Djwhal Khul – Pijn Weg Tikken – 30 Januari 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
“Pijn Weg Tikken”
30 Januari 2014 /  Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.


Prima. Laat ons beginnen met een gouden-witte kleur die binnenkomt via de kroonchakra alsjeblieft. Ik wil een heleboel van deze gouden-witte kleur door jullie lichaam heen zien stromen, welke een overvloed aan genezingskracht binnenbrengt.

En dan wil ik door de “Faster EFT” (deze link is de nl uitleg op Wikipedia) heengaan, omdat wat wij zien is een heleboel minieme kwalen, pijnen, minieme ziektes, kwetsuren en enige van belang zijnde ziektes vanwege wat er kosmisch energetisch naar de Aarde toekomt, wel feitelijke jullie gehele Zonnesysteem, de Galactische riem is feitelijk zo ongeveer in een staat van beroering.

Dus één van de manieren om dat uit het lichaam vandaan te krijgen, is dat je naar www.FasterEFT.com (Engelstalig!) gaat kijken of dat je hen op Youtube (1) opzoekt. Maar in principe zou het in/naar het gedachte-gebied ervan gaan of het opmerken, dus als jouw rug pijn doet bijvoorbeeld, ga dan gewoon in de sensatie die daar is en dan doen we een klein beetje zachtjes tikken (boven de ogen, naast de ogen, onder de ogen).En je zegt, “Ik kan het loslaten. Ik kan het loslaten. Ik kan het loslaten. Ik kan het loslaten. Ik kan het gemakkelijk loslaten. Ik kan het loslaten. Ik kan het loslaten.”

En dan hier op het sleutelbeen punt. Niet precies in het centrum, je kunt het niet zo goed op het kanaal zien, onder het sleutelbeen, en een klein beetje naar rechts of links en dan, “Ik kan het loslaten. Ik kan het loslaten. Ik kan het loslaten.Ik kan het loslaten.” En ik kan zeggen, onder de oksel hier, waar de BH draagband op een vrouw zit, en dan [adem uit] “Ik laat het los.”


Sommigen zeggen: pak de pols beet en zeg het woord “Vrede”. Voel de energie en blijf gewoon dat proces herhalen totdat de sensatie verdwenen is. Je kunt dat met een emotionele kwestie doen, alsook met een mentale kwestie, met het feit dat je niet kunt ophouden na te denken over iets dat je verkeerd deed, of dat iemand anders iets verkeerd deed, enzovoorts. Je kunt de angst voor de alledaagse mensheid weg tikken, en zo ongeveer alles wel. Dus alles dat je niet wilt.

Specifiek dit jaar beweegt zich zeer rap voorwaarts, aldus specifiek voor de Lichtwerkers; het is een versnelling en een kans voor heel veel overvloed. De bekwaamheid om zelfs forse rijkdom te creëren, zolang als dat pijn niet in jouw weg staat, van wat voor soort dan ook, iedere soort van pijn die jou terughoudt, tik het snel uit je vandaan. Je kunt zelfs mentaal tikken terwijl je bezig bent in slaap te vallen. Daar zijn diegenen geweest die mentaal tikken terwijl zij een beroerte hebben en dat zij nog steeds de telefoon kunnen gebruiken om hulp in te roepen enzovoorts. Dus denk in termen van voortdurend tikken. Echt, je houdt jouw emotionele kanalen zo schoon/opgeruimd als maar mogelijk is.

Prima Dierbaren, zoals altijd, dank je wel en mijn liefde naar jullie.

Djwhal Khul

Channeled by Rev. Terri Newlon

(1) Zie hier een video over ‘Faster EFT’. Deze is Nederlands ondertiteld. http://www.youtube.com/watch?v=cAhNSHNyGd4

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/