Djwhal Khul Hier Nu Aanwezig 25 Juli 2013 / Terri Newlon

Djwhal Khul

Hier Nu Aanwezig

25 Juli 2013 / Terri Newlon


Djwhal Khul hier. Tashi Delek. (Tibetaanse groet)

Oké. Ons onderwerp voor deze week, welke technisch gezien echt de rest van dit leven is, zou moeten zijn “Huidig Nu Moment”. 

Wat er feitelijk gaande is in de Schepping is zoiets van het creëren van diverse scenario’s die het onmogelijk maken om in de toekomst of in het verleden te leven. In ieder geval op geen enkele manier met comfort.  

Dus gaat het over het echt disciplineren van jezelf om naar het huidige moment te komen, om precies hier te zijn, hier en nu. En dan is dat waar men dingen zoals gelukzaligheid kan ervaren, Nirvana, of de afwezigheid van een staat van pijnbewustzijn of de ontbinding van het pijnlichaam komend naar het huidige moment.


De hogedruk pan, zo je wilt, eerder vanuit het Universum vandaan komend forceert dat echt om te gebeuren. Het gebeurd in relaties, gezondheidskwesties, geldkwesties, alles eigenlijk, recht en dwars over de smalle plank. Dus jullie oefening is “Aanwezig, Hier, Nu” zoveel als je mogelijk maar kunt.  

Ik zou hier meer over kunnen gaan uitweiden, doch ik spreek hier vrij frequent over in de leringen en jullie kunnen zeer zeker andere leringen opzoeken ten behoeve van het aanwezig zijn in het moment en ideeën krijgen van hoe het eruit ziet en hoe het er niet uitziet. Maar ik zou willen zeggen ga een beetje dieper zodat je een beter begrijp binnenin jezelf krijgt aangaande hoe dit te oefenen. 

Oké Dierbaren. Zoals altijd, dank je wel en mijn liefde aan jullie.

Djwhal Khul  
Gechanneld door Rev. Terri Newlon

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
www.TerriNewlon.com