Djwhal Khul “Privacy Illusies” 9 Januari 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
“Privacy Illusies”
9 Januari 2014 /  Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. We gaan hier enige zeer interessante dingen zien dit jaar welke ik genoemd heb, “Het Jaar van Openbaringen en Transparantie”.


Dus, waar ik momenteel over wil spreken is privacy. Jullie gaan een verschuiving in privacy of privacy kwesties zien en voor het merendeel, natuurlijk, is privacy tot een grote mate een illusie.


Terwijl iemand mag voelen dat hij/zij dingen kan achterhouden of verbergen, dit jaar, gaat dat uitgespoeld worden. Dus wat jullie zouden kunnen gaan zien is dat mensen die van nature normaliter hun kaarten dicht tegen hun borst aangedrukt houden, zogezegd, nu ineens op z’n minst één kaart laten zien, zo niet twee, drie of de volledige hand.

Dus jullie gaan op zichzelf zijnde mensen minder op zichzelf zijnde zien worden en heel vaak precies het tegenovergestelde. Diegenen die normaal gesproken een zeer open boek zijn, beginnen zich een beetje terug te trekken en gebruiken die energie. Er zal ook een tendens zijn om zich in te kapselen of om een klein beetje in een kluizenaarsmodus te gaan terwijl er over de volgende stap nagedacht wordt.

Dus daar zal dat soort van extrovert, introvert, extrovert, introvert soort van patroon gaan gebeuren met de meeste Lichtwerkers. Dus dat jij je afvraagt, “Nou, ik ben altijd iemand die erop uittrekt, weggaat, waarom heb ik gevoel om thuis te willen blijven en met niemand te spreken, of geen tweets (berichtjes) te posten, of wat dan ook.” Dus jullie gaan een natuurlijke verschuiving gewaarworden en alles heeft te maken met de transparantie en de openbaringen die naar buiten komen.


Houd in gedachten dat privacy een illusie is. Het is nooit echt daar en als iemand meer paragnostisch wordt, hetgeen een natuurlijk gebeuren is, meer telepathisch en meer paragnostisch, zijn jouw geheimen sowieso geen geheimen meer. Dus zou je net zo goed de waarheid kunnen omhelzen binnenin jouw eigen zelf en dan zeker van jezelf te zijn dat het oké is om jezelf te zijn.

Prima Dierbaren, zoals altijd, dank je wel en mijn liefde naar jullie.

Djwhal Khul

Channeled by Rev. Terri Newlon
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/