Djwhal Khul “Verandering van Koers” 17 Juli 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
“Verandering van Koers”

17 Juli 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. Ik wil hier een klein beetje tijd spenderen met het echt zo’n beetje in het bewustzijn verzonken te raken. En als je met wie dan ook van de Geascendeerde Meesters of het Engelachtige Koninkrijk of andere grote wezens wilt werken door te versmelten met hun bewustzijn, dan krijgen we een soort van een gevoel van innestelen of erin te verzinken totdat het aanvoelt alsof er iets op z’n plaats klikt. Dus geef dat voldoende tijd als dat is waar je mee aan het spelen bent.
Nu, deze week wil ik praten over verandering. En specifiek een verandering van koers. Welnu, ik zou er een spel van kunnen maken aangaande dat gezegde “Verandering, van koers” omdat Uranus retrograde gaat, we hebben Jupiter in een nieuw teken, we hebben Venus die in een nieuw teken zal zijn. De emoties komen nog steeds zo’n beetje naar boven om in de meeste gevallen dynamisch opgeruimd te worden. Dus het gaat over het veranderen van de koers voor het betere, voor zelfverbetering, spirituele groei, enzovoort en dat allemaal is aan het versnellen gedurende deze tijdsperiode. 
Welnu, betreffende een “verandering van koers” als in dat je koers verandert, mag jij jezelf bij dat tijdsgewricht gewaarworden tijdens deze tijdsperiode, specifiek met Uranus retrograde hetgeen ongeveer vijf maanden duurt, op de Winter Zonnewende daarmee stopt en weer direct gaat.
Dus wees voorbereid op anders van van alles, het zou de carrière kunnen zijn, een ander budget, allerhande dingen die gaande zijn. Ik zeg in het algemeen, dit is een tijd om zo karig als mogelijk is om te gaan met je budget en het geld in de gaten te houden. Venus gaat heel veel dingen naar huis brengen. Onze aandacht gericht op de woning, en hulpmiddelen zou een klein beetje te dun gespreid kunnen zijn. Dus ben welzeker voorzichtig.
Prima Dierbaren, zoals altijd, dank je wel en mijn liefde naar jullie.
Djwhal Khul   
Gechanneled door Rev. Terri Newlon
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/