Djwhal Khul “Keuze is van Ultiem Belang” 7 November 2013 / Terri Newlon

 
Djwhal Khul
“Keuze is van Ultiem Belang”
7 November 2013 /  Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. We hebben nogal een interessante reeks van dingen die gaande zijn. We hebben Jupiter die retrograad gaat gedurende acht of negen maanden. We hebben Mercurius die direct gaat en dan hebben we Neptunus die ook direct gaat, allemaal in één week tijdsperiode.
We hebben ook meer zonneactiviteit en meer planetaire activiteit en dan op de innerlijke gebieden, vrij veel contemplatie over het Armageddon. Om daarheen te gaan of om niet daarheen te gaan.

Dus mijn geheugensteuntje aan jullie is dat het gaat over keuze en wanneer we zoveel dingen hebben die zo ongeveer de hemelen bezielen, zo je wilt, en de emotionele lichamen van de mensheid in beroering brengen, dan is het belangrijk om echt door te gaan jezelf te reinigen.
Laat de emoties los; houd hen niet binnenin vast.
Ga door om met de stroom van de Schepping mee te gaan, ga door gratie en gemak te kiezen, vreedzaamheid en harmonie, dat soort dingen allemaal.
En wanneer jouw dromen jou misschien een donkere afwisselende werkelijkheid laten zien dat zich uitspeelt of zoiets, zeg dan gewoon, wanneer je wakker wordt, of als je het helderdenkend tijdens de droom kunt, “Nee dank je wel. Ik weiger om te spelen. Ik kies voor gratie en gemak.”
Dus in principe is de mensheid wederom gereed om een klein beetje meer hemel te kiezen om zich op de Aarde te manifesteren of een klein beetje meer van het tegenovergestelde te manifesteren op de Aarde. Dus kies wijs en ik denk dat jullie het goed zullen doen tijdens deze tijdsperiode.
Prima dierbaren. Zoals altijd, dank je wel en mijn liefde naar jullie. 
Djwhal Khul  

Channeled by Rev. Terri Newlon