Garrith Lamanov El Melchizedek / 21 November 2015

Garrith Lamanov El Melchizedek
21 November  2015
Weet dat met het verhoogde aantal van wolkschepen activiteiten die er voortdurende wereldwijd zijn geweest binnen jullie atmosfeer, en waarvan er velen getuige zijn geweest en de kans hadden om dit vast te leggen op foto’s en video-opnames ten einde deze verklaringen te delen met de rest van de wereld. Het belangrijk is om te weten dat deze video’s werden toegestaan te worden opgevangen, door wie wij zijn van de Engelachtige Rijken van de Galactische Raad van de Galactische Federatie van Licht; aangezien wij er ons van bewust zijn dat door onszelf te tonen en onze schepen geleidelijk aan te onthullen, terwijl deze video’s jullie collectieve internet bereiken, waardoor ze voor de initiatie van wereldwijde verspreiding en het contact met de oppervlakte. https://www.youtube.com/watch?v=jwpsTZIkEiA

Door dit op een geleidelijke tempo te doen, geven wij de mensheid de mogelijkheid om zich meer open te stellen voor wat zich ontvouwt zonder iedereen in een keer te overweldigen, omdat dit een wereldwijde paniek van een invasie zou veroorzaken, dat is niet onze intentie op deze wereld. Onze intentie is van goddelijk belang bij de Ascensie van de Aarde.

Wij blijven toezien op het oppervlak met alles dat plaatsvindt, samen met al dat is verborgen in de diepste gangen van geheimhouding of regeringsinstellingen, waar het duister hun greep op deze planeet hebben verloren, aangezien er nergens een plek is waar zij zich kunnen verbergen, waar wij hen niet kunnen vinden. Deze duisteren zijn zich ervan bewust dat ze bij hun eigen ondergang zijn aangekomen; zij hebben amnestie gekregen, en toch blijven sommige volharden in hun inspanningen, vele worden vastgehouden en velen zijn buiten de planeet, omdat ze een keuze kregen voor een rustig terugtrekking, die ze geaccepteerd hebben, waardoor er slechts een paar overblijven die nog steeds rondhangen en vasthouden aan het verkwisten van macht en controle over aangelegenheden op het oppervlak.
Terwijl er met deze handlangers van het duister wordt onderhandeld door onze lichtstrijdkrachten die hard werken om de mensheid op het oppervlak vrede, overvloed en welvaart te brengen, willen wij jullie er graag van verzekeren dat er geen explosies van atoombommen of een nucleaire oorlog, of FEMA kampen, of een nieuwe wereld orde komt, omdat deze plannen door het duister al lang zijn ontmanteld. Weet dat er een tijd komt dat wij onze miljoenen schepen zichtbaar zullen maken als alle wapens inclusief pistolen niet langer meer zullen functioneren, dat is omdat ze zullen worden ontmanteld en buiten werking zullen worden gesteld. Wij bestaan nu permanent binnen jullie atmosfeer met onze schepen gepositioneerd en veel van onze andere vaartuigen zijn verschillend  van wat dan ook dat is uitgevonden op Aarde en klaar voor onze massale onthulling en wereldwijd contact in dit nu.
Door dit op een geleidelijke tempo te doen, maken wij het mogelijk voor de mensheid om zich meer open te stellen wat zich ontvouwt zonder iedereen in een keer te overweldigen, omdat dit een wereldwijde paniek van een invasie kan veroorzaken, en dat is niet onze intentie voor deze wereld. Onze intentie is van goddelijke belang in de Ascensie van de Aarde.
The Galactic Federation of Light
Vertaling: wakkeremensen.blogspot