Lord Emanuel Boodschappen / Gillian Ruddy / 12 november 2017

Lord Emanuel Boodschappen
Gillian Ruddy / 12 november 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Door de mens gemaakte God
Gegroet, lieve mensen, Ik Ben het, Emanuel, om vandaag bij jullie te zijn en mij dichter bij jullie te brengen, bij jullie te zitten en te luisteren, jullie vast te houden en alles dat jullie zijn te omhelzen. Ik houd onvoorwaardelijk van jullie en ik zie alles dat jullie zijn. Er is hier niets om je voor te schamen.
Het menselijk spel kan gevaarlijk zijn in een lagere dimensionale realiteit. Jullie hebben dingen gedaan waar jullie niet trots op zijn en die in de religieuze orde van het verleden schaamteloos waren in de ogen van God. Jullie werden voor de ogen van God veroordeeld. Lieve mensen, dit is eenvoudigweg niet waar, dit is een door de mensen gemaakte God. Het is een man die oordeelt, het is een man die veroordeelt, het is een man die dusdanig hard is. Zo is God niet, lieve mensen, en ik ben de Zoon van God, Ik Ben dat wat God is, ik ben een deel van de Creatieve Bron zoals ook jullie dit zijn en Ik Ben hier om van jullie te houden. Om jullie eraan te herinneren dat er alleen maar Liefde is.

Adem nu samen met mij in, lieve mensen, adem diep in en uit, doe dit alsjeblieft. Ik weet dat het moeilijk is, ik weet dat het uitdagend kan zijn maar weet alsjeblieft dat de weerstand alleen maar een weerstand tot jullie eigen goddelijkheid is. Het weten dat je God bent is een ding, maar het voelen ervan is een ander. Jullie zijn zo gewend aan veroordeling, ellende en lijden dat het voelen dat jullie God zijn zo bedreigend voor jullie is dat jullie niet aanpakken wat een einde aan jullie leiden kan brengen en vrede zal brengen. Net zoals het samen ademen met mij.

Wees alsjeblieft zachtaardig. Als dit te moeilijk voor jullie is doe het dan heel langzaam en zacht en merk gewoon dat je niet samen met mij kan ademen of het heel uitdagend vindt. Kijk naar de redenen waarom je dit niet kunt of waarom het niet wil lukken. Het is GOED. Jullie kunnen en zullen ontvangen wat jullie nodig hebben van deze transmissie of jullie nu wel of niet samen met mij ademen….. IK BEN bij jullie. Jullie hebben de leiding over de hoeveelheid die jullie zullen ontvangen.
Ik houd jullie vast. Ik houd jullie in die pure ruimte van complete Liefde. Hier is geen oordeel. Ik ken jullie. Ik zie wat jullie in dit leven hebben gedaan maar ik kende jullie voor dit leven ook al en ik weet wie jullie zijn. Ik houd van jullie. Jullie zijn degenen die over jezelf oordelen en over wat jullie hebben gedaan en wat jullie is aangedaan.
Jullie kennen de dingen die niet in lijn lagen met de God in jullie en waar jullie je slecht over voelden. Het zijn JULLIE die een probleem met jullie hebben. Niet God. Nooit God. Adem dus met mij in wat alleen maar Liefde voor jullie is. Want dit ZIJN jullie. Jullie zijn niet oordelend, jullie zijn geen bestraffende personen want dat is niet jullie ware natuur en toch lopen jullie hier rond en straffen jullie jezelf en anderen stilletjes in je hoofd, de hele dag door.
Stop even. Lieve mensen, stop hier even mee. Nu.
Goed. Sluit je ogen als jullie willen. Laat mij jullie vasthouden. Voel hoe ik jullie omarm om jullie vast te houden, lieve mensen, ik houd zoveel van jullie. Als dit nodig is droog dan de tranen die jullie om de mensheid en jezelf plengen over wat er is gedaan en wat er plaatsvindt op de planeet.
Jullie gebroken hart zal achtergelaten worden omdat jullie dit niet mee kunnen nemen in de nieuwe energieën en de toekomst van deze planeet. Jullie zijn God en jullie zijn al helemaal hier gekomen, zijn door al dit lijden heen gegaan om nu te ontwaken. Jullie harten kunnen niet gebroken zijn; dit is een illusie. Jullie geloven alleen zo sterk dat dit waar is en dit is jullie verslaving geworden.
Ellende, gebroken harten, lijden, zijn jullie verslaving geworden. Het is een uitdaging om die te laten gaan en daarom ook een uitdaging om naast mij te zitten en mij in je hart en ziel binnen te laten.
Het is GOED, lieve mensen. Het is GOED. Het zal tijd nemen, maar ik weet dat jullie het willen voelen want dit is de reden waarom jullie deze woorden lezen. Voel het NU. Jullie zijn vrij om dit te doen. De ketenen die jullie boeiden zijn verbroken en zij verdwijnen. Alleen de herinneringen blijven en dit is alles wat jullie eonen van tijd hebben gekend.
Het is GOED als jullie de ketenen die jullie boeiden prettig vonden. Het is GOED.
Weet gewoon dat zij weg zijn. Lieve mensen, de herinneringen van de ketenen kunnen heel echt zijn. Als jullie lange tijd strak waren vastgebonden om je pols of je enkel kan het gevoel van vastzitten lang blijven nadat de boeien zijn verbroken en verwijderd. Het voelt nog steeds alsof zij er zijn.
Ik beloof jullie dat zij verdwenen zijn. IK BEN Lord Emanuel en ik kom hier met de Goddelijke Autoriteit om jullie dit nieuws te brengen. Zij zijn verdwenen; de energieën die jullie boeien, alleen hun herinnering blijft.
Loop samen met mij; ik kan jullie eraan herinneren; ik kan jullie vullen met nieuwe oude herinneringen over hoe het is om op Aarde rond te lopen als God in de vorm. Jullie weten dit, deze herinneringen zijn veel ouder dan degenen die jullie alleen maar kunnen vertellen dat jullie dienen te lijden. Loop samen met mij. Adem samen met mij. Wees bij mij en laat mij jullie vasthouden omdat de eerste stappen in de vrijheid de meest uitdagende stappen zijn. Jullie zijn zo gewend aan ellende en lijden; het is alles dat jullie denken te weten. Dit is niet waar, jullie hebben diepere herinneringen die de waarheid zijn over Wie Jullie Zijn. Laat mij die aan jullie onthullen. Loop samen met mij op.
Ik Ben Emanuel en dit is persoonlijk.
Ik ken jullie en ik houd van jullie.
Laat het zo zijn en zo is het.
Transmitted through Gillian Ruddy. Please freely copy and share this message. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.