Egyptische Moeder Godin Isis De Pracht van Jou / 9 Augustus 2015 / Julie Miller

Egyptische Moeder Godin Isis
De Pracht van Jou

9 Augustus 2015 / Julie Miller

Vreugde is altijd binnen bereik. Soms zorgt de drukte van je geest ervoor dat je kijkt in/naar de ingewikkeldheid van de dingen om plezier, vreugde en geluk te vinden, terwijl het altijd de eenvoudige dingen zijn die je van langdurende, betekenisvolle ervaringen voorzien die echt geluk/echte blijmoedigheid aantrekken.
Wanneer je in vrede bent met je gehele zelf, wanneer je ALLES kunt accepteren van wie je bent; en dat betekent wat voor fouten of zwakheden dan ook, dan is er NOOIT wat voor behoefte dan ook om met iemand anders te wedijveren die diens best aan het doen is om diens levensdoel te vervullen.
Jullie zijn niet bedoeld om koolstof kopieën van elkaar te zijn. Jullie zijn bedoeld om anders en uniek te zijn. Je kunt door een ander persoon diens acties geïnspireerd worden. Wanneer je geïnspireerd wordt door een ander persoon ongeacht of het voor de persoonlijke, professionele of spirituele ontwikkeling is, het belangrijkste is om je te herinneren dat jij JIJ bent. Wat hun weg of manier ook was behoort hen toe. Wanneer jij je hart volgt, zal de richting die je neemt de jouwe zijn en het zal onvergelijkbaar prachtig en inspirerend voor anderen zijn. De pracht van jou wordt niet ontdekt door anderen te kopiëren of met anderen te wedijveren, het is wanneer je die inspiratie als bekrachtiging gebruikt om te doen waar je hart jou naartoe gidst.
Niemand kan zijn zoals jij dat kunt, dus waarom zou je willen zijn zoals wie anders dan ook? Jij bent al prachtig, het is gewoon dat je dat soms vergeet als je afgeleid raakt door het mentale feestje waar jouw ego jou naartoe gebracht heeft. Wanneer je ontdekt uit de koers te zijn geraakt, heb je de kracht en de bekwaamheid om je besef terug te brengen naar het heden door gebruik te maken van zelf-onderzoekende vragen. Je kunt dit periodiek doen door bij jezelf te checken hoe je het doet/hoe het met je gaat, hoe jij je voelt enzovoorts en door dit zelf-onderzoek met waarheid en eerlijkheid te beantwoorden. Moffel de waarheden niet weg die naar voren komen. Wat je leert is om te helpen jou naar het heden terug te brengen, volledig gefocust en in controle van je innerlijke en uiterlijke wezen.
Je zult geen geluk vinden door anderen na te apen. Geluk wordt gevonden wanneer je blij bent jou te zijn. De prachtige waarheid is dat met alles dat er anders is tussen jou en een ander persoon, dat er genoeg gelijkheid is om jullie te verenigen, om te her/erkennen wat hetzelfde is en het is dat wat je viert terwijl je respecteert met vriendelijke overweging aangaande wat niet hetzelfde is.
Wanneer je van je gehele zelf houdt en je gehele zelf waardeert: ALLES van jou, dan kan je werkelijk luisteren, begrijpen en zien dat iedereen die je eens oordeelde en bekritiseerde menselijk is net zoals jij. Zij zijn ook in staat om vergissingen te maken, verkeerde afslagen te nemen, en tijd met wanhoop door te brengen, en net zoals jij, leren zij wat nodig is om te groeien, te leven, lief te hebben en hoe te zijn. En het beste dat je kunt zijn is een prachtige, unieke jij.
IK BEN Isis, Egyptische Godin van Liefde, Vruchtbaarheid en Magie