Djwhal Khul “Waanzinnige Verduistering” 17 Oktober 2013 / Terri Newlon

Djwhal Khul
“Waanzinnige Verduistering”
17 Oktober 2013 /  Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. “Tashi Delek” is een Tibetaanse begroeting, iets zoals “Namaste” of  “Mijn spirit groet jouw spirit”,  of “Ik zie jou van ziel tot ziel”; het is een zeer liefdevolle begroeting.
En deze week denk ik dat misschien de twee hoogtepunten zijn de Volle Maan met de Maansverduistering op Vrijdag de 18de. Er gebeurt nochtans veel in de Hemelen. En dan werken wij met Mercurius die retrograde gaat op 21 Oktober en dan de Zon die Schorpioen binnen gaat op 23 oktober, of 22 of 23, dat is afhankelijk van waar je bent. Maar in essentie is er veel gaande.

Trillingsgewijs sprekende, doe ik een Tele-Seminar op 18 oktober genaamd “Afgestemd en Gereed” omdat dit een tijd is wanneer je gewoon al jouw trillingsfrequenties afgestemd moet hebben en gereed moet zijn voor wat het ook is dat er misschien aankomt.
Er is nog steeds veel spanning tussen regeringen en religies en er is nog steeds veel spanning tussen de Zon en het zonnesysteem, dus meer vlammen, meer weerpatronen, meer waterachtige problemen.
Wanneer er veel waterverplaatsing is op de planeet of wervelstormen, dingen zoals dat, een zware regenval op de ene plaats, geen regen op de andere plaats, dat soort van dingen, beïnvloed het het emotionele lichaam en de Volle Maan is een soort van hoog getijde voor het bloed en de andere vloeistoffen die in het lichaam zijn.
Dus ik ervaar deze volle maan als een soort van waanzinnige verduistering te zijn en een waanzinnige Volle Maan en ik zou willen zeggen ben zeer voorzichtig: Het zou vrij gemakkelijk kunnen zijn om op de één of andere manier niet in het lichaam geaard te zijn en dus wil jij jezelf er echt van verzekeren dat jij jouw voeten en jouw tenen en jouw benen kunt voelen, solide onder jou te allen tijde, zelfs als je zit.
Blijf “Aanwezig, Hier, Nu” in het lichaam, in dit gebied van bewustzijn of waar anders je ook bent. Er zal een neiging zijn voor de gedachten om rond te dwalen. Dus je zou in een bijeenkomst kunnen zitten en jouw geest denkt aan de boodschappen of je zou op de weg kunnen rijden en jij herinnert je iets vanuit jouw verleden, dat soort dingen.
Dus kijk ook uit voor afleidingen, en nogmaals de woorden: “Aanwezig, Hier, Nu” en trek jezelf dan in/naar het dantien centrum welke werkelijk de voorzijde van het heiligbeen is: dus het bekkengebied, het deel dat je gebruikt voor, zeg, golfen, skiën, op een boot, in een vliegtuig, dat jouw centrum blijft zodat je niet omtuimelt. Het dantien centrum.
Prima dierbaren. Zoals altijd, dank je wel en mijn liefde naar jullie.
Djwhal Khul  
 
Channeled by Rev. Terri Newlon