Djwhal Khul “Bloed-Volle Maan van de Christus” 10 april 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul

“Bloed-Volle Maan van de Christus”
10 april 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.


Prima. Het onderwerp van deze week is de Bloed of/en Volle Maan van de Christus.

We hebben voor ons aanstaande een echt zeer belangrijke opeenvolging van evenementen: 2014 en het merendeel van 2015, tenminste de eerste helft ervan, hebben wij te maken met zeer veeleisende configuraties en hemelse gebeurtenissen, en in feite zou een soort van galactische wiegeling een andere manier zijn om het te zeggen. 

Dus, zeer intens. Fysiek, voelen de lichamen zich, oh, misschien zoals een auto die over de straat rijdt en bouten en moeren beginnen een klein beetje los te zitten en de dingen wiebelen en piepen en het voelt niet helemaal aan als structureel gezond. Dus jullie fysieke lichamen doen hun best om door deze tijdsperiode heen te komen. Het is een tijdsperiode om extra dingen voor de gezondheid te doen. Slaap een beetje langer. Drink wat meer water. Breng dagelijks elektrolyten in het lichaam. Krijg een goede omega olie welke jouw lichaam graag in jouw systeem heeft, en houd het in je lichaam. Dat zal de gewrichten behoorlijk helpen, enzovoorts. Dus schenk meer aandacht aan het fysieke rijk. Het zal behoorlijk veel helpen.

De Bloed Maan betekent eenvoudig dat de maan er rood uitziet als deze opkomt. We zitten nu in een herhalende cyclus daarvan, want het doet zich vier keer voor in ongeveer een periode van twee jaar en dit is de eerste Bloed Maan. Zij doen zich ook altijd voor op een Joodse feestdag of een vasten feestdag. Dus dit zal het begin van Pasen zijn.

Ik beveel welzeker aan om een glas met water buiten te zetten, een helder glas of een groen of blauw glas, of wat voor kleur glas dan ook waar je het in wilt doen, en laat het opladen in de Maan ter ere van het Gechristende Bewustzijn binnenin de Mensheid, of een andere manier van dat te zeggen zou zijn, het volledige potentieel van de Mensheid en het Gechristende Hart Bewustzijn.

Je kunt het dan laten opladen in het maanlicht, breng het naar binnen, laat het koud worden of houd het in de kast, wat het ook is dat je wilt doen, en neem er van tijd tot tijd een teugje van of gebruik het, plaats het op een altaar, gebruik het voor een ceremonie, dat zal ook behulpzaam zijn.

In andere tijden denk ik dat het zien van de rode maan zou betekenen dat er bloed vergoten zou worden. Dus het is ook een teken van oorlog of kwaadheid vanuit de Hemelen. Houd in gedachten dat het instinctieve niveau binnenin de mensheid nog steeds jullie fundamentele opererende systeem is, ongeacht hoeveel je ook richting verlichting werkt, en verzeker je ervan om wat voor overtuigingen dan ook die naar boven komen nietig te verklaren of behoud jouw stevige belofte voor vrede op Aarde in gedachten als je deze dingen waarneemt terwijl zij zich voordoen.

Prima Dierbaren, zoals altijd, dank je wel en mijn liefde naar jullie.

Djwhal Khul

Channeled by Rev. Terri Newlon