Kuthumi – De grootste verandering in het menselijk bewustzijn – 31 maart 2020 / via Lynette Leckie-Clark

 Kuthumi
– De grootste verandering in het menselijk bewustzijn –

31 maart 2020 / via Lynette Leckie-Clark

Groeten Zielereizigers,
Deze persoon heeft mij gevraagd om te delen wat voor je ligt tijdens je grote transformatiecyclus. Dit gebeurt ook voor je planeet en je uiterlijke ervaringen, maar belangrijker nog, in jou. Dit is de reden waarom velen van jullie grote emoties ervaren. De emoties die je nu voelt, zijn diepgaand. Ik kan je vertellen, een van de belangrijkste redenen waarom je soms verschillende overwelmende emoties voelt, is omdat je op weg bent naar een nieuw paradigma van je wezen in je menselijke ervaring. Ja. Je gedachten, je percepties, je houding; je vraagt je misschien af hoe je de innerlijke en uiterlijke turbulentie waarmee je wordt geconfronteerd, zult overleven.
Vrije wil
Ik kan je vertellen, niets gebeurt toevallig. Toch hoor ik je zeggen: ‘maar ik heb een vrije wil’. Je vrije wil gaat over je reactie, je innerlijke reactie op alles! Wat je denkt, hoe je je voelt, hoe je reageert je op een situatie – mentaal, verbaal of fysiek, zie je? Het is in jou dat je zielgroei plaatsvindt, niet in situaties die je worden aangeboden door interacties en gebeurtenissen. Zo vaak staat je ego-zelf rechtop en veroorzaakt angst, zorgen en wanhoop. Laten we dus teruggaan naar de vrije wil. Hoe verkies je te reageren? Hoe kies je ervoor om je bewust te zijn van je volledige energetische zelf? Dit is je vrije wil in actie. Ik zeg je, de mensheid en jullie planeet maken al enkele jaren grote veranderingen door. In je nieuwe jaar en de komende drie jaar zal er een nieuw en groter bewustzijn in je gerealiseerd worden, mijn vriend. Het is je DNA dat zich uitbreidt. Het moét, om de mensheid te laten ontwaken tot een nieuw bewustzijn. Een bewustzijn van mededogen, liefde en een echt verlangen naar meer vrede in jou en voor je planeet. Dit gebeurt niet alleen in je nieuwe jaar, nee. We hebben je in je verleden doorheen grote verschuivingen van dimensionale veranderingen geleid. We begeleiden je nu door het grootste evenement van allemaal.

De grootste verandering in jullie geschiedenis
Ja, inderdaad. Ik dring er bij je op aan om je bewust te zijn van je menselijke programmering die je op elk niveau probeert te beperken – je eigen overtuigingen worden nu aan je getoond. Velen van jullie zullen in vraag stellen wat je van leraren, ouders en autoriteiten hebt gehoord over je waardigheid en wat je tijdens je leven kunt verwachten. Op veel gebieden heerst veel controle. Geweld, oorlog, beperking en financiële controle. Dit is wat je geleerd wordt om te geloven en te verwachten. Maar ik vertel je dat, als meer van de mensheid ontwaakt voor nieuwe vibraties in zichzelf, ze dit in twijfel zullen trekken. Je ziet dat er zoveel meer voor jullie beschikbaar is. Je bent geest – energie. Je ziel verlangt compassie/mededogen voor iedereen. De komende jaren zul je dit sterker gaan voelen. Misschien terwijl je luistert naar een gruwelijke gebeurtenis op je tv of computer. Of hoort over een zinloze oorlog en groot verlies aan levens. Je zult een verdriet voelen in je hartcentrum. Dit is zielecompassie die in je groeit. Het ontwaken van je uitgebreide hart, door velen je ware brein genoemd. Het is dit gevoel van mededogen voor de mensheid en de planeet, en inderdaad alle levende wezens, dat de mensheid een nieuw bewustzijn zal geven.
Nieuwe paradigma’s
Dit is de geboorte van de mensheid, het nieuwe bewustzijn van mededogen, van grotere hogere overtuigingen van jezelf en anderen. Je begint je ware waardigheid volledig te begrijpen, dat je er inderdaad toe doet in je wereld van verandering. Je zult begrijpen en beginnen te zien dat de oude paradigma’s van haat, oorlog en conflict geen plaats hebben in je bewustzijn van nieuw begrip en overtuigingen. Het is niet nodig om je geschiedenis keer op keer te herhalen. Om lijden, pijn en verlies te doorstaan. Er worden dus nieuwe overtuigingen geboren in jou en voor generaties die komen, door je uitgebreide DNA. Als je je hart begint te volgen door een nieuw en breder gevoel, worden je hogere centra vollediger wakker. Zoals elke spier in je fysieke lichaam, wordt je hart-brein actiever, waardoor de cellen door het hele lichaam en de denk-brein worden verjongd. Een hoger niveau van welzijn wordt ervaren in je emotionele, mentale en fysieke lichaam. En dus zullen je overtuigingen en vrije wil groeien door deze grote verandering. Het begint in jou, met de acties van JOUW vrije wil.
Veranderingen in jullie buitenwereld
Grote veranderingen moeten plaatsvinden door de afbraak van oude structuren in de financiële systemen, regeringen en degenen die proberen ego-gedreven controle over anderen te behouden. Ego kan niet overleven in een meelevend hart. Deze veranderingen creëren wat velen een nieuwe Aarde hebben genoemd. Onthoud dat ieder van jullie het waard is en dat ieder van jullie de mogelijkheid heeft om je toekomst te creëren. Je bent geboren met deze vaardigheden, ze worden niet geleerd. Het is eerder een ontwaken voor een nieuw begrip van je ware zelf. Om je door deze grote transformerende verandering te helpen, geef ik je dit – Onthoud dat je een groot wezen van Licht bent en als zodanig de hogere energie van God/Bron in je draagt, niet buiten je. Deze verbinding is naar believen beschikbaar. Velen voelen deze verbindende energie in een meditatieve staat. Alle cellen in je lichaam reageren enorm op deze verbindende energie. Daarom voel je na meditatie een rust, een wellness. Respecteer en hou ook eerst van jezelf. Alleen dan kun je aan een ander geven. Een lege beker kan niets geven en is leeggemaakt. Bereid je verstandig voor op je financiële zaken en werk. Weet dat je niet alleen bent. Wij zijn jullie helpers en jullie steun. Het is je vrije wil als je ervoor kiest om met ons mee te lopen. Denk aan de grote zieners uit jullie geschiedenis. Ook zij stonden voor uitdagingen van het leven, maar bleven trouw aan zichzelf. Ze hadden vertrouwen in hun waarheid en overtuigingen. Het is interessant dat ze in uw geschiedenis slechts worden herinnerd als ‘enkele’. In de komende jaren zal de hele mensheid ontwaken voor een hogere waarheid en een nieuw mededogend bewustzijn binnenin.
Kuthumi via Lynette Leckie-Clark
Vertaald door Agnes