LORD MAITREYA’S BOODSCHAP VOOR DE MENSHEID / via Lynette – 16 mei 2020

LORD MAITREYA’S BOODSCHAP VOOR DE MENSHEID
via Lynette – 16 mei 2020
Ik, Heer Maitreya, kwam naar deze (Lynette) om mijn boodschap aan jullie allemaal door te geven. Ik zeg tegen ieder van jullie die ontwaakt zijn in hun hart, hun ziel, goed gedaan. Jullie ziele-missie is begonnen en we dringen er hier bij jullie op aan om je hogere reis met spoed voort te zetten. De tijd is nu gekomen, in deze levenservaring, om te ontplooien en de hogere kennis te delen, om te onderwijzen, om tot je ware weten te komen, je ware zelf door het verruimde hart. Je weet dit. Je voelt het in je. Je voelt nu eindelijk, het is tijd voor de mensheid om te ontwaken, om naar haar eigen Ziele-Licht te stijgen en het verleden achter te laten.
Mijn broeder Kuthumi heeft enige tijd geleden aan deze (Lynette) doorgegeven dat de tijd van aan de kant zitten, geen partij kiezen [sit on the fence] is afgelopen. Dat is niet de weg vooruit. Sommigen zitten er nog steeds – zeer comfortabel. Het is jouw keuze. Maar oh, wat een heerlijke reis laat je links liggen.

Voor degenen die zoeken, die op een niveau van hun wezen weten dat er meer is, raad ik aan om naar voren te stappen, om een geloofwaardige leraar van de Ziel te vinden. Misschien wil je je aansluiten bij een groep gelijkgestemde zielen. Er kan veel worden gewonnen via groepsintentie en gebundelde Lichtenergieën.
Tegen ieder van jullie zeg ik: weet dat dit je Ziele-missie is. Ontwaken uit duizenden jaren van sluimering, van mentale en gedragsconditionering, ontwaken om in je bewustzijn te accepteren dat de liefdesfrequentie alles is wat er is, de enige sleutel. Je kunt de Quantum-energie van de Schepper/God aanraken door de warmte van je Ziel.
Dit is het ontwaken. Ontplooien, begrijpen en accepteren dat er zoveel meer is waartoe je in staat bent. Gedurende vele van jullie jaren hebben wij hier van de Broederschap (Grote Witte Broederschap) diegenen geholpen die bewust op zoek zijn naar een hoger begrip. Je hebt de term Eenheid gehoord. De Eenheid waarover ik spreek, is Eén zijn met je hartintentie, met je Ziel, Geest, Universum, Schepper/God. Dit is ware Eenheid. Al het andere volgt.
Dus zeg ik tegen de zieners, de geïncarneerde wijzen, ik zeg, begin. Innerlijk weet je dat het nu de tijd is. Help anderen om wakker te worden, om een betere weg voorwaarts te begrijpen. Breid je wijsheid en genezing uit naar degenen die dorst hebben naar de heilige kennis die altijd is geweest.
Het massabewustzijn stijgt snel op de planeet. Het moet zich blijven uitbreiden als de mensheid wil opstaan uit jaren van beperking en duisternis. Het maakt niet uit hoe klein je inspanning is om een ander te helpen, het maakt uit dat je de intentie hebt om te proberen, om een ander te willen laten ontwaken voor de hogere wijsheid van hun Ziele-Licht.
Het is tijd om op te staan.
Ik vertrek.
Vertaald door Agnes.