Kosmische hulp voor de mensheid / 4 juli 2020 / via Lynette

Kosmische hulp voor de mensheid
4 juli 2020 / via Lynette
Ik ben me ervan bewust dat drie leden van de Grote Witte Broederschap willen spreken, hoewel ik in dit stadium niet weet welke drie totdat ik dieper contact maak. Sanat Kumara stapt naar voren en geeft de titel en zegt dat dit klopt. Hij is een sterke, krachtige en alwetende energie. Hij begint –
“Als je naar je wereld kijkt, zien velen onrust, woede en verlorenheid [misplacement]. Het is een verloren geraakt zijn van innerlijk weten waar velen zich niet bewust van zijn. Dit verlies is opgetreden omdat zielen incarneerden met een wens, een contract om te helpen bij het ontwaken van de mensheid op Aarde. Maar nu, in fysieke vorm, vinden ze de beperkingen, de uiterlijke hypocrisie en controle door duistere krachten erg moeilijk, zelfs onmogelijk om te integreren op alle niveaus van hun Wezen. Hierdoor werd hun trillingskracht aanzienlijk verminderd en voelen ze zich verloren en wanhopig. Vanuit mijn zonnehuis kom ik, Sanat Kumara, om je hoop en hulp te geven met duizenden van mijn zonnebroeders – sommigen worden geboren in menselijke vorm terwijl ik deze overdracht geef. Ze komen om grote kracht te geven voor de vervulling van de ascensie van de mensheid. Ze komen in onvoorwaardelijke liefde. Wees niet bang voor hen. Ze arriveren met versnelde DNA-vorming om hun missie op Aarde te voltooien. Ik heb me tijdelijk weer bij mijn broers en zussen gevoegd, die jullie kennen als een collectief genaamd de Grote Witte Broederschap. Ik ben een paar jaar geleden vertrokken om me bij de Solaire Broederschap aan te sluiten, zoals velen van jullie weten. Er zijn veel wezens van andere planeten die je willen helpen om naar je volledige kracht van licht te stijgen. De mensheid begint zich de ware kracht te herinneren die elk in zich heeft.”

Maitreya stapt nu naar voren met zijn stralende wangen en fonkelende ogen. Hij wacht om te spreken. Een van de drie.

“We verwelkomen de aanwezigheid van onze broer Sanat, al was het maar voor een korte tijd. Alhoewel we nooit echt gescheiden zijn. Natuurlijk zal het in uw lineaire denken en lineaire tijd lijken alsof Sanat veel langer bij ons is. De lineaire tijd van de Aarde is echter snel aan ’t inkorten naar Quantum. Je weet dit. We hebben hier al vele jaren transmissies gegeven om je te helpen bij het ontwaken van je ziel, honderden in feite. Nu verheugen wij ons terwijl jullie met duizenden ontwaakt – zoals het moet zijn. Velen van jullie zullen volgen en de kennis van de ware kracht die jullie allemaal bevatten en ervaren. Dit is een tijd van herinnering en dit zal doorgaan in jullie toekomst. Wanneer je je de grootsheid herinnert van wie je werkelijk bent, zul je ook bewust elke dag willen leven in de uitgestrektheid van je Zielelicht.
Maar de meest donkere elementen onder jullie zullen je harder blijven pushen, om hun macht over je uit te drukken en aan de behoeften van hun ego te voldoen. Je zult van een gevoel van wrevel voelen groeien in jou. Toch wil je niet terug naar de oude manier van leven. Velen zullen deze structuren van weleer willen afbreken. Mmmm, een sterke term, maar een die ik kan gebruiken denk ik. Nu komen we bij jullie huidige jaar. Grote veranderingen doen zich voor, voor iedereen. Mijn broeder Kuthumi heeft hierover gesproken. Er zullen nog veel meer verstoringen zijn op je bewuste niveau, je regeringsniveaus, de Aarde zelf door grillige weerspatronen doordat grote cycli van de Aarde hun voltooiing bereiken. Maar toch zullen de duistere krachten proberen je nog harder te duwen teneinde de controle te behouden. Ze willen dat de oude orde van de mensheid blijft bestaan. Toch kan en zal de aantrekkingskracht van je ziel niet worden ontkend. De roep van je ziel is zowel je bestemming als je contract om te vervullen. Dus uiterlijke wrevel/boosheid zal worden getoond en er zullen er nog veel meer opkomen om de donkere elementen en de capriolen van de machtszoekers die alles zouden willen beheersen, de nederlaag te bezorgen.”
Lady Nada glijdt naar voren, ja glijdt is de juiste omschrijving. Ze beweegt moeiteloos toch getuigt haar energie van grote doelgerichtheid, kracht en mededogen, allemaal verpakt in fel wit licht. Dit bericht van Lady Nada is een paar weken geleden aan mij gegeven.
“Het is tijd. Je werd voorbereid. Die oude Zielen zullen dit voelen in hun Wezen, hun Ziel. De ervaring was geweldig, in de dimensies van emotie, van realiteit. Je uiterlijke werkelijkheid die je koos, en nog kiest, elke dag, elke minuut van je tijd. Toch roept je hogere hart je naar voren, naar boven. Naar meer, om je ware essentie te herinneren.
Old Souls zullen jullie tonen, jullie begeleiden, als een herinneringenkaart. Meer heb je niet nodig. Er is je vaak verteld dat alles wat je nodig hebt binnenin zit. Het is waar. Je bent het gewoon een tijdje vergeten.
Nu is het zover. Tijd om te ontwaken uit je langere slaap van lagere ervaringen. Weet dat we bij je zijn, inderdaad duizenden van ons kijken toe en helpen wanneer nodig. We zien dat het nu ook voor ons tijd is. En dus komen we bij je staan. We zijn hier, samen.
Ik ben Lady Nada”
Nu wil ze vervolgen…
“Samen gaan we verder naar de vervulling van het evolutieproces van de mensheid. Het vrouwelijke komt op en zal doorgaan want het vrouwelijke maakt deel uit van de Goddelijke Drie-eenheid – mannelijk, vrouwelijk en kind. Het wordt tijd dat iedereen in evenwicht is. Om dit te laten gebeuren, moet het vrouwelijke naar haar juiste plaats in de Triade van ALL worden gebracht. Jarenlang hebben duistere krachten geprobeerd het vrouwelijke te gebruiken en te misbruiken, haar naar beneden te duwen. In de grote Triade zijn ze allemaal gelijk en werken ze allemaal in balans samen als onderdeel van De Ene. Je externe kracht ligt ‘en masse’. Het collectieve bewustzijn moet in het hele universum krachtig en eenstemmig worden gehoord opdat de mensheid terugkeert naar de kracht van het Licht. De strijd is niet nieuw. Deze strijd het Licht van de mensheid is lang en eeuwenoud. Maar zoals ik al zei is het nu tijd.
Je huidige jaar is cruciaal voor het ontwaken van de mensheid tot de ware Godheid van het Licht. Lichtstrijders zullen steeds meer nodig zijn naarmate je door je huidige jaar gaat en in een nieuw jaar van potentieel stapt in 2021 – een jaar van geweldige kansen met veel nieuwe Aarde- en planetaire cycli die beginnen. Een nieuw en sterker collectief bewustzijn zal nog meer kracht opbouwen. De kracht zal worden opgebouwd uit strijd/gevecht, zowel verloren als gewonnen. Je hebt de diversiteit van vrije wil en geest in de fysiekek vorm ervaren gedurende duizenden jaren. Dit zit vervat in de evolutionaire geschiedenis van de mensheid. De cirkel is nu op het punt van voltooiing. Voltooiing is een innerlijk weten, een bewuste erkenning van het – terwijl in fysieke vorm – ervaren van twee werelden, van het integreren van zowel donkere als Lichtaspecten in jezelf en het herinneren van je Licht-Goddelijkheid.”
“Sanat Kumara, Maitreya en Lady Nada
We maken deel uit van het collectief dat bekend staat als The Great White Brotherhood / The Council of Light”
Gechanneld via Lynette, Gekozen kanaal
Vertaald door Agnes