Lord Emanuel Boodschappen: De God binnenin! / Gillian Ruddy / 19 november 2017

Lord Emanuel Boodschappen:
De God binnenin!
Gillian Ruddy / 19 november 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Gegroet, lieve mensen! Ik Ben het, Emanuel, die hier vandaag is om bij jullie te zijn. Alweer! Ha, ha, jullie hebben geen idee hoe blij ik hierover ben want dit is een tijd waarvan ik dacht dat hij nooit zou komen, zo vele hobbels op wegen die wij moesten nemen, zo vele verkeerde afslagen die zijn voorkomen, zoveel keren, lieve mensen, heeft het ernaar uitgezien dat er een heel andere uitkomst zou komen. Maar NIET NU, lieve mensen. Jullie toekomst is verzekerd. Deze planeet zal in het Licht van God stappen, deze planeet zal terugkeren naar de Tuin van Eden die hij altijd bedoeld was te zijn en op een bepaald punt zal dit allemaal vergeten zijn. Alle oorlogen, alle bloedvergieten, de haat en de vernietiging zullen een verre herinnering zijn die uiteindelijk zal vervagen, en sneller dan jullie denken, want als jullie denken dat het in stand houden van de herinnering van oorlog voor het herdenken van degenen die stierven in de vibratie die hier vandaag voorbij is, is het niet wijs om dit vandaag de dag te doen en jullie zullen op natuurlijke wijze vooruit gaan naar het eren van jullie voorouders en hun aandeel op jullie planeet zoals die vandaag is – op een meer verlichte weg die niet de energie van oorlogen van het verleden met zich meedraagt naar het NU en de toekomst toe.
Lieve mensen, Ik Ben Bij jullie, op dit moment Ben ik bij jullie. Jullie toekomst is verzekerd. Ik beloof jullie: dit is nu onvermijdelijk. Hoe lang het zal duren en hoeveel generaties hiervoor nodig zijn, is de vraag. Niemand zal achtergelaten worden en jullie komen met deze rit allemaal naar huis.

Adem nu samen met mij. Adem, lieve mensen, adem samen met mij. Haal langzaam adem in en adem langzaam weer uit en herhaal dit totdat jullie mij voelen, voel mijn tastbare aanwezigheid. Wees hiermee gevoelig, lieve mensen, en hyperventileer niet in de naam van het zoeken naar de Heer! Wees altijd gevoelig, lieve mensen, altijd! Altijd, op jullie zoektocht naar heling, naar vrijheid, naar ascensie, vergeten jullie de je basis van je gezonde verstand als jullie willen doen wat goed voor jullie is. Als ik jullie vraag om herhaaldelijk adem te halen en jullie je onwel voelen door hyperventilatie, STOP dan. Ik ben alleen jullie gids. Jullie, lieve mensen, hebben de controle  over jullie ervaring, jullie zijn de MEESTERS, Ik Ben jullie dienaar. Ik Ben hier om jullie te leiden, jullie hand vast te houden, bij jullie te zitten, te luisteren naar jullie ellende, jullie moeilijkheden en jullie vieringen. En bovenal houd ik van jullie.
Lieve mensen, ik houd echt van jullie, meer dan er ooit van jullie is gehouden. Ik Ben hier om jullie te verbinden met een Liefde die zo puur is, zo onbreekbaar, zo sterk. De Liefde van God. De Pure Liefde van God. Ik Ben jullie dienaar om jullie eraan te herinneren hoe het voelt als er zo innig van je gehouden wordt, zo compleet en verdergaand dan alles wat jullie ooit eerder hebben ervaren.
Voel het nu…ik geeft het jullie vrijuit. Neem het, lieve mensen, adem het in. Adem het in. Ontvang alles wat jullie binnen kunnen laten en laat het in je stromen en je omringen en laat het in je hart. Jullie kijken naar mij als naar God, want dat is wat Ik Ben. Ik Ben een deel van de Creatieve Bron – dat wat jullie God zouden noemen. Ik Ben Die Ik Ben. Maar kijk naar mij als een dienaar, lieve mensen, jullie vriend en broeder die terug is gekomen zoals ik had beloofd, teruggekomen om vrijuit van jullie te houden, om jullie te herinneren aan de Liefde die jullie zijn.
Ja, dat ZIJN jullie. De tijden waarin jullie naar mij als een Meester keken, zijn voorbij.  Ik kan en zal jullie altijd verbinden met de Liefde van God en zoals God van jullie houden wat voor goeds of slechts jullie in dit leven ook hebben gedaan. Ik zal altijd van jullie houden. Maar, lieve mensen, ik ben niet de Bron van deze Liefde. Dat zijn JULLIE. En als jullie je weer met deze Liefde gaan verbinden die ik over jullie uitstrooi en als jullie die binnenlaten, ontsteekt die een vuur in jullie harten, lieve mensen, dat zal gaan branden. Deze Liefde zal zichzelf genereren van binnenuit als jullie je dagelijks verbinden met dit vuur in je hart, lieve mensen en als jullie deze Liefde aanvaarden die zich in je hart genereert, want dit is de Liefde van God. Het is de Liefde van God die binnenin jullie is.
Lieve mensen, de Liefde van God is binnenin jullie!
Weten jullie wat dit betekent? Het betekent dan jullie van jezelf moeten houden zoals God, als jullie dit vuur willen verspreiden.
Jullie willen dat de wereld sneller verandert, lieve mensen? Dit ligt in jullie handen. Willen jullie dat Liefde zich snel over de planeet verspreidt als een wild vuur?….dan zal het binnenin jullie zelf moeten beginnen, lieve mensen.
Zie je? Jullie moeten van jezelf houden zoals God dit doet en moeten jullie jezelf zien door het hart en de ogen van God, de Liefde die raast in je hart moet allereerst naar jezelf gestuurd worden als jullie hopen om van een ander te houden zoals God van jullie buren houdt.
Jullie maken een fout op je werk? Wat zeggen jullie tegen jezelf? Ik houd van jou? Jullie schreeuwen tegen je kind en hun zoete gezichtje laat je zien hoeveel pijn dit doet? Wat zeggen jullie tegen jezelf?  Ik houd van jou? Lieve mensen, kunnen jullie je er niet toe brengen om van je moeder/vader/ broer te houden? Wat zeggen jullie tegen jezelf? Ik houd van jou? Jullie zien een politicus op de tv die jullie haten. Wat zeggen jullie tegen jezelf? Ik houd van jou? Iemand schreeuwt tegen je op straat omdat je per ongeluk op zijn auto botste…..wat zeggen jullie tegen jezelf? Ik houd van jou? Een vriend beschaamt je vertrouwen. Wat zeggen jullie tegen jezelf? Ik houd van jou?
Jullie hebben iets vreselijks gedaan dat jullie nooit zullen vergeten en wat bloedstollend is als jullie eraan denken. Wat zeggen jullie tegen jezelf? Ik houd van jou? Jullie liegen tegen een vriend. Wat zeggen jullie tegen jezelf? Ik houd van jou? Jullie nemen nog een chocolaadje terwijl jullie geacht worden suikervrij te zijn. Wat zeggen jullie tegen jezelf? Ik houd van jou? IK HOUD VAN JOU!!!
Beginnen jullie het te begrijpen??? God is binnenin jullie. Dit is wat dit betekent. Het vuur van Liefde dat in jullie harten brandt kan ik ontsteken maar jullie moeten het voeden zodat het zich kan verspreiden naar iedereen die gelukkig genoeg is om jullie liefhebbende starende blik en adem op te vangen in jullie heerlijke aanwezigheid. Jullie zijn bakens van Licht en nu wil ik dat jullie wilde vuren gaan ontsteken. Jullie zijn God, jullie hebben de Liefde van God binnenin jullie, jullie kunnen liefhebben zoals God dit doet en het begint bij jullie!!!
Het is makkelijk om van een verlaten kat te houden maar kunnen jullie ook houden van degene die deze kat heeft achtergelaten en misbruikte? Het is makkelijk om degenen te veroordelen die vreselijke misdaden begaan. Kunnen jullie van hen houden? Lieve mensen, dit lijkt misschien een onmogelijkheid voor jullie, maar als jullie dit vuur in je eigen hart ontsteken en jullie jezelf kunnen vergeven voor de schijnbaar vreselijke dingen die jullie hebben gedaan – klein of groot – is het zonder voorwaarden van een ander houden makkelijk geworden.
Dit is mijn belofte aan jullie!
Ik Ben Emanuel.
Ik houd van jullie
Zet de wereld in vuur en vlam.
Zo zal het zijn en zo is het.