deze nieuw vrije-vorm wereld waar jullie allemaal een hand in hebben gehad. Houd jullie angsten terug die naar boven zouden kunnen komen door het toestaan van dingen om te veranderen, zonder limieten op hen te plaatsen voor het belang van jullie comfort en terugkeer naar de oude manieren van zijn/bestaan. Jullie zijn beschermd en veilig, dus wat is er te verliezen met gewoon een klein beetje meer het onbekende te verkennen.

Ik ben altijd hier in dienstbaarheid en houd jullie in mijn Hart,

Moeder Mary

Vertaling: Cobie de Haanhttp://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

As Channeled Through Fran Zepeda. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included.