Djwhal Khul “Hoop” 22 Mei 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
“Hoop”
22 Mei 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.

Prima. Wel, deze week denk ik dat “Hoop” het sleutelwoord is en hoe met de energie van hoop te werken.

We gaan een soort van heel veel in het wilde weg voorvallen ervaren. Ben zeer voorzichtig. Ik beveel de woorden “Ik kies voor veiligheid” aan, en zelfs tot aan het punt van “Ik kies te allen tijde voor veiligheid voor mezelf en al diegenen rondom mij heen.” Iets van dien aard.

Dus blijf veiligheid kiezen. Rem jezelf af. Als je opmerkt dat je een beetje gestrest of verontrust raakt, betekent dat om langzamer te gaan of compleet te stoppen en je centrum terug te krijgen voordat je verder gaat. Dus jullie zullen heel veel meer fouten en vergissingen zien die, zeg, ongelukken of gevaar op de één of ander manier kunnen veroorzaken. 

Hopelijk zullen jullie het in de eerste plaats uit de weg gaan. En dan in termen van Hoop, is dat iets om te verspreiden op de innerlijke vlakten voor diegenen die het nodig zijn omdat daar velen te maken hebben met sterke dingen op dit moment.


Dus laat ons met Hoop werken zoals een energie dat je kunt channelen of zoals een direct aspect van de Schepper dat te allen tijde door je lichaam heen kan stromen. Dus we willen dat gewoon binnen zien komen door de Kroonchakra en dat het gewoon door het lichaam heen stroomt en het is zachtaardig van aard, het is geen sterke energie, het is een langzame zachte energie; het straalt eenvoudigweg in alle richtingen uit.

Prima Dierbaren, zoals altijd, dank je wel en mijn liefde naar jullie.

Djwhal Khul 

Gechanneled door Rev. Terri Newlon
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/