Djwhal Khul – Chiron Retrograde & Zomer Zonnewende – 19 Juni 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
“Chiron Retrograde & Zomer Zonnewende”
19 Juni 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.


Het onderwerp van deze week gaat over verwondingen, gewonde genezers, Cheiron/Chiron, (een komeet met een unieke en onstabiele loopbaan) wat representeert dat de gewonde genezer retrograde gaat in wat ik noem het psychische teken van Vissen en zal daar blijven tot 23 november. Dat gebeurt in de vroege ochtend op vrijdag 20 juni, ik geloof dat het ongeveer om 5:40 -5:45 am Pacific Tijd is. (14:40 – 14:45 NL/B)

De Zomer Zonnewende volgt de volgende dag. Dus wij kijken naar een soort van meer krachtige combinatie van deze dingen, en beginnend op 19 juni hebben we ontvlambare emoties die in beroering worden gebracht. Voor veel Lichtwerkers; jullie voelen deze een dag of twee eraan voorafgaand omdat jullie op de eerste of tweede golf zouden kunnen zijn. De mensheid krijgt over het algemeen de derde golf.

Dus wederom, raad ik het tappen aan: TFT voor “Thought Field Therapie” (Gedachteveld Therapie) als je het kent. EFT voor Emotionele Vrijheid Techniek. Het is een ‘spin off” maar nog steeds effectief. Daar is de snellere EFT. NLP, Jogging/springtouw. Jij weet wat het ook is dat het neemt. Voor sommigen van jullie zal het iets fysieks zijn, aldus resterende kwaadheid en ook uiteenlopende frustraties hun weg uit je lichaam vandaan kunnen werken.

Dus je mag bij jezelf gewaarworden in de ochtend verdrietig te zijn over het verlies van een vriend of een geliefde of een relatie. Dus dit is een tijd voordat Chiron de gewonde genezer retrograde gaat en dan hebben we ook de Zonnewende energie dus sterk om echt de oude verwondingen los te laten.


En ik zeg welzeker om misschien zelfs jouw MAP team in te roepen, dat is jouw “Medical Assistance Program” (Medisch Hulpprogramma), en werk met het bewust voelen van dingen die uit jouw lichaam afgevoerd worden. Als niets anders, doe wat het ook is dat je kunt om acupunctuur meridianen te openen en iedere verstopping in het lichaam te lozen.
Prima Dierbaren, zoals altijd, dank je wel en mijn liefde naar jullie.

Djwhal Khul

Gechanneled door Rev. Terri Newlon
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
www.TerriNewlon.com