Djwhal Khul “Vreugde Invocatie” 28 Augustus 2014 / Terri Newlo

Djwhal Khul
“Vreugde Invocatie”

28 Augustus 2014 / Terri Newlo

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. Deze specifieke week wil ik spreken over het aanroepen van Vreugde en hoe zoveel Vreugde als mogelijk is in je leven te creëren. Dus ga ik aan het werk met de prachtige 9de Straal-kleur welke blauw-groen is en wanneer we het een octaaf of twee naar boven brengen, eindigen we met iets dat een soort van bleke aquamarijnen kleur is, zeer duidelijk, zeer hoog trillend.
Dus ik creëer dat energieveld precies nu aldus jullie kunnen beginnen het te absorberen. Soms krijg je kippenvel of iets van een soort van beweging in het lichaam dat een indicator zal zijn dat de Vreugde er doorheen aan het komen is.
En dan hebben we een Engel die zich zo ongeveer gespecialiseerd heeft in Vreugde en vrij stromen. Haar naam is Alazaro. Alazaro is ook behoorlijk humoristisch. Dus heeft ze een goed gevoel van humor en zij zal je helpen als je een beroep op haar doet.
Een andere invocatie voor Vreugde is het eenvoudig af te kondigen, Zoals …
“Ik Ben gevuld met Vreugde.”
“Vreugde overstroomt mijn lichaam.”
“Vreugde! Vreugde! Vreugde!”
En plaats een klein opveren in jouw tred terwijl je loopt en glimlach met de gedachten van het meer Vreugde in/naar jouw leven te brengen.  
Dit is een tijdsperiode waar het belangrijk is om meer vreugdevol te zijn om andere mensen te helpen enige Vreugde in hun levens te vinden en op wat voor mogelijke manier dan ook de aanmoediging naar anderen te verspreiden. Dus …
“Ik verwelkom Vreugde in mijn leven.”
“Ik verwelkom schepels van vreugde in mijn leven.”
“Ik verwelkom Vreugde in iedere vezel van mijn wezen.”
Goed. En blijf daar gewoon mee spelen en heb er zoveel mogelijk plezier mee als je kunt.
Prima Dierbaren, zoals altijd, dank je wel en mijn liefde naar jullie.
Djwhal Khul 


Gechanneled door Rev. Terri Newlon
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/