Mary Magdalene Juwelen van Jullie Ontwaking / 7 Juni 2015 / Fran Zepeda

Mary Magdalene
Juwelen van Jullie Ontwaking
7 Juni 2015 / Fran Zepeda
Hallo dierbaren. Het ontwaken jegens de grote schoonheid binnenin en al jullie onvergelijkbare gaven is slechts een stap weg. Als jullie je vleugels van Liefde uitspreiden en de Goddelijke Geïncarneerde Liefde worden, is dit een katalysator voor diepe ontwakingen. Voorbij de angsten en beperkingen die jullie verlichten en opruimen, opent zich een prachtig panorama, een prachtige uitgebreidheid, een diepe bron van schoonheid binnenin jullie.
Het is daar dat jullie je Ware Goddelijke Zelf vinden. Het is daar waar jullie mogen verblijven, het is daar dat jullie gevestigd zijn. Het is daar dat jullie alles zullen vinden waar jullie op gewacht en naar gezocht hebben.
Dierbaren, nu is de tijd voor een diepere ontwaking van de schoonheid van jullie Goddelijke Zelf. Het is daar binnenin jullie, binnenin jullie Hart.
Ga daar nu met mij naartoe en wij zullen alles dat daar is verkennen, dat gewoonlijk achter gesloten deuren was. Deuren van jullie conditionering van zo vele eonen van gevangen te zijn in de matrix van het leven in de Dualiteit. Nu zwaaien de deuren wijd open. Wat zullen jullie doen met wat jullie voorbij hen zullen vinden?
Dus nu, met mij, zwaai deze deuren open die zich binnenin je hart wijd openen en vang een glimp op van de onbevattelijke mogelijkheden van je nieuwe leven.
Verbeeld je dat nu binnenin de ruimte van je hart, wat je toegestaan hebt om uit te breiden en naar eindeloosheid open te gaan, dat je middenin een grote cirkel bent welke juwelen en kristallen en edelstenen bevat van de uiterste helderheid en kleur, een ieder bijzonder en uniek in diens vorm. Kies er nu één met mij en bewaar de rest voor een ander tijdstip, deze meditatie/reis eindeloos gebruikend met elk bijzonder juweel in je cirkel, wanneer het jou ook maar past, naar jouw goeddunken, altijd uitbreidend in aantal en kwaliteit en oneindige mogelijkheden.
Zo, nu heb je een edelsteen/juweel gekozen vanuit de wijde cirkel van juwelen voor en rondom jou heen. Sta jezelf nu toe om de energie ervan binnen te gaan, om het je te voelen omringen, te overspoelen, jou bewonend, jou transformerend. Zie jezelf als het, binnenin het, het binnenin jou, met oneindige mogelijkheden van met het en vanuit het creërend…
Vraag dit juweel wat voor gave/bekwaamheid het representeert, een gave die je nu gereed bent om te herkennen en te bezitten en te gebruiken ten gunste van jezelf en in dienstverlening aan allen. Aangezien je nu gereed bent om het zichzelf aan jou te laten openbaren, is “The Sky the Limit” als tot hoeveel je zult ontvangen als tot diens kwaliteiten en opmaak, doel en vorm.
Hoe voelt het aan? Hoe ziet het eruit? Hoe klinkt het? Wat voor vorm neemt het aan?Welk doel dient het? Hoe kan je het gebruiken om meer schoonheid naar je wereld, naar allen te brengen? Laat het dansen en zingen en met jou praten en leer het kennen. Je hebt je er nu  voor opengesteld en hebt je intentie ingesteld om deze nieuwe gave/bekwaamheid te ontdekken en te verwelkomen.
En de vorm en de manier van aflevering van deze nieuwe informatie, zal afhankelijk zijn van het open zijn ervoor in wat voor tijdskader en tempo dan ook dat in het hoogste en beste voor jou en in dienstverlening aan allen is. Nu dat jij je geopend hebt om het te ontvangen, laat het materialiseren in wat voor vorm en tijdskader dan ook dat het hoogste en beste voor jou en iedereen is, en sta er volledig open voor.
Voel de verandering en de transformatie in je als jij je openstelt voor deze nieuwe gave. Het was er altijd. Je bent nu gereed om het te ontvangen en het ten toon te spreiden als een resultaat van je recente verschuiving in vibratie en overzichtelijkheid. Speel ermee. Creëer ermee. Verken het. Versmelt ermee. Ben het. Word het. Ga dan verder met je dag vanuit dat perspectief, die werkelijkheid.
Je hebt je net uitgebreid en opengesteld voor een nieuw aspect van jou. Kijk toe terwijl je gehele wereld en perspectief verandert en verschuift als je deze nieuwe gave/bekwaamheid erkend en er in/mee leeft. Het is een lang-verwacht deel van jou dat voor jou onthuld wordt als je het verwelkomt om in jouw blikveld en werkelijkheid te komen.
Hoe bijzonder je bent! Deze nieuwe gave/bekwaamheid heeft jou getransformeerd om nochtans een volgend facet van je stralende Goddelijkheid te openbaren. Sta jezelf toe gewend te raken aan deze nieuwe uitbreiding en weet dat je het kunt ontwikkelen zoals het jou aanstaat, want jij bent de schepper. Stel je open voor alle mogelijkheden.
Op deze manier, die ik jullie heb laten zien, mogen jullie je openen voor alle facetten van jullie, de één na de ander, als jullie gereed zijn. Jullie hebben zoveel dat er op jullie wacht, dierbaren. De mogelijkheden van jullie ervaring zijn grenzeloos, als jullie de deuren naar jullie Ziel, naar jullie Goddelijkheid openzwaaien.
En daar zullen jullie de Liefde van de Schepper vinden waar jullie een onderdeel van zijn. Vele, vele openingen zijn mogelijk met slechts de intentie om vanuit de basis van Goddelijke Liefde te creëren, vanuit de fundering van Liefde, vanuit de essentie van Liefde dat, altijd uitbreidend, binnenin jullie Hart verblijft.
Namaste
IK BEN Mary Magdalene, in Pure Liefde Essentie.
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl

Copyright © 2011-2015 Fran Zepeda. All Rights Reserved. Permission is given to copy and share this message provided that the message is posted in its entirety and nothing has been altered in any way, is distributed free of charge, and this copyright and links are included. www.franhealing.com   www.franheal.wordpress.com   http://www.ouremergingdivinity.com