Djwhal Khul “Psychische Grenzen” 10 Juli 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
“Psychische Grenzen”
10 Juli 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. Ik wil met de psychische grenzen werken tijdens deze oproep. We hebben behoorlijk wat aan energie dat onder andere het Derde Oog centrum stimuleert maar specifiek de telepathische krachten, het versmelten van energie gebieden en het delen van gedachtevormen.
Dus als je ergens over geïrriteerd hebt, bijvoorbeeld, andere mensen gaan jouw gedachtegeklets horen en andersom, wat ik zou willen suggereren dat jullie doen is, zo snel als mogelijk, de energie te ontladen. En om dan een kanaal van Goddelijke Liefde te zijn.
Dus als iets jou overstuur maakt, doe je best om je gedachten het niet steeds opnieuw te laten ‘afspelen’ maar in plaats daarvan dat je misschien gewoon een diepe ademteug neemt en het omlaag de grond in stuurt of naar boven de hemel in. Ontlaad het uit het lichaam vandaan zodat de energie daar niet langer meer is. 
Je kunt ook wat voor andere genezingstechnieken dan ook gebruiken die jou aanstaan. Er zijn zoveel die voor jou zouden kunnen werken. En dan zou ik willen zeggen dat de inzet om Goddelijke Liefde te channelen ook een manier is van het verzachten van alles.
Welnu, wanneer het ertoe komt dat anderen op/naar jou projecteren, zou je meer tonen/suizingen in de oren kunnen opmerken of een soort van psychisch gevoel dat iemand over jou spreekt of over jou nadenkt of wat dan ook. Wanneer jij je schilden op wilt zetten, kan je gewoon de Liefde zelf als een bescherming gebruiken of je kunt een soort van een kleine blinkende coating op je aura plaatsen zodat, als zij ernaar kijken, zij afgebogen worden. Dus met anderen woorden kunnen zij niet rechtstreeks jouw gebied binnenkomen. Want daar is een klein beetje van een spiegelglans of iets dergelijks op de buitenzijde van je aura.
En tot slot, kan je de Geascendeerde Meesters en de Engelen vragen om je te beschermen of jou te bufferen zodat je niet in/naar andere energie gebieden bloedt.
Prima Dierbaren, zoals altijd, dank je wel en mijn liefde naar jullie.
Djwhal Khul 


Gechanneled door Rev. Terri Newlon
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/