Djwhal Khul – Pas Je Aan de Tijden Aan – 24 April 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
“Pas Je Aan de Tijden Aan”
24 April 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.


Prima. We hebben nog steeds de invloeden van het Kardinale Grote Kruis en precies zo ongeveer na de piek hier van de karmische vergelding. Natuurlijk, komen goede karmische patronen ook naar jullie terug.


Lichtwerkers, blijf jullie werk doen aangaande vergiffenis en met het zijn in het Liefdesbewustzijn en anderen dingen aandoen zoals je hen jezelf aan zou doen. Natuurlijk, ik houd ervan om te zeggen dat je gaat krijgen wat je aan anderen geeft. Het is een Universele Wet dus geef wat je wilt ontvangen. Beslist.


We hebben een beetje van uitstel hier met enige gunstige energieën voor genezing: kwesties rondom geld, gezondheid en communicatie. En we zijn ook in zeer hoge psychische tijden. We beginnen deze specifieke fiscale week.


We zitten tussen twee verduisteringen in, die het echt zo ongeveer er in wezen een beetje een hoge drukpan van maken. Over het algemeen gesproken is dit een tijd om een heleboel stille of binnenwaarts gerichte tijd te hebben. Blijf de emoties door het lichaam heen bewegen. Laat de Chi niet beklemd raken in een variëteit aan plaatsen. En ik zal een klein beetje verderop gaan kijken hier.

Wel, er is een overvloed aan patronen die veranderen en het beste is om te accepteren wat is, ga met de stroom mee, als het er nu helder uitziet gaat jouw leven in deze richting veranderen, ga gewoon je gang en ga met de stroom mee in plaats van het te weerstaan. Het zal zoveel gemakkelijker zijn.


De weerspatronen zullen, denk ik, doorgaan met herrie te blijven schoppen. Het is gewoon heel veel druk. Er is een aanzienlijke hoeveelheid aan druk dus moeten de dingen eraan toegeven wanneer er zoveel spanning is. En de spanning is op alle 
gebieden van het bewustzijn, niet slechts astrologisch of voor het weer, wat dan ook. Het is fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel, etherisch. Dus het is een hobbelige rit. Houd vol. Blijf je spirituele wortelen keurend bekijken en blijf je aan de tijden aanpassen.

Prima Dierbaren, zoals altijd, dank je wel en mijn liefde naar jullie.

Djwhal Khul

Channeled by Rev. Terri Newlon
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
http://www.terrinewlon.com/