Djwhal Khul – Wesak Volle Maan – 8 Mei 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
“Wesak Volle Maan”
8 Mei 2014 / Terri Newlon 

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.


Prima. Wesak Volle Maan. Het is nogal de pelgrimstocht en dit jaar aldus meer dan ooit vanwege de invloeden van Neptunus. De psychische portalen zullen wijd open zijn plus de energieën van de Volle Maan, dus het gaat een behoorlijke interessante tijdsperiode worden. Ik voorspel enige openbaringen, een behoorlijk aantal initiaties, diepgang van het spirituele besef en enige diepgaande diepe genezingen zullen gaan gebeuren.


Dus dit zal gevierd worden op Dinsdag de 13de omdat de energieën van de Maan in Schorpioen zullen zijn. Het gaat precies volledig rondom de 14de precies rondom 12 uur ’s middags in de Pacific Tijdzone (ongeveer 21:00 uur NL/B tijd) wat het waarom is dat ik ons de gehele avond aan energiewerk wilde geven (een Wesak Ceremonie) met de Volle Maan in Schorpioen voordat het later op de dag in/naar Boogschutter verhuist.

Nu, een momentje ik neem hier even een kijkje … …, later op de dag op de 14de, hebben we trillingsgewijs een diepe, diepe genezing/healing. We willen ook verzoeken, “Met gratie en gemak alsjeblieft”.


En dit is een tijd om je geloften van dienstverlening te hernieuwen, wat zij ook mogen zijn: dienstverlening aan de mensheid, het dieren koninkrijk, het planten koninkrijk, het mineralen koninkrijk, Moeder Aarde, de Spirituele Hiërarchie, het departement van de Christus, het departement van de Boeddha, de Galactische Strijdmachten, enzovoorts. Dit is jullie tijd om het echt ceremonieel voor een volgend jaar te hernieuwen.

Prima Dierbaren, zoals altijd, dank je wel en mijn liefde naar jullie.

Djwhal Khul

Gechanneled door Rev. Terri Newlon
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
www.TerriNewlon.com