Djwhal Khul “Binnenwaarts” 21 Augustus 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul
“Binnenwaarts”
21 Augustus 2014 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Deze week wil ik spreken over een specifieke techniek om jullie binnenwaarts te brengen. Er zal uitwendig vrij veel gaande zijn dat jullie aandacht zou kunnen vangen en jullie op de één of andere manier naar buiten trekt weg van jullie zelf en, laat ons zeggen, in/naar het één of andere drama, en dat we echt weten dat de spirituele reis binnenwaarts is.
Het gaat over het uzelf kennen en zo diep als je mogelijk maar kunt in jouw eigen geest te gaan. Dus dit is slechts een herinnering om adem te halen alsof je dieper binnenin gaat met iedere enkelvoudige ademhaling. En wij raden aan, dat als de dingen te opwindend raken jullie deze ademhaling zouden kunnen proberen, welke is om gewoon het rechter neusgat af te sluiten, slechts zeer, zeer zachtjes en adem alleen in en uit het linker neusgat. Dat neigt ernaar om het lichaam te kalmeren. Je zou zelfs een verandering in de bloeddruk kunnen zien die omlaag gaat enzovoorts.
Als je een te lage bloeddruk hebt, misschien voordat je opstaat, je weet wel, als je ligt of rustig zit voordat je opstaat, doe het tegenovergestelde. Sluit het linker neusgat af, adem alleen door de rechterzijde gedurende misschien 30 seconden of zoiets. Slechts totdat je voelt alsof je bloed rondgepompt wordt en je langzaam op kunt staan en begint te bewegen.
Dus gewoon een kleine extra hint daarin met een herinnering om opzettelijk te ademen om binnenwaarts te gaan.
Prima Dierbaren, zoals altijd, dank je wel en mijn liefde naar jullie.
Djwhal Khul 
Gechanneled door Rev. Terri Newlon
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/