Djwhal Khul “Patronen zijn aan het Veranderen” 21 November 2013 / Terri Newlon


Djwhal Khul
“Patronen zijn aan het Veranderen”
21 November 2013 /  Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.         
Prima. De patronen zijn wederom zoals altijd aan het veranderen. In feite zijn wij, over het algemeen gesproken, in een behoorlijke staat van schommeling. We hebben de Zon die Boogschutter binnengaat, wat een mooi vuur teken is. Het kan meer focus of meer daadkracht en meer energie in/naar jouw leven brengen en ik zou willen zeggen gebruik focus: denk aan de boogschutter richtend op het oog van de stier en die dat doel bereikt.
Dus je wilt je op dit punt je aandacht energetisch richten op wat jouw meest belangrijke oog van de stier is. Het zou je spirituele groei kunnen zijn, het zou emotionele balans kunnen zijn, het zou een fysieke genezing kunnen zijn. Misschien een verandering in houding. Misschien een zeer specifiek doel zoals gewoon door de aankomende vakantieperiode heenkomen, of wat het dan ook maar is. Dus gebruik die Zon in Boogschutter voor jouw focus.

Begin ook de komeet Ison een beetje meer op te merken want het beïnvloedt de natuur of de psyche tot een redelijke goede gradatie nu. We hebben enige andere weerkaatsingen gaande in de galaxy die ernaar neigen om de emoties te irriteren of stemmingswisselingen te verhogen.
Dus doe alles dat je kunt doen om jouw zenuwstelsel te kalmeren, het zou kunnen zijn zoals een…., ik ben nogal een liefhebber van de audio’s op Brainsync.com – dat is brain s-y-n-c punt com (1), het werk van Kelly Howell. En je kunt daarmee werken of iets dat daarop lijkt waar je gewoon naar luistert met jouw koptelefoon op of jouw oortelefoontjes in om te helpen het brein te balanceren.
Als je zelf healingwerk doet, misschien kloppende of healing codes doet of wat voor gereedschappen dan ook die je momenteel hebt die helpen, houd gewoon jouw energiegebied rustig. En dan zou ik willen zeggen om te verwachten dat anderen rondom jou heen – als zij hun innerlijke werk niet doen – dat zij waarschijnlijk de controle over hun emoties gaan verliezen. Dus wees voorzichtig, specifiek als je daar in een gevaarlijke situatie bent, je zou je genoodzaakt kunnen zien om voor veiligheid te vluchten.
Prima dan. Dus de Zon in Boogschutter; behoud je focus en behoud je kalmte.
Zoals altijd, dank je wel en mijn liefde naar jullie.
Djwhal Khul  
 
Channeled by Rev. Terri Newlon

(1) De link leidt je naar een pagina waarop gratis meditaties gedownload kunnen worden. In totaal ziet het ernaar uit dat 4 hersengolf meditaties gedownload kunnen worden, waarbij op de eerste meditatie gesproken wordt, dit is echter wel Engelstalig! Voor ander materiaal zal betaald moeten worden.