Lord Emanuel: Eenheid. / Een bericht van Langa Geplaatst: 20 maart 2015

Emanuel: Eenheid.
Een bericht van Langa
Geplaatst: 20 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Groeten. Ik ben Lord Emmanuel. Hoge meestergids.

Ik zou willen praten over Eenheid.

Velen van jullie die dit lezen, begrijpen het woord Eenheid en ook velen begrijpen misschien niet helemaal wat het betekent. Dus wil ik jullie helpen dit op een simpele manier te begrijpen.

Wij zijn allemaal gemaakt van dezelfde energie. Jullie, Ik, de dieren, de kristallen, de levende planten, de rotsen, de bergen, de zeeën, alles komt vanuit dezelfde energie.

Dezelfde Eenheid. Wij zijn allemaal energie. Wij komen allemaal uit dezelfde Bron. Je zou het Goddelijk kunnen noemen, dat maakt God niets uit.


Als je het door begint te krijgen, begrijp je wat het betekent, namelijk dat wij allemaal onderdeel van elkaar zijn. Wij kunnen wel verschillende levens leven. Ik leef in de geestelijke realiteiten als Lord Emmanuel, jullie hebben een ervaring op aarde als jezelf, maar wij ondervinden ook elkaars leven. Wat jullie voelen, voel ik. Wat jullie horen, hoor ik.

Jullie zijn een deel van mij en ik ben een deel van jullie. Wij zijn allemaal verbonden. Het hele universum is verbonden. Er is bestaat geen scheiding. Wij zijn allemaal Een.

Jullie zijn energie. Een prachtige, stralende energie. Velen van jullie ontwaken tot wie jullie echt zijn. Jullie horen bij een groter Wezen. Het Ik Ben wezen. Het Ik Ben bewustzijn. Wij horen allemaal bij het Goddelijke. Wij zijn allemaal stukjes en delen van het Goddelijke.

Probeer dit diep in je hart te begrijpen en je zult het leven op een heel andere manier gaan bekijken. Je zult geen mensen zien op de televisie alsof zij ergens anders zijn, je zult mensen zien die lijden en begrijpen dat zij ook een deel van jou zijn.

Houd van iedereen die je ziet. Straal je liefde uit. Terwijl je van iedereen om je heen houdt, ontwaakt je hart meer en meer voor het licht. Hoe meer je ontwaakt voor het licht, hoe sterker het lichtbaken binnenin wordt en hoe je een toorts van licht zult worden en de aarde kunt helpen te stralen op zo’n manier dat ook naar jou meer licht kan stralen.

Elk van jullie op aarde is erg waardevol. Misschien zie je het niet zo, maar jij bent aan het leren van mensen aan de andere kant van de wereld en mensen leren van jouw ervaringen omdat jullie allemaal deel uitmaken van het Universele Bewustzijn.

Ieder van jullie is erg waardevol en speciaal. Elk leven op deze aarde is waardevol. Leer dit zo te zien en houd iedere dag meer van jezelf en accepteer de dingen om je heen en die je bezit. Accepteer de bomen en de planten, de vogels, de lucht, de zon die je warmte geeft, de sterren in de nacht, de leraren die je veel leren. Elk experiment dat jullie op aarde hebben is waardevol en jullie leren ieder en op elk moment iets. Zie dat, en begrijp dat.

Zie elk moment als een mogelijkheid om te groeien, om naar een dieper niveau te groeien, om te groeien in het accepteren van het Zelf en de Eenheid tussen alles te voelen.
Hoe meer je begint jezelf te accepteren, hoe meer je de eenheid van alles zal gaan accepteren.
Je zult een sterkere band met andere mensen voelen, en met het Universum als je die dingen meer en meer gaat begrijpen. Je hart zal gaan hunkeren naar diepere wijsheid, het zal hunkeren naar meer antwoorden. Het zal willen leren wie jullie echt zijn en waar jullie vandaan komen.

Het is goed als dit gebeurt. Vraag aan het Universum om het je te laten zien, dan zal het gebeuren. Vraag het Universum om je meer te tonen over de Eenheid en je zult het binnenin jullie harten voelen, want jullie bezitten allemaal de sleutel tot het koninkrijk. Jullie kennen de waarheid. Vraag en u zal gegeven worden. Klop op de deur en u zal worden opengedaan. Maar alles zal je alleen worden getoond als je er klaar voor bent om te luisteren en te horen.

Zijn jullie klaar om te horen en te luisteren? Dan vraag en het zal je gegeven worden.

Groeten, Lord Emmanuel